Honda ANF 125 İnnova Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
14 Kasım 2008, 14:41
satoyama adlı üyeden alıntı
motorumu sattım arkadaşlar benim gibi tok satıcının bi tok alıcısı çıktı yine verdim gitti ama yine topic den kopmam yardımlaşmaya devam innova başka bi makina unutamam kolay kolay sanırım
satoyoma hayırlısı olsun dostum nekadara sattın motoru...
gene üzüleceksin başka motor alınca....
Reklamlar
-
14 Kasım 2008, 15:39
sadece motor mu?yoksa devir işlemleriyle beraber mibide aklımda mondial 100kh var=2000 ona vericeğime mondial 0 alsam daha ii değil mi1500ytl
-
14 Kasım 2008, 19:50
motordelisi_ adlı üyeden alıntı
sadece motor mu?yoksa devir işlemleriyle beraber mi
bide aklımda mondial 100kh var=2000 ona vericeğime mondial 0 alsam daha ii değil mi
1500ytl
abisi kusura bakma ben kendimi tutayım diyorum ama sen aranıyorsun daha senin bu konuda çok ekmek yemen lazım tecrübe için bişey demiyorum okadar yazıyorum hala başa dönüyoruz innova topiğinde sıfır modialin adı niye geçer yaw
aykan adlı üyeden alıntı
satoyoma hayırlısı olsun dostum nekadara sattın motoru...
gene üzüleceksin başka motor alınca....
sağol kardeşim verdik gitti işte haklısın 2250 verdim ilanda yazan fiyat
satş sutuşu beni değil alanı ilgilendirir
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
14 Kasım 2008, 20:18
TAMAM KIZMA SADECE SORDUM
-
15 Kasım 2008, 12:13
motordelisi_ adlı üyeden alıntı
TAMAM KIZMA SADECE SORDUM
kızmadım canım ama motosikletler honda cup lar ve diğerleri olarak ikiye ayrılır bunu bilmiyorsan bu topic de yama demek istedim inş bi honda cup alırsın beni anlarsın
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
16 Kasım 2008, 00:01
Hastasıyım bu motorun arkadaşlar ne zaman gelir bunun 0 km'si ben nokta
hata istemem arabada-motorda ikinci ele gelemem. Bu ikinci el motorların
sahibinden.com harici bir sitesi var mı bilen var mı? Titiz bişeyler bulmak lazım.
Yoksa Kymco 125 cup a veya biselect elektrikliye talim gibi geliyor.
-
16 Kasım 2008, 11:37
motorhocası adlı üyeden alıntı
Hastasıyım bu motorun arkadaşlar ne zaman gelir bunun 0 km'si ben nokta
hata istemem arabada-motorda ikinci ele gelemem. Bu ikinci el motorların
sahibinden.com harici bir sitesi var mı bilen var mı? Titiz bişeyler bulmak lazım.
Yoksa Kymco 125 cup a veya biselect elektrikliye talim gibi geliyor.
hocam honda innova nın sıfırını bulmanız artık zor bi şans neden diyeceksiniz çünkü cbf 150 gibi 1 e getir 4 sat peynir ekmek olayı olmuyor onun için rekabet edemediği kazandırmadığı için bitirdiler honda cup getirmezse başka hangi cup a binilir şu andan vereceğim cevap kyco aktiv125 ama 2. el bi honda wave yada innova tercih ederseniz sizi üzmez
-
16 Kasım 2008, 20:40
satoyama adlı üyeden alıntı
hocam honda innova nın sıfırını bulmanız artık zor bi şans neden diyeceksiniz çünkü cbf 150 gibi 1 e getir 4 sat peynir ekmek olayı olmuyor onun için rekabet edemediği kazandırmadığı için bitirdiler honda cup getirmezse başka hangi cup a binilir şu andan vereceğim cevap kyco aktiv125
ama 2. el bi honda wave yada innova tercih ederseniz sizi üzmez
Sağol kardeşim ben de Kymco Active 125 düşünüyorum hatta bir karşılaştırma açtım bunları kapıştıralım diye ama hiç kimse yanaşmadı.Acaba motorlar aynı performansda mı diye geldi içimden.Ama yanlış yere açmışım galiba tezgahı madara olduk.
-
16 Kasım 2008, 21:29
Şimdi size bişiy dicem, gittim 6 tane motor değiştirdim bunlardan bazıları honda haricinde motorlardı....vs vs ...ama honda başka hele bi cup modeli varki c90 hala bende bitane c90 ve innova var yerini hiçbir motor tutamadı ikisindende son derece memnunum ikisinide parçalanıncaya kadar bineceğim (biraz zor ama ) kısacası honda fanatiği biri olarak başka bir markaya asla binmem honda bu işi gerçekten biliyor hondada cbf 150 hariç her makinaya güvenebilirsiniz...elimdeki c90 nın 10 yıldır silindir kapagına el değmedi bunuda ekliyeyim, saygılar...
