Honda ANF 125 İnnova Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
Arkadaşım veya abim ben kymco veya honda kullanmıyorum sadece o fiyata o motora rakip olabilecek veya size göre olamayacak bir model söyledim sakın yanlış anlamayın n hondanın nede kymco'nun avukatlığını yapıyorum yanlış anlaşılmak istemem yani o fiyata biraz tuzlu dedim ne var ki bunda.Hem yazıp ta bir yere kaçtığım yok.
mondializzet100 adlı üyeden alıntı
Kendimi tutuyorum ! Forum kurallarını çiğnemiyorum ! Sevgiler , saygılar diyorum...
Bu arada bende
Innova'yı satmak üzereyim üşteri çıktı,inşallah yenisi çabuk gelir...
Keşke içinizden gelenleri olduğu gibi dökseymişsiniz gerçi bu yazdıklarınızlada içinizden ne geçtiği anlaşılıyor diğer arkadaşa da açıklama yaptım yağtığımda bir art niyet görmüyorum bu yeni gelen enjeksiyonlu modelin fiyatının biraz tuzlu olduğunu o fiyattan daha ucuza yine kaliteli sayılabilecek bir model önerdim elbette hondadan kalitelidir demedim kimse yanlış anlamasın ne o motoru kullanıyorum nede hondayı.
Reklamlar
-
yani innovayı bilen birisi olarak bu fiyatı çok buluyorum ama gönül bu laftan anlamıyor inşallah alıcaz hepberaber arkadaşlar
[B]Düş peşindeysen, [U]DÜŞ PEŞİME[/U][/B] :bounce:
-
Selamlar değerli arkadaşlar,
Crossda cross diye tutturduk aldık kawasaki ama nereye kadar.Düz yolda kullanamıyorum lastik dişleri cidden çok kötü savuruyor asfaltta, ancak köye gidince tozu dumana katıyorum.Benimde canım sıkıldı kx250 satıp bi cup ya da race almak istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir(yüksek hıza pek alışkın değilim bi kere 600rr sürdüm o kadar)
şimdiden teşekkürler
-
4100tl cup motosiklet için bizim halkımıza göre oldukça yüksek bi fiyat. Bu fiyata bu motor ancak innova hastalarına satılır. Bu fiyat genel kullanıcı kitlesi için caydırıcı nitelik taşıyor. 5000 liraya binek bi arabanın alındığı bir ülke burası, ingiltereyle karıştırdılar galiba
Kendi adıma konuşacak olursam innovanın injeksiyonlu modelinin Türkiye'ye gelmiş olması iyi bi olanak.
Fakat az satar, şimdiden Honda pazarlama müdürünün kulağı çınlasın, yurdum insanı öyle ingilizler kadar zengin değildir. Yarı fiyatına cup motor varken BU FİYATA BU MOTOR AZ SATAR!
Biri yer, biri bakar kıyamet ondan kopar.
-
quadro adlı üyeden alıntı
4100tl cup motosiklet için bizim halkımıza göre oldukça yüksek bi fiyat. Bu fiyata bu motor ancak
innova hastalarına satılır. Bu fiyat genel kullanıcı kitlesi için caydırıcı nitelik taşıyor. 5000 liraya binek bi arabanın alındığı bir ülke burası, ingiltereyle karıştırdılar galiba
Kendi adıma konuşacak olursam innovanın injeksiyonlu modelinin Türkiye'ye gelmiş olması iyi bi olanak.
Fakat az satar, şimdiden Honda pazarlama müdürünün kulağı çınlasın, yurdum insanı öyle ingilizler kadar zengin değildir. Yarı fiyatına cup motor varken BU FİYATA BU MOTOR AZ SATAR!
