Şu innova topicini 4. sayfaya atlatamadık ya 5 aydır
hehe atlatmışım (edit)
Şu innova topicini 4. sayfaya atlatamadık ya 5 aydır
hehe atlatmışım (edit)
İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat
guzel motor aslında kullanmıslıgım yok ama herkes cok memnun.kullanıcıları fotolarını koyarsa motorların daha ıyı olur.......keyiflı surusler...
MT ANTALYA
evet arkadaşlar kullanmadığım halde beğendiğim bir motordur.kısa mesafeler için uygun tam şehiriçi bir motor olarak görüyorum.yedek motor olarak almayı düşünüyorum ilerleyen zamanlarda.birde alırsam şayet jantları çelik. lastikleri dubleks yapmayı istiyorum....
arkadaşlar 13000 km.honda innova için nasıl bir değer?
Arkadaşım bence iyi normal bir değer fakat nasıl kullanıldığıda illaki önemli. Eğer zorlanmadan düzgün yada limitlerinde kullanıldıysa pek birşey olacağını sanmıyorum...
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
bu motorda kronik bir sorun ariyorsanız, 1. viteste hızlandıktan sonra 2. vitesin dişli oranı çok az olduğundan motor tembelleşiyor ve gazı yemiyor. yani vites dişlisinin dengesizliğinden dolayı zayıf düşüyor, birde ani frenlemede arka çok kayıyor, başka hiçbir sorunu yok, asla yolda kalmaz
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
slm arkadaşlar...
commuter tipi motorlar karizmatik olmadığındanmıdır yoksa 4 vites olduğundanmıdır pek tercih edilmiyor gibi ama bende şu sıralar motor alıcam ve vitesli motor ilk defa kullanacağımdan dolayı bi arkadaş innova al diyerek aklımı çeldi.yoksa ybr 125 yada tvs apache düşünüyodum ama innova nın çok kaliteli ve sağlam bir motor olduğunu söyledi.
yarı otomatik vites ist için çok büyük avantaj ancak sanırım bu motor uzun yol için pek ideal değil zira deposu 3.7 lt.siz ne dersiniz innova ile şehirlerarası yol yapılabilirmi ve scooterdan sonra innova yeterli tatmini verirmi bana?
kullanan arkadaşlar fikir verirse sevinirim ciddi ciddi innova almayı düşünüyorum çünkü... saygılar...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
kanka naaptın sen ya!!!nası kaldırmışlar listeden.vay adi herifler.yani bu zam gelecek anlamınamı geliyo senin dün bahsettiğin gibi?
bu arada kanka isim verip seni deşifre etmeyim dedim
anaa!!!hakkaten ya adamlar innovayı kaldırmışlar commuter bölümüne cbf 150 yi çakmışlar.ne iş kanka bi yorumla bu olayı ya!!!
la ne zammı şaşkınnn...makinayı artık satmayacaklar demek bu...stoklar tükennce nanayy yani...
iptal abi o seçenek..ok...
bak siteye gir...PS150 i geliyomuş...fiyatı belli değil
http://www.honda.com.tr/motosiklet/c...ter/ps150i.htm
ben gözü buna diktim vallahi...bakalım fuarda görürüz artık...people 200 e benziyor...sen ne alırsan al gardaşım ..bağane...
abi çok başım ağrıyor...akıllara zarar bi ağrı yani...hemen uyumam lazım yoksa kafama sıkıcam bu ağrıyla...
heheh...yab cbf beni çok güzel taşıyor...2.bir kişiyide harika taşıyor...ben seçenekleri sundum ona...ya ybr yada innova dedim...3.seçenek cbf...
iyigceler...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
metehan abi bu yenı scoter dylandan farkı tip ve enjeksiyon mu yoksa başka şeylerde var mı?
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
niye iptal olsun abi.demişsin işte stoklar bitince diye yani illaki bi yerde stokta buluruz öyle değilmi?neyse sen yat uyu ctesi görüşürüz
innovanın süspansiyonu 2 kişi için sert,genel olarak tüm cub'ların da sert oluyor zaten,şehirler arası kullanacaksan almanı tavsiye etmem,tamam performanslı ve az yakıt tüketiyor ama konforlu değil,hele 2 kişi ve bagajlar için hiç değil,ve zayıflık olarak sorarsan plastik aksamından zaman zaman gelen zırıltı seslerini söyleyebilirim,benim motorumdan(honda wave 97cc cub) da sürekli geliyor ama ben pek takmıyorum,önemli olan sorunsuz,kıvrak ve en ekonomik şekilde beni şehiriçinde istediğim zaman istediğim şartta ulaştırması
teşekkürler dostum ilgilendiğin için.öncelikli amacım tabiki şehiriçi kullanımı ama yazın da bi kere de olsa alıp motoru kafama göre tatile çıkmak istiyorum.yoksa sürekli şehirlerarası kullanamam yani.hafifliği düşündürüyor beni açıkçası rüzgardan savrulma olasılığı olabilir gibi geliyor bana.plastik aksamdaki sesler dediğin gibi çok da önemli değil herşey 4x4 lük olacak diye birşey yok bunlar önemsiz ayrıntılar bence.Sonuçta honda olunca insan bazı şeyleri görmezden geliyor
Bugün Honda'nın sitesine girdim, Innova yok. Oysa commuter kategorisindeydi. CBF150 naked kategorisindeydi, commuter kategorisine almışlar. Acaba artık satılmayacak mı Türkiye'de? Avrupa'da da zaten enjeksiyonlu modelleri vardı. Tarih mi oldu Innova?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)