Honda ANF 125 İnnova Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
22 Temmuz 2006, 16:21
Reklamlar
-
vallla hıc uzulme derım cunku bende bu motosikletı cok dusundum ama maddıyat etkılı oldugu ıcın alamadım.ıyı motor kazasız belsasız kullanımlar.
-
-
yaw ben de innova alacağım da onun bagajına kask sığıyor mu?arkadaşta çin malı bi motor var kaskı motorun üstüne bıraktı döndüünde bulamadı.çalınmış.o yüzden soruyorum
-
innovanın bagajına bir çift eldiven ancak sığar
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
-
cok süüper bii motor herkese tek kelime ile tavsiyeederimmm
İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat
-
honda innova,ya laf yok 2 kişi 200 kg ve antalyada bulunan döner (gazinoya) çıktık arkadaşla hemde yarım saatle çıktık diğer(10 km) motosikletler arkamızda kaldı çin malı motosikler benim motor canavar gibi yapmışlar ne diyelim hakkını vermişler ilk zamanlar çok pişmandım şimdi çok memnunum allah herkese böyle bi motosiklet nasip eylesin....
-
muvattali adlı üyeden alıntı
cok süüper bii motor herkese tek kelime ile tavsiyeederimmm
Uh, bu mesajı 15 yaşındaki kızım yazmış.. İyi de yapmış aslında, ben istesem de böyle güzel tarif edemezdim Bu arada innovayı sattım diye kendisiyle aram hala biraz limoni çünkü çok seviyordu gerçekten ve çok da iyi kullanıyordu, haklı aslında kızmakta
-
abi hani derler ya bu motor 20000 3000(çin malları için) görmez km olarak.BU çin deil ben 3 haftadır araştırma yapıorum aslında scooter almak istiyordum birden buna kanım ısındı bi honda ilgimi çekti neyse yarım kalan soruma devam edim bu motor kaç bin kmde dökülmeye başlar(ilk motorum olcak dogal olaraak istemedende olsa kötü kullancam bayaa zorlancak yani ona göre cvp yazarsanız sevinirim) şimdiden tşk herkese
OYUN BİTİNCE ŞAHTA PİYONDA AYNI KUTUYA KONUR...
-
doktor_12 adlı üyeden alıntı
abi hani derler ya bu motor 20000 3000(çin malları için) görmez km olarak.BU çin deil ben 3 haftadır araştırma yapıorum aslında scooter almak istiyordum birden buna kanım ısındı bi honda ilgimi çekti neyse yarım kalan soruma devam edim bu motor kaç bin kmde dökülmeye başlar(ilk motorum olcak dogal olaraak istemedende olsa kötü kullancam bayaa zorlancak yani ona göre cvp yazarsanız sevinirim) şimdiden tşk herkese
Dünyanın en sağlam motorlarından arkadaşım belki de. KM yaparak motoru eskitemezsin bile. Gerçekten çok sağlam bir motor.Çin malı filan da değil. Honda yani. Honda titanlar vardı 125cc onlar bile 90-100 bin km yaptı bi sorun çıkarmadılar. Sağlamlık konusunda gönül rahatlığıyla alınabilecek motor.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
1 hafta once babam innova aldı motor boyle canavar olmaz super 120km/s rahat goruyo we benım mondial 100 kh yi 3. viteste geçiyo babam cok yavaş kullanır motoru çiftçilik yapar tarlaya fln gıder tarlada e-5 karayolu uzerinde ortalama 60km/s-70km-s arası gıder oda onemlı işi olursa olmaz ise 50km/s ile gider almadan once babam tereddüt etti alacam dedi ama ya çok yakarsa dedi yaa gerçekten performansına gore cok az yakan bir motorsiklet 1lt. ile babam 40-45 km alıyor bnce cok ekonomik we canawar kullandım super... saygılarımla
-
05 Ağustos 2007, 01:40
20500 km. yola devam.. zerre kadar sorun yok, hiçbir parçası değişmedi, en büyük masrafı 150 ytl
-
08 Ağustos 2007, 16:01
Muttaki adlı üyeden alıntı
20500 km. yola devam.. zerre kadar sorun yok, hiçbir parçası değişmedi, en büyük masrafı 150 ytl
o neyin parçası sanayide bakkal dükkanı hariç her yerde parçası bulunan motor 150 ytl
<<<<<VEDALAR HEP ZAMANSIZDIR..!!>>>>>
-
08 Ağustos 2007, 22:35
ne bileyim egzost filan tutar 150 lira, grenaj fiyatlarından haberi olan varsa lütfen bana yazsın değişmek istiyorum ön grenajı, söküp takarken tırnağını kırdılar
-
09 Ağustos 2007, 00:56
muvattali adlı üyeden alıntı
...ön grenaj ve çamurluk ile yan siperlik dahil 4 parçasını birden değiştirdim (140 YTL), yani fikir versin diye söylüyorum, parçaları diğer modellere göre oldukça ucuz.
...
Demiştim bir zamanlar
İnnova'nın ön grenajