sedat_57 ;
Öhö...
İnnova topicinde Ybr'nin propagandasını mı yapıyörsün sen ? ..
Sen ona inanma dostum
İnnova al İnnova..
hangisi daha az yakıyo ve daha hızlı?
innova biraz uzak doğu işi 165 -65 kg adam için ideal bana bile bazen küçük geldiğini hissediyorum ki ben 1.70-75kg
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
daha yeni başlıcam yorumları okudum oyum hafifde olsa innova ya kayıyo
bide fiyatları hakkında bilgim yok sanrm innovanın sıfırı yok veya 2007 model sıfırı kaç para bi bilginiz var mı?2.el alırsam en fazla kaç para veriyim?
motordelisi_ ;
Az yakan da İnnova .. Hızlı olan da İnnova ..
sedat_57 ;
Dostum Ybr ile heralde yokuş aşağı 120 yaptın .. ben İnnova ile düzde 125 yaptım da ..
izzet ben kimseye bakmam çocuklugumdan beri hondanın cup modellerini kullanırım ve daha sağlamınıda kullanmadım motor adına denemelerim oldu başka modellerde ancak sonda gene innova aldım yarın büyük bi makina düşünürsem innova kalır zaten satmayada kıyamam.....
aykan ;
Bunu herkes anladı Innova'dan sonra kaç motor aldım değiştirdim ama hala Innovayı satmadım..
Yiğitler satılırmı ?
21.000 km no problem..
arkadaşlar allah nasip ederse fikrimi değiştirmezsem innova almayı düşünüyorum bana önerebileceğiniz iyi bi 2.el var mı?antalya
ben satıyorum ama istanbuldayım 2007 model 17000 de cillop gibi
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
demek 17000 de kaç para istiyosun?
ama ben istanbuldayım sen yinede bi bak
http://www.sahibinden.com/en_uygun_e...XQQdisplayitem
motorun güzele benziyo ama fazla istiyosun bnce istanbulda olsm gelir bakardm
satoyoma neden satıyosun motorunu????
evet yokuş aşagi yaptim akşam saatlerinde hiç rüzgar yok gibiydi iyice kapandim öyle oldu... ben innovayla ybr yi kıyaslamamişimdir hiç bi zaman innova benim altimda ufak kaliyor yoksa iyi boyum 1.88 sele bana saplanmiş gibi duruyor cevreden yalniş tepkiler almayalim
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
innova için farklı beyin uygulamasını araştırıyorum bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı ??
kardeş yalova moto fest. e gittiğimiz zaman orda bi stand vardı aksesuar orda 80€ orj innova performans beyin vardır ambalajında alıcaktım orj bozmak istemedim ama onu takınca 3. vitesde 120 4. 140 rahat görüyormuş aslında bazılarına inat almak lazım ki yaksınlar cbf 150 lirini zaten yakıyor çoğu
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)