Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda ANF 125 İnnova Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    Alıntı badboy90 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dün akşam satoyama nın motoru çalınmştı ya noldu acaba merak ettm
    bulundu bulundu
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    Alıntı satoyama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bulundu bulundu
    geçmiş olsun dostum nası oldu ya nası çalmışlar ....işe bak

Motosikleti
    Honda İnnova (inş)
    nasıl buldun dostum yawwww
    CEkilmes bU haVADa Ne biSiKLet nE aRaBa O ZaMan aL sENde bİr [U][I][B]İnNoVa[/B][/I][/U]:queen:::alkiis::::comico::

Motosikleti
    motor yenibosnada çalındıktan yaklaşık 11 saat sonra gece saat 04:00 de yenibosna civarında bulundu terkedilmiş bi halde ekipler görmüş ön grenajı kırıp düz kontak yapmışlar kablolar birbirine deyince sigorta atmış yapamamışlar öylece bırakmışlar motoru toplam 7 km civarı kullanmışlar depoyu 15170km de doldurmuştum km sayacına bakmıştım 15177 de bırakmışlar motor çalışmayınca kasıtlı olarak sağına soluna zarar vermişler aynalar kırılmış peg ler eğilmiş topcase demiri eğilmiş nasıl becermişler anlamadım yapanları Allaha havale ettim o en doğrusunu bilir motoru çalan satma amaçlı değil biraz gezip sonra sağını solunu kırmak için bana kasıtlı yapılan bi durum zaten tahmin ettiğim gibi şebeke işi olsaydı çoktan yok olmuştu ortadan motor üzerinde parmak izi aradılar fakat bulamadılar ama ben kimsenin malına maneviyatına zarar vermedim fotolarını buraya koymaya utanıyorum :(
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

Motosikleti
    Honda İnnova (inş)
    harbiden artık nasıl bi şahsiyet ypmşsa böle bişeyi madem kaçırdıın motoru kullanamıcak kadar salaksın bari sağlam bırak motoruu aslnda resmleride merak ettm kimbilr ne hale getirdi şrefsizlr ama yne koymak istemiosan sn blrsn bu arada sen nie utanıon onlar utansın adiliklerndn
    CEkilmes bU haVADa Ne biSiKLet nE aRaBa O ZaMan aL sENde bİr [U][I][B]İnNoVa[/B][/I][/U]:queen:::alkiis::::comico::

Motosikleti
    Honda Dylan 150
    satoyama

Dostum çok geçmiş olsun..

Motorun bulunması sevindirici..

Dostum zaten senin motorunda çekmediği kalmadı..önce sinyaller sonra aynalar..

Motosikleti
    Honda İnnova (inş)
    Gitcen çalan kişiyi bulcan aynaları sinyali n kdar kırık varsa motordan adama töbe töbee

no_name - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    geçmis olsun

bunlar hale üretiliomu hondanın sitesinde göremedim

Knight_eagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda İnnova ANF-125/ Yamaha YZF R25 Race Blu 2016
    satoyama çok geçmiş olsun

Motosikleti
    sağolun arkadaşlar

Motosikleti
    Honda Dylan 150
    Innova üretimden kalkmıştır !

cevran07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA İNNOVA ANF 125,Honda CBF150. v strom inşalla
    yahu satoyama n iş vallahi çok şaşırdım şimdi hayret ettim n desem boş neyse çok çok geçmiş olsun ellleri kolları kırılsın kopsun cayır cayır yansınlar cehennem ateşinde..!!
    <<<<<VEDALAR HEP ZAMANSIZDIR..!!>>>>>

aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    parçaları pahalı motorlara sarkıntılık ediyorlar genlede innova onlar için biçilmiş kaftan....

Motosikleti
    sinyal lambamı kırmışlar sol tarafın ana avrad düzliman sövdüm..!!

Motosikleti
    arkadaşlar parçalarımın bir kısmı geldi servise telefonda sipariş ettiğim için biraz eksikler vardı bunların en komiği aynlar orjinal ktusundan bi açtım sabitleme somunlar yok gökhan usta bu şekilde olmaz takamayız dedi şaşırdım çünkü somunu ble farklı dişmiş piyasada bulamazmışım ayrıca o bağlantı yerlerini kaparan lastik körük bile ayrı sipariş ediliyormuş honda da parça var ama bi vidasını bile ayrı satıyor ama genelde normal olarak ayna kırılında vide orda kalır ama bende çalındığı için toptan gitmiş o yüzden o vidada sipariş edilicek basamak demirini ve lastiklerini değiştirdim ikiside eğilmişti zaten o pegler olmasa motor çok hasar görürmüş 200ytl gibi bi masrafla motoru eski haline getirebiliyorum
    kısaca hondada her parça mevcut ama sipariş eerken çok dikkat etme lazım

Motosikleti

Motosikleti
    bende yağ aldım castrol 1 ltre 12 ytl arka ses tamburları var jantın içinde üçgen plastik 5 ytl carter tapası için somun aldım 850 ykr toplam =18 ytl..!!

Motosikleti
    honda titan
    tamam tamam arkadaşlar siz haklısınız ben konuyu biraz(daha fazla olabilir) :d abartmısım galiba sorry mt camiası izzet 222 sanada sorry tamam titanlar yokuşu 20-25 le cıksın ybrlerde 30-35 le cıksın innovalarda 120yle cıksın tamam titan kötüdür ybr kötüdür ınnova iidir innova innova yaşasın innova :D::d şimdi oldumu ??????????????????????????
    motosikleti honda titan :bounce:

Knight_eagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda İnnova ANF-125/ Yamaha YZF R25 Race Blu 2016
    kafa zırıltısını çözen arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.geçenlerde kafayı söküp arasına sünger parçaları koydum ilk günlerde güzeldi ses kesilmişti sonra yine ses yapmaya başladı.Bu sorunu nasıl çözeceğim?

Motosikleti
    Alıntı Knight_eagle adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kafa zırıltısını çözen arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.geçenlerde kafayı söküp arasına sünger parçaları koydum ilk günlerde güzeldi ses kesilmişti sonra yine ses yapmaya başladı.Bu sorunu nasıl çözeceğim?
    yaw sorma o zıkkım bendede başladı parçalattıracak kendini bana komple kafamın tasını attırıyo

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)

Bu Konudaki Etiketler