-
16 Kasım 2008, 22:30
Satılsa eminim Honda alırım da hani yok.
-
17 Kasım 2008, 13:00
Satılsa eminim Honda alırım da hani yok.
2. el temizine bakıcaksınız
-
17 Kasım 2008, 22:22
merhaba benim bulunduğum bölgedeki bayide 2007 model sıfır innovalar var en son gördügümde bir kaç tane kalmıstı.onlarda fazla kalmaz zaten...
-
17 Kasım 2008, 22:43
Knight_eagle adlı üyeden alıntı
merhaba benim bulunduğum bölgedeki bayide 2007 model sıfır innovalar var en son gördügümde bir kaç tane kalmıstı.onlarda fazla kalmaz zaten...
antalyada ve egede cup un kıymeti biliniyor ama istanbulda buda motormu yaw diyenler bile var ama anlayan adam seni yolda çevirip soruyor
-
18 Kasım 2008, 01:35
Knight_eagle adlı üyeden alıntı
Sağol kardeşim bir soruşturayım.
-
19 Kasım 2008, 00:33
Sağol kardeşim bir soruşturayım.
Sahibinden,gibi siteler size yardımcı olabilir.
-
19 Kasım 2008, 00:50
innova başkadır arkadaşlar gerçekten 2007model 28000km ye geldi yağını benzinini koy ufak tefek bakımlarını yap yürü git gitmem demez...
-
19 Kasım 2008, 15:09
2006 model benmkide 21,300 de nonsleep maşallah kontak kapatmamışsn yahu bravo sana tebrik ederim..
<<<<<VEDALAR HEP ZAMANSIZDIR..!!>>>>>
-
19 Kasım 2008, 15:38
beyler üzerindeki lastikler kış şartlarına pek uygun değil daha dişli lastik takmak istiyorum öne ve arkaya uygulucam ne boyutları tavsiye edersiniz...
-
19 Kasım 2008, 15:58
cevran07 adlı üyeden alıntı
2006 model benmkide 21,300 de nonsleep maşallah kontak kapatmamışsn yahu bravo sana tebrik ederim..
insanın ilk motoru olunca ister istemez geziyor izmir ve çebresinde gitmediğim nadir yer vardır...
aykan adlı üyeden alıntı
beyler üzerindeki lastikler kış şartlarına pek uygun değil daha dişli lastik takmak istiyorum öne ve arkaya uygulucam ne boyutları tavsiye edersiniz...
bence üzerindeki lastikler gayet güzel (benim orjinal lastikler DUNLOPtu seninkilerde öyledir sanırım) ayvalıktan izmire yoğun sağnak yamur altında geldim ve sana şunu söyleyebilirimki ortala 100km nin üstünde süratle geldim herhangi bir sorun yaşamadım 25000km civarında lastik bittiği için değiştirmek zorunda kaldım şuanki lastik daha tam anlamıyla oturmadı..
orjinal lastikleri bitmediyse değiştirme derim yinede karar senin.. saygılar resimleri bulabilirsem linki veririm...
-
19 Kasım 2008, 16:34
nonsleep adlı üyeden alıntı
insanın ilk motoru olunca ister istemez geziyor
izmir ve çebresinde gitmediğim nadir yer vardır...
bence üzerindeki lastikler gayet güzel (benim orjinal lastikler DUNLOPtu seninkilerde öyledir sanırım) ayvalıktan izmire yoğun sağnak yamur altında geldim ve sana şunu söyleyebilirimki ortala 100km nin üstünde süratle geldim herhangi bir sorun yaşamadım 25000km civarında lastik bittiği için değiştirmek zorunda kaldım şuanki lastik daha tam anlamıyla oturmadı..
orjinal lastikleri bitmediyse değiştirme derim yinede karar senin.. saygılar resimleri bulabilirsem linki veririm...
eyvallah kardeş ben lastikleri biraz zayıf buldum sebebi soguk olunca kayma eğiliminde oluyorlar bi5 km sonra herşey düzeliyor ama sağlam malesef orjinal lastikleri hiçbir yerde yok....
kullandıgın ebat ve desen hakkında resim koyarsan çok iyi olur
önceden sahip oldugum honda waveye 2,25 17 yi rahatlıkla öne 2,50 17 yidide arkaya uyguluyorum bunda sorun olurmu yapsak ...acaba?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)
Bu Konudaki Etiketler