nasıl buldun dostum yawwww
CEkilmes bU haVADa Ne biSiKLet nE aRaBa O ZaMan aL sENde bİr [U][I][B]İnNoVa[/B][/I][/U]:queen:::alkiis::::comico::
motor yenibosnada çalındıktan yaklaşık 11 saat sonra gece saat 04:00 de yenibosna civarında bulundu terkedilmiş bi halde ekipler görmüş ön grenajı kırıp düz kontak yapmışlar kablolar birbirine deyince sigorta atmış yapamamışlar öylece bırakmışlar motoru toplam 7 km civarı kullanmışlar depoyu 15170km de doldurmuştum km sayacına bakmıştım 15177 de bırakmışlar motor çalışmayınca kasıtlı olarak sağına soluna zarar vermişler aynalar kırılmış peg ler eğilmiş topcase demiri eğilmiş nasıl becermişler anlamadım yapanları Allaha havale ettim o en doğrusunu bilir motoru çalan satma amaçlı değil biraz gezip sonra sağını solunu kırmak için bana kasıtlı yapılan bi durum zaten tahmin ettiğim gibi şebeke işi olsaydı çoktan yok olmuştu ortadan motor üzerinde parmak izi aradılar fakat bulamadılar ama ben kimsenin malına maneviyatına zarar vermedim fotolarını buraya koymaya utanıyorum :(
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
harbiden artık nasıl bi şahsiyet ypmşsa böle bişeyi madem kaçırdıın motoru kullanamıcak kadar salaksın bari sağlam bırak motoruu aslnda resmleride merak ettm kimbilr ne hale getirdi şrefsizlr ama yne koymak istemiosan sn blrsn bu arada sen nie utanıon onlar utansın adiliklerndn
CEkilmes bU haVADa Ne biSiKLet nE aRaBa O ZaMan aL sENde bİr [U][I][B]İnNoVa[/B][/I][/U]:queen:::alkiis::::comico::
satoyama
Dostum çok geçmiş olsun..
Motorun bulunması sevindirici..
Dostum zaten senin motorunda çekmediği kalmadı..önce sinyaller sonra aynalar..
Gitcen çalan kişiyi bulcan aynaları sinyali n kdar kırık varsa motordan adama töbe töbee
geçmis olsun
bunlar hale üretiliomu hondanın sitesinde göremedim
satoyama çok geçmiş olsun
sağolun arkadaşlar
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Innova üretimden kalkmıştır !
yahu satoyama n iş vallahi çok şaşırdım şimdi hayret ettim n desem boş neyse çok çok geçmiş olsun ellleri kolları kırılsın kopsun cayır cayır yansınlar cehennem ateşinde..!!
<<<<<VEDALAR HEP ZAMANSIZDIR..!!>>>>>
parçaları pahalı motorlara sarkıntılık ediyorlar genlede innova onlar için biçilmiş kaftan....
sinyal lambamı kırmışlar sol tarafın ana avrad düzliman sövdüm..!!
arkadaşlar parçalarımın bir kısmı geldi servise telefonda sipariş ettiğim için biraz eksikler vardı bunların en komiği aynlar orjinal ktusundan bi açtım sabitleme somunlar yok gökhan usta bu şekilde olmaz takamayız dedi şaşırdım çünkü somunu ble farklı dişmiş piyasada bulamazmışım ayrıca o bağlantı yerlerini kaparan lastik körük bile ayrı sipariş ediliyormuş honda da parça var ama bi vidasını bile ayrı satıyor ama genelde normal olarak ayna kırılında vide orda kalır ama bende çalındığı için toptan gitmiş o yüzden o vidada sipariş edilicek basamak demirini ve lastiklerini değiştirdim ikiside eğilmişti zaten o pegler olmasa motor çok hasar görürmüş 200ytl gibi bi masrafla motoru eski haline getirebiliyorum
kısaca hondada her parça mevcut ama sipariş eerken çok dikkat etme lazım
http://www.sahibinden.com/en_uygun_e...XQQdisplayitem
satıyorum arkadaşlar
bende yağ aldım castrol 1 ltre 12 ytl arka ses tamburları var jantın içinde üçgen plastik 5 ytl carter tapası için somun aldım 850 ykr toplam =18 ytl..!!
tamam tamam arkadaşlar siz haklısınız ben konuyu biraz(daha fazla olabilir) :d abartmısım galiba sorry mt camiası izzet 222 sanada sorry tamam titanlar yokuşu 20-25 le cıksın ybrlerde 30-35 le cıksın innovalarda 120yle cıksın tamam titan kötüdür ybr kötüdür ınnova iidir innova innova yaşasın innova :D::d şimdi oldumu ??????????????????????????
motosikleti honda titan :bounce:
kafa zırıltısını çözen arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.geçenlerde kafayı söküp arasına sünger parçaları koydum ilk günlerde güzeldi ses kesilmişti sonra yine ses yapmaya başladı.Bu sorunu nasıl çözeceğim?
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)