zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
arkadaşlar msn de innova için bi bölüm açıcam beni eklerseniz o bölüme sizleri ekliyip adını innova koyacağım soracaklarımız olabilir
kibaroglu5@hotmail.com
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
http://www.sahibinden.com/antalya_ku...XQQdisplayitem
işte benim innovaaa 140 gördüü......
satıyomusun motorunu?sorun mu var?
Merhaba arkadaşlar..
malum.. Honda innova'nın yenisi artık gelmiyor.. motor da vazgeçilecek motor değil. Hele bi injeksiyonlusu gelmiş olsa kullanmaya doyulmaz ama Honda dağıtıcısı kelek yapıyor. Acaba diyorum honda türkiye cub motoru tamamen kaldırdı mı? yoksa önümüzdeki sene yani 2009da süpriz yapabilir mi?
Yaparsa motosiklet firmaları yeni sene modellerini ne zaman piyasaya çıkarıyor bileniniz duyanınız var mı?
saygılar..
arkadaşım merhaba
inşallah çıkarır çıkarırsa bende almayı düşünüyorum
HONDA bu belli olmaz
Honda da tüm motorlarını kaldırıyor.Ne yapmaya çalışıyor bu adamlar
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
yahu bu lastik kenarları varya beyaz onlardan bi tane alacam kafaya koydum..!!
<<<<<VEDALAR HEP ZAMANSIZDIR..!!>>>>>
valla bence honda pusuya yattı bombayı patlatacak bikaç modelle savaş öncesi sessizlik gibi cbf 125 çok hoşuma gitti ama innovamı satmam enjeksiyonlu bile gelse olmaz......satmam..
Innova parçalanana kadar durmak yok yola devam..
Parçalanacağıda yok ..
arkadaşlar innova mı daha sağlam cg 125 mi???
innovada son durum gerçi kimse yazmıyor innova sahibi çok az ama ben genede topiği canlı tutmaya çalısıcam, 12 ytl yakıt 160 km şehir içi dısı karma kullanımla elde ettiğim değer su ana kadar çıkan tek sorun akü garantiden halledildi 5000 bakım ücreti 40 ytl 20/50 yağ ve mekanik işcilik.
Up ..
1 Lt = 45 km !
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)