Sana tamamen katılıyorum arkadaşım daha önceki mesajlarımda bunu anlatmaya çalıştım honda motoru 4000değil 3000yapsın almassam adiyim.
mcrea adlı üyeden alıntı
Crossda cross diye tutturduk aldık kawasaki ama nereye kadar.Düz yolda kullanamıyorum lastik dişleri cidden çok kötü savuruyor asfaltta, ancak köye gidince tozu dumana katıyorum.Benimde canım sıkıldı kx250 satıp bi cup ya da race almak istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir(yüksek hıza pek alışkın değilim bi kere 600rr sürdüm o kadar)
şimdiden teşekkürler
Bana kalırsa race olarak cbr 125 al.Cup olarakta eğer paran varsa hondanın yeni gelecek enjeksiyonlu innova modelini al.
-
4100tl cup motosiklet için bizim halkımıza göre oldukça yüksek bi fiyat. Bu fiyata bu motor ancak
innova hastalarına satılır. Bu fiyat genel kullanıcı kitlesi için caydırıcı nitelik taşıyor. 5000 liraya binek bi arabanın alındığı bir ülke burası, ingiltereyle karıştırdılar galiba
hay gözünü seveyim birader valla bundan başka söze gerek yok çok dogru demişsin anladık kalitemi kalite piyasada binilecek nadide makinalardan birimi öyle, ama 4100 ytl peşinat versen adam 0 km araba verir bu enjeksiyon farkı yaramadı ben genede alıcam ama biyerimizi tutarak gezicez bi süre bu ücreti ödedikten sonra.....sayın honda pazarlama müdürünüde ayrıca duyrulur
mcrea adlı üyeden alıntı
şimdiden teşekkürler
cupmu racemi?
bence cup al cuptan kar ettiğin yakıtla seneye race alırsın umarım anlamışsındır
-
+1
zaten innova ingiltere için üretilen bir modeldir ingilterede benzin çok pahalı bütün sektör innova kullanıyor heleki enjeksiyonlu ingilterede kapışılıyormuş ama türkiyede çok satacağını bende sanmıyorum ama o paraya değer orası ayrı
mcrea adlı üyeden alıntı
şimdiden teşekkürler
2. el birtane temiz innova alırsan çok memnun kalacağına eminim ama boyun 1.75 den yukarı ise zorlanabilirsin neden olsa japonlar bunları ufak yapmış asyalı insanlar minyon oldukları için
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
satoyama adlı üyeden alıntı
+1
zaten
innova ingiltere için üretilen bir modeldir ingilterede benzin çok pahalı bütün sektör
innova kullanıyor heleki enjeksiyonlu ingilterede kapışılıyormuş ama türkiyede çok satacağını bende sanmıyorum ama o paraya değer orası ayrı
2. el birtane temiz
innova alırsan çok memnun kalacağına eminim ama boyun 1.75 den yukarı ise zorlanabilirsin neden olsa japonlar bunları ufak yapmış asyalı insanlar minyon oldukları için
Bizim ülkemizdende pahalı olamazya benzin, asıl bizde kapışılması gerek ama yok bizimkilere havalı çok güçlü 4 silindir makinalar yaraşır nede olsa gösterişe düşkünüz....innovada neymiş....
yakıttan elde ettigi karla senede 1 araba alır hesapladım bizzat.....
-
aykan adlı üyeden alıntı
Bizim ülkemizdende pahalı olamazya benzin, asıl bizde kapışılması gerek ama yok bizimkilere havalı çok güçlü 4 silindir makinalar yaraşır nede olsa gösterişe düşkünüz....
innovada neymiş....
yakıttan elde ettigi karla senede 1 araba alır hesapladım bizzat.....
Sana katılıyorum bencede İngiltere yerine bizim ülkemizde kapışılması gerek. Ama biz lüksü seviyoruz.
