Honda ANF 125 İnnova Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
satoyama adlı üyeden alıntı
polimik yok arkadaşlar polimiğin olacağı en son topic burası
aynen katılıyorum lütfen polemik yaratmayalım burada tartışılması gereken motorlarımız kimsenin kimseden aşşağı veya üst bir yanı yok hepimiz motorcuyuz hepimiz kardeşiz cevran, arkadaşımız bi an boş bulunmuş olmalı, hepimiz sakin olalım herkesin kendine göre haklı oldugu taraflar vardır...
Reklamlar
-
yaw gereksiz sen yokken ne güzeldi şu topic geldin keyfimizi huzurumuzu kaçırdın.. gerekenler anlaşıldı mustafa abi..
<<<<<VEDALAR HEP ZAMANSIZDIR..!!>>>>>
-
Evet herşey ortada herkes de haklıyı görüyor zaten. Herkes efendiliğini korumuş olsa bu topic tadından yenmezdi.
Ayrıca, all rights reserved by www.motosiklet.net
Biri yer, biri bakar kıyamet ondan kopar.
-
beyler lütfen ama konumuz motosiklet ve motorculuk yapmayın böyle konuyla alakalı yazışalım lütfen saygılar.
-
Haklısın ok..
Bi aksilik olmazsa ayın 7-8 i gibi fuarda olacağım.. bu topicden gelen var mı?
-
ben malesef gidemiyorum resim ve yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar
[B]Düş peşindeysen, [U]DÜŞ PEŞİME[/U][/B] :bounce:
-
inşallah gidebilirsem bol bol innova fotosu getireceğim.. motorun mahrem yerlerini bile çekmeyi düşünüyorum
-
yeni innova 125i nin resimlerini özellikle istiyoruz...
-
quadro mesajları inceledim sakin kafayla bizde hata tmm kabul ediyorum sende diyeceksin ki dal kırıldı bi kere rüzgar özür dilese ne yazar neyse ya nerden kattım 20w40 hay katmaz olaydım bin pişmanım hayret bişey yaa 10w40 olacak acaba boşaltsam da 10w40 alsam olurmu ki yaw..
-
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
bunu bir yerden hatırlıyorum sanki bu innova ile beraber piyasaya sürülmüştü(yurtdışında tabi) innovanın galiba ekonomik modeliydi ama bunu çok geliştirdiler suprax 125 rr bile çıkmış
malum ülkemize sayılı ürün geldiği için haberdar olamıyoruz
daha etli butlu duruyor
-
vaybe demek innova ile çıktı piyasaya dış ülkede hondanın parçalarından toplanıyor bizim tr gelen motorlar yeni gelecek olan innova inşallah getirirler 100 km'de 1,5 ltre yakıt tüketmekte belki orada var 100 km de 1,5 ltre yakıt tükenleri ve sürenlerde vardır ama tr ye sokmuyolar nedense..
-
zaten avrupa da innova 125i nin forum sitesi 2 yıldır kullanımda var...yani motor 2 yıldır piyasada yeni falan değil ama bize yeni geliceği için oda belli değil daha ama bizim için yeni
-
cevran07 adlı üyeden alıntı
quadro mesajları inceledim sakin kafayla bizde hata tmm kabul ediyorum sende diyeceksin ki dal kırıldı bi kere rüzgar özür dilese ne yazar neyse ya nerden kattım 20w40 hay katmaz olaydım bin pişmanım hayret bişey yaa 10w40 olacak acaba boşaltsam da 10w40 alsam olurmu ki yaw..
estağfurullah... dal falan kırılmadı karşılıklı biraz celallendik sadece..öyle kırılma falan olmaz bizde.. dostluk tatlı, düşmanlık acı şeydir.. gönüller bir olsun topic şenlensin...
-
beyler innova kesin geliyor fiyatı malesef biraz tuzlu 4100 ytl ile giriş yapacak merak edenlere duyurulur bilgi kesindir.
arkadaşlar yeni kasa alıcam motoru satıyorum nekadar temiz oldugunu söylememe gerek yok ..
http://www.sahibinden.com/ilk_sahibi...XQQdisplayitem
-
Bence 4100 lira çok tuzlu kaçar kymco straighte bir bakın eski kasayada yeni kasa innovayada taş çıkartır;)Hem fiyatıda 3.500lira gerçekten kaliteli hemde çin malı değil KYMCO.
-
G.BEREKET adlı üyeden alıntı
Bence 4100 lira çok tuzlu kaçar kymco straighte bir bakın eski kasayada yeni kasa innovayada taş çıkartır;)Hem fiyatıda 3.500lira gerçekten kaliteli hemde çin malı değil KYMCO.
arkdaşlar diğer sayfaları okumadan gelip KYMCO cu arkadaşlar şuraya yazıp yaıp kaçmasın yaaa sonra adamlar birbirine giriyor ,kymco cup u altından yapsa yine tutturamaz siz hala fasa fisodasınız bunu anlayın lütfen biz gelip kymco topiğine insanları rencide ediyormuyuz 4000ytl den aşşağı olmayacağını ben daha önce söyledim çünkü makinayı yakından görmeden anlamazsınız giden ister kymco alır biner ister honda ama herkes cup un ne olduğunu bilir
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
G.BEREKET adlı üyeden alıntı
Kendimi tutuyorum ! Forum kurallarını çiğnemiyorum ! Sevgiler , saygılar diyorum...
Bu arada bende Innova'yı satmak üzereyim üşteri çıktı,inşallah yenisi çabuk gelir...
-
cupu ilk yapan kim???? honda, daha sonra taklit eden kim yüzlerce marka cup deyince asla kymco vs bakmam şişirilmiş markalarla zaten işim olmaz.....
-
cup olarak en ii motor diebilriz e honda ne de olsa
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)
Bu Konudaki Etiketler