bu alet gelir gelecektirde ama 4500 fiyat çekerlerse biraz zor satar bunun ederi en fazla 3500 bir enjeksiyon farkı var başkada hiçbirşey yok herşey aynı plastik aksam biraz değişmiş okadar başkada hiçbirşey değişmemiş....
bu alet gelir gelecektirde ama 4500 fiyat çekerlerse biraz zor satar bunun ederi en fazla 3500 bir enjeksiyon farkı var başkada hiçbirşey yok herşey aynı plastik aksam biraz değişmiş okadar başkada hiçbirşey değişmemiş....
Arkadaşlar biraz önce öğrendim Kymco activ 100 getirmiş 97cc motor var vergiden muaf. innovanın fiyatı abarırsa almayı düşünüyorum.
Biri yer, biri bakar kıyamet ondan kopar.
Nasip.. Hayırlısı artık..
Bu arada burdaki cup cı arkadaşlardan fuara gitmeye niyetlenen var mı ?
ne zaman gelicek innova 125i bilgisi olan yok mu arkadaşlar ?
[B]Düş peşindeysen, [U]DÜŞ PEŞİME[/U][/B] :bounce:
sanırım fuar mart ayındaydı eğer yanlış bilmiyorsam haziranda falan satışlar anca başlar Türkiye'de
birde bişey sorucam innova 125i avrupa da 1-2 yıldır satılıyormuş...Biz neden en son kullanıyoruz, biliyorum bazı motorlardan TR de yok getirmiyorlar ama zaten honda Tr de herkez tarafından tartışması olmayan bir kalitededir bir de innova diyorsak bence büyük eksik geç getirmeleri
Görüşmeyeli nasılsınız Innova'cılar ?
sağol izzet sen nasılsın biliyosun bende makinayı sattım ama topiği boş bırakmıyoz sen nasılsın
bu arada arkadaşlar motorda sadece enjeksiyon değişmiş birazda plastik aksam deyip geçmeyin inanın çok değşiklik var bikere EFİ gibi ciddi bi sistem kullanılmış
kymco cup da yetersiz demek yanlış olur honda alınamıyorsa kymco tavsiye ederim
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
kymco diyenler bana küfür ettireceksiniz illaki HONDA bu boru değil konuşmalarınıza dikkat edin ben şahsen siz ve sizin gibilerin innova almalarını istemem paran varsa al yoksa yakınından bile geçme sizin gibilerin ocağına incir ağacı diktirir söylemedi demeyin neymiş fiyatı yüksekmiş güzel kardeşim alma zorla almı diyen var 10 milyar desin eğer ki eğere almassam ikinci motor today alacak gibiyiz eğer alırsak asla mı asla satmayacağım takoza alacam dursun garajında HONDA=hayat onda trilyon verseniz genede vermem vermem vermem
şimdi sato bi derdim var yağ konusunda
yeter yaw yeter geçin gidin şu forumdan allah allah yorumlarınıza bakıyorumda bir tane adamakıllı yorum yok yaa kymco diyolar yaa hayret bişey o kadar iyiydiyse neden tutulmuyo hee dikkat edin burası innova topiği akıllı olun..
