öyle olsu bitanede ben alırdım valla
öyle olsu bitanede ben alırdım valla
yani şaka bir tarafa 4100 gerçekten çok yüksek geldi bana tahminimce size de öyle gelmiştir eğlenceli yorumlarımızdan çıkarımlarım bu
[B]Düş peşindeysen, [U]DÜŞ PEŞİME[/U][/B] :bounce:
Dün bayiye danıştım,Honda bayii akrabam olur kendisi.Innova'nın en kısa zamanda Tr'ye geleceğini ve fiyatının maksimum 4.000 TL minimum 3.200 TL'den olacağını söyledi.Arasını bulun işte 3.600 TL.Bilginize.
arkadaşlar görüyorumki heyecan üst safhadaalet gelecek merak etmeyin kaynak güvenilir diyorum baska bişey demiyorum size 4100 ytl fiyat ile girecek..
4100 doğrudur ben de 4250 duydum
arkadaşlar 2500 falan duyan yokmu
honda nı amacı anladığım kadarıyla innova 125i yi para kazanmak için değilde innova kullanan sürücülere teşekkür niyetli gibi yeni modelini piyasaya sürmesidir...yani adamlar kar amaçlı yapmıyacaklar innova kalitesini bilene satıcaklar...4000 den yukarı fiyat beni böyle dşündürüyor, yanlışmıyım???
yada eskiyi getir yeniyi götür olsa daha süper olur
4.100'e razıyım ben,inşallah 5.000 TL civarı girmez piyasaya.
Oylamayla herşeyi çözeriz, 3 şık sunarız.
1. 3500 plaka dahil.
2. 3500 plaka hariç.
3. 3500 12 taksit herşey dahil.
5.000 mi naptın sen yaa
cup motorlar Türkiye'de genelde kasabalıların, köylülerin tarla bahçe gibi kısa mesafe ulaşım amaçlı kullandığı motor kategorisidir.. git Anadolu kasabalarına otomobilden çok cup motosiklet görürsün. eskiden tarlaya bahçeye gitmek için eşek kullanan kişiler şimdi bu tür motosiklet kullanıyorlar.
Zaten Honda bu motosikleti savaştan sonra ekonomik ulaşım aracı olarak geliştirmiş diye biliyorum şimdi bu motorun satış fiyatını 4000-5000 gibi telaffuz ederseniz sosyete için cup motor satıyorsunuz demektir sosyete de iri yarı motorlar dururken cup motora binmez.
Köylüm kasabalım bu rakamlara bu motorun yanından geçmez, bu forumda 15...20 kişi olsak, illede alacağız desek, alsak da bu motor iyi sattı ve/veya satacak anlamına da gelmez. Eğer millete Honda kalitesini tanıtacaksa ki bu gerçekten iyi bir yatırımdır bu motoru en fazla 3500 hadi bilemedin anahtar teslimi 3600 gibi bırakması lazım. Bırakmazsa kasabaları köyleri pazar alanı olarak listeden çıkartsın.
Biri yer, biri bakar kıyamet ondan kopar.
zaten genelde mondial falan kullanıyor kasabalı millet 5000 e kimsenin alacağını sanmıyorum
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
yahu ne 5000 inin den bahsediyosunuz yaadedikya 4100 diye 4100.................................................. ..........................................
Şu an bu konu içerisinde 41 kullanıcı var. (0 üye ve 41 misafir)