yeni innova mı cıkmıs arkadaslar ????......fotografları falan var mıdır?
yeni innova mı cıkmıs arkadaslar ????......fotografları falan var mıdır?
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
+1
fiyatı çok abartacak olurlarsa kymco straight 150 var aklımda. Geçenlerde bindim torku çok iyi seri motor alıp geçsem diye düşünüyorum.
http://ww1.honda.co.uk/motorcycles/D...nova#focusHere
Biri yer, biri bakar kıyamet ondan kopar.
arkadaşlar inanırmısınız bu adamlar 125cc den 3000rpm de 10.1 nm tork u nasıl çıkarıyor valla helal olsun yaa çinli nerdese 200cc de çıkartamıyor o devirde
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
sayğı değer arkadaşlar fuarda artık fotoğraf çeker burada yayınlarsınız artık malum fuara uzaktayız
arkadaşlar fiyat tahminleri başlasın o zaman ben 2009 innova için 3750-4000arası diyorum enjeksiyon farkı var unutmayın..
ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:
arkadaşlar bu motor 3500 e satılırsa hemen alın diyorum :D
aslında enjeksiyona pek sıcak bakmıyorum zaten tüketimi azdı......
bir arıza durumunda tıkanma durumunda enjeksiyon dezavantaja dönüşebilir özellikle kırsal kesim için...
selam dostlar biliyorum herkes yeni innovadan önce yeni fiyatı bekliyor hemen gerçek fiyatı yazayım belki sevinirsiniz ama pek zannetmiyorum
arkadaşlar innova nın avrupa fiyatı 1900 euro yani TL olarak 3.800 tabi bilirsiniz ki ülkemizdeki satışlar avrupadan bağımsız ilerliyor %20 den aşağıya vergi koyamazlar tahminimce 4.500 ytl olur...bence bu fiyata kimse almaz :(
arkadaşlar bide yeni cbr125 i görmenizi tavsiye ederim dudağınız falan uçuklayabilir
YENİ İNNOVA RESİMLERİ
[B]Düş peşindeysen, [U]DÜŞ PEŞİME[/U][/B] :bounce:
ben resimleri eklemeye devam edicem birazdan çok güzel meret ama çok pahalı ya 3500 den sonra çalışmaz bence
Ne Eurosu o dediğin sterlin olmasın. http://ww1.honda.co.uk/motorcycles/D....jsp#focusHere
Ben yine de ümitlyim bu aleti 3.5 ata ata alacaz
ANF INNOVA 125i
valla ağzından bal damlıyor desem yeridir ben başka yerde öyle gördüm ama inşallah dediğin gibidir 3.500 olursa çekeriz hemen
arkadaşlar innova 125i hakkında ne düşünüyorsunuz bence biraz daha yırtıcı ve kaslı görünümü var ayrıca biraz daha canlı ve parlak renkler kullanılmış resimler yanıltmıyorsa teknik özelliklerini bulamadım bilen varsa lütfen yazsın
Bıktım yaza, çize, resim göndere göndere son artık benden bu kadar.
http://ww1.honda.co.uk/motorcycles/D...nova#focusHere
cbf150 3800 e satılıyorsa innova 125i 4500 normal bence
bu alet çok nalet de 4500 de çok gelir be
Biz böyle atıp tutarken adamın biri koltuğuna yaslanıp kıkır kıkır gülüyor ya işte o bitiriyor beni
Biri yer, biri bakar kıyamet ondan kopar.
Şu an bu konu içerisinde 47 kullanıcı var. (0 üye ve 47 misafir)