<<<<<VEDALAR HEP ZAMANSIZDIR..!!>>>>>
kymco ile innovayı kıyaslayanların innovayı kullandığndan şüphe ederim bende
abi çok heyecanlısın ve haklısın ama sen yinede kızma bukadar herkes malın iyisini biliyor ama işine gelmez hani derimki ben yinede hondaya para çıkışmazsa 2. eline bile yinede kymco bi tercih olabilir ama bazı arkadaşlar var hondayı cup dan saymıyorlar kimisi bi ara kymco dan başka cup yok dedi o mesajı bulursam gösteririm kimisi dedi modenas cup yapar dedi neler neler gelde kızma
yağ konusunda fotodaki yağı kullanmışsan hemen boşalt abi o motosiklet yağı değil bu mevsimde 10w-40 castrol vitesli motor yağı koyacaksın bulman kolay olur
+1 ben söylüyorum ama bana gülüyorlar innovayı övüyorum diye ekmek yeyip su içtiğim arkadaşlarım bana tavır aldı (çokda umrumdanmı hayır )
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
abi çok heyecanlısın ve haklısın ama sen yinede kızma bukadar herkes malın iyisini biliyor ama işine gelmez hani derimki ben yinede hondaya para çıkışmazsa 2. eline bile yinede kymco bi tercih olabilir ama bazı arkadaşlar var hondayı cup dan saymıyorlar kimisi bi ara kymco dan başka cup yok dedi o mesajı bulursam gösteririm kimisi dedi modenas cup yapar dedi neler neler gelde kızma
yağ konusunda fotodaki yağı kullanmışsan hemen boşalt abi o motosiklet yağı değil bu mevsimde 10w-40 castrol vitesli motor yağı koyacaksın bulman kolay olur
+1 ben söylüyorum ama bana gülüyorlar innovayı övüyorum diye ekmek yeyip su içtiğim arkadaşlarım bana tavır aldı (çokda umrumdanmı hayır )
yok daha katmamıştım 10w40 dişli yağı tmm
<<<<<VEDALAR HEP ZAMANSIZDIR..!!>>>>>
çok haklısınız beyler kymcoyu övecek olanlar ugramasın bu konuya burası innovacıların konusu işi olmayan girmesin ortalığı bulandırmasın kardeşim biz innova diyoruz inadına yok kymco yok bilmem ne kıyaslama yapmıyoruz ki
kymco 120 yapıyor diyorlar (ben ondanda süpheliyim) da kardeşim her şey hız değildir ben daha bugüne kadar 10.000 in üstüne çıkmış kymco görmedim ama ne innovalar gördüm ki 10.000 km yi üçe dörde katlamış...yani benim için kymco nun 200 yapması önemli değil zaten bunlar hız motoru da değil
1. Hondanın araçlarını, ekipmanlarını yıllardır şirketinde kullanmış biri olarak söylüyorum Honda kaliteli cihazlar üretir hatta içinde çelik ve elektronik olan herşeyi üretir Honda. Başarılı da olur. Fakat buradaki analizi marka fanatizmine kapılmadan yapmak zorundayım çünkü sen bir tane innova alırsın ben en az on tane sipariş ederim maliyetini vergisini dayanımını tüm parametrelerini analiz etmek zorundayım. Bizim şirkette sahanın bir ucundan diğerine ya bisikletle ya motosikletle yada otomobille gidersin.
2. Rüyalarında innova binecek kadar innova hastası sayılırım ve kişisel kullanım için sırf zevk için innova alacağım hatta autotuning yazılımlarını araştırtıyorum Kanada'da bulundu gibi o ayrı mesele.
3. Evet burası innova topiği. Doğrudur ve konu Kymco'ya gelmeden önce fiyat tahminleri yapılıyordu kıyas ve fiyat/kalite/performans açısından ticari düşünen biri için kymco iyi bir alternatiftir (maliyet muhasebesi yani).
4. "kymco diyenler bana küfür ettireceksiniz" diyorsun bu "ben benim gibi düşünmeyenlere söver süpürürüm böyle bi adamımdır" demek oluyor. Arkadaşlar yine de aklıselim davranmaya çalışmışlar seni yatıştırmak için çaba harcamışlar ve durumun burada http://www.motosiklet.net/forum/uyar...uncements.html gayet iyi tanımlanmış.
5."HONDA=hayat onda trilyon verseniz genede vermem vermem vermem" demişsin merak etme kimse senin motora trilyon vermez.
Üzücü tarafı innova topiğinin kalitesi düşüyor sonrada birileri innova topiği uyuyor diyor.
Haklılar...
polimik yok arkadaşlar polimiğin olacağı en son topic burası
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)