-
innova ile hafif tatlı rampa aşşa 3. vitesde 120km ibreyi değdirip çektim ki bilen bilir innova ibresi saat gibi doğrudur ama cbf 150 kullanan bi arkadaşım "abi yapma yaa bizim motorlar 3. vitesde 120 yapmıyor" dedi :D oda haklı ne diyim çok güzelde kaska kamera yerleştirdim çektim ama durduğumda kayıda girmediğimi farkettim ertesi gün de motor satıldı deneyemedim benim için birisi bunu çekip koyarsa çok sevinirim herzaman söylerim cupla şaka olmaz innova unutmayacağım motorlarımdadır
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
Satoyama,Innova'nın 3.viteste 120 yaptığı doğrudur.Bu demektir ki YBR'yi 3.viteste zorlar...
-
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
-
bu foto bence varsa eger orta sehpa da fln cekilmis..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
-
poyraz010,Dostum o resim kontağı açınca check yaparken çekilmiş..ama Innova'nın gerçekte son hızı 120-130'dur..
-
aykan adlı üyeden alıntı
beyler
innova kesin geliyor fiyatı malesef biraz tuzlu 4100 ytl ile giriş yapacak merak edenlere duyurulur bilgi kesindir.
arkadaşlar yeni kasa alıcam motoru satıyorum nekadar temiz oldugunu söylememe gerek yok ..
http://www.sahibinden.com/ilk_sahibi...XQQdisplayitem
Aykan bu fiyatı kimden duydun, böyle bir fiyat açıklaması olayı görülmüş şey değil. Neye dayanıyor,güvenilirliği ne ,açıklamayı bir yetkilinin yapması gerekmez miydi?
Hız göstergesi de bir şekilde kandırılmış,motor duruyor çünkü gösterge panelinden saçları gözüküyor
İbrede 4. vitesi 130 km/h'dan sonra başlatmış ve rüzgar cephede olmadıktan sonra düzgün bir otobanda bayır aşağı 140 km/h i görür.Görenleri biliyorum.
-
arkadaşlar inanmayın o fotoya kontak açtığında ibre kontrolüdür o...ama innova ile 140 yapan çok kişi var
mesela sitemizdeki mondializzet iyi bilir
[B]Düş peşindeysen, [U]DÜŞ PEŞİME[/U][/B] :bounce:
-
motorhocası adlı üyeden alıntı
Aykan bu fiyatı kimden duydun, böyle bir fiyat açıklaması olayı görülmüş şey değil. Neye dayanıyor,güvenilirliği ne ,açıklamayı bir yetkilinin yapması gerekmez miydi?
Hız göstergesi de bir şekilde kandırılmış,motor duruyor çünkü gösterge panelinden saçları gözüküyor
İbrede 4. vitesi 130 km/h'dan sonra başlatmış ve rüzgar cephede olmadıktan sonra düzgün bir otobanda bayır aşağı 140 km/h i görür.Görenleri biliyorum.
dostum isim vermek gibi olmasın ama kaynak güvenilir 4100 ytl olacak benden sölemesi size,
ha oradaki resim bana aittir o olay şaka mayetli yapılmış bir durumdu metehan arkada...sımıza nerden geldiyse bulup koymuş arkadaşlar ben doğrusunu anlatayım gösterge chek yaparken çekildi...
ancak hafif eğimli yolda bu hızı gerçekten görmek mümkündür...
-
Ya bu motor beni şaşırtıyor helal olsun bu kadar hızı yapıyorsa peki bu motorun sıfırı satılıyormu halen.
-
geçen gün bu innova ybr ile kapısıyordu baştan ybr önde gitti daha sonra arkadan innova buna yetişti daha sonra sollamaya başladı sanki ikiside yarısıyordu bende 80 le gidiyordum ikiside beni solladı
Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...
-
no_name adlı üyeden alıntı
geçen gün bu
innova ybr ile kapısıyordu baştan ybr önde gitti daha sonra arkadan
innova buna yetişti daha sonra sollamaya başladı sanki ikiside yarısıyordu bende 80 le gidiyordum ikiside beni solladı
sağlık olsun..
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)
Bu Konudaki Etiketler