Aykan ..
Msn ' ye girmiyorsun be dostum !
izzet_karaca@hotmail.com ..
Ekle ya ..
Aykan ..
Msn ' ye girmiyorsun be dostum !
izzet_karaca@hotmail.com ..
Ekle ya ..
hangisi daha sağlam ybr mi innova mı herkes kendi motorum güzel diyor bi yardım edin artı ve eksi yönleri neler???
herkese merhaba innovam 3100 km ye geldi motor ne zaman açılacak anlamadım gitti doğrusu.... 4.vitese atıyorum 100km ye kadar güzel ondan sonra 105i nadir görüyorum 1-2-3. viteslerde cok güzel hızlanıyor.Motorda mı bir problem var acaba yorumlarınızı bekliyorum.
bende ınnova kullanıyorum we motor 130 goruyo arkadasımda 135 gormus tabıı ruzgara karsı gıtmessen eger ruzgara karsı gıdersen 4 vıtesı sayma cunku motor cok hafıf we sallanıyor yanı tek kısı bı yere gıtmek akıl ısı degıl..sadece sehır ıcı...innova saglamlıgına bısey dıyemem allah war cok saglam.
SuSKuNLuGuMuZ KoRKuMuZDaN DeiL ASaLeTiMiSDeN !!!!!
Kısa bi hatırlatma;
ilk model olan c50.
[/
daha sonra c70 üretildi...
c90 üretidi şu an bende bulunmakta olan bu motorlar dünyanın en sağlam cup modelleri..
bu makineylede uzun süre çit sürmüş olmalılar....
buda 3 yıl önceki wave modeli çin yapımı ancak baya sağlam bi makina onuda kullandım ve çok memnun kaldım..
devrimin son modeli innova....
buda yurt dışında üretilen enjeksiyonlu model tr ye gelme ihtimali çok düşük..
aykan ;
Dostum çok sinirliyim .. YBR'ciler Innova'ya hantal diyorlar ..
bırak desinler;
o diyenler için 12000 km den fazla ybr kullandım motor ilk önce debriyajını erken yedi normal kullanım şartlarında sonra krank bilye sorunu yarattı düzde 100 km yi geçmek neredeyse imkansızdı motor okadar hantalki gitmiyordu valla ister inansınlar ister inanmasınlar sattım hondaya döndüm cbf 150 aldım biliyorsun daha sonra onuda sattım yıllardır kullandıgım c90 modelinin bi üst versiyonu olan innovayı aldım inanılmaz memnunum bugune dek hiçbir ybr yanıma yaklasamadı kapışması bedava son olarak.
arkadaşalr hazır böle bilgili arkadaşları buşmuşken..
yeni motor alıcam ama mondial fln...
scooter kullıorum onu satıcam vitesli hiç kullanmadım 125 uag(debriyajlı) istiyorum 125 güçlü olduğundan ama bi yandanda cup istiyorum fiyatlar aynı neden hangisini tercih edersiniz.. araarında yakıt farkı olurmu benim scooter 3 litreyle 60 en fazla 70 km gidiyo
aykan ;
Dostum YBR'ciler buraya gelmeye korkuyorlar .. bir zahmet YBR topicine bir cevap versen ..
Bu arada msn adresin neden kapalı !
innova'ile ybr'mi ybr innova'yı daha birinci viteste tokatlar evet savaş başladı ..aman ybr'ci arkadaşlar beni burada yalnız bırakmayın destek bekliyorum..
ferotr ;
Dostum burada videoları konuştur istersen ..
2.vites 50'den 95'e uzatıyorum .. kapışmak istersen beklerim ..
ferotr ;
Bizde bunu anlatmaya çalışıyorduk ..
Benim Innova şuan düzde 120'ye oturuyor ..
şimdi yaptgımız tartışma biraz gereksiz gibi geliyor bana biz burda kimin kimi tokatladıgını değilde işlevsellik ve fonksiyonellikten bahsetsek daha iyi olacak,
bende ybr kullandım bya uzun süre 0 km 2006 da aldım buda motorum,
genel olarak memnundum ama uzun yıllar honda kullandıktan sonra gerçekten ybr ye bir türlü alışamadım dediğim gibi motorum 100 km yi hiç bizaman geçemedi makinanın sesi hep huzursuz geldi bana balataları erken yiyip 10000 de krank arızası yapınca sattım en çok sevmediğim özelliği bir eşya koyacak gözünün dahi olmamasıydı innovada su an bu var inanılmaz işe yarıyor innova daha seri hızlanıyor son sürate çok güzel ulaşıyor ve manevra kabiliyeti ybr den daha iyi işçilik kaliteyi saymıyorum bile fren parçaları bile nıssın nıssın cbf 600 dede kullanılıyor 1000 dede parça kalitesi üst seviyede anlıyacagınız benim tercihim herzaman hondadan yana olacak.
buda şimdiki innovam..
Aykan , dostum çok iyi konuşmuşsun tebrikler ..
Bende YBR kullandım kesinlikle ama kesinlikle Innova YBR'den daha iyi ..
ybr'nin bazı yönleri çok iyi mesela!!sağlamlığı..17000'km'deyim.. bu güne kadar (2005 model)debriyaj balatası bile değişmedi''bırakın debriyajı sinyal ampülü bile patlamadı.. sadece bir defa subap ayarı yapıldı okadar..haa!!şunada açıklık getireyim sürat meraklısı bir insan'da değilim..ama ybr '100'km'hızı geçmiyor..eminim parmağımı basarım hatta en azından benimki öyle..diğer ybr'ci arkadaşlar yanlış anlamasın..ben memnunum ybr'den zaten memnun olmasam satardım..hepinize selamlar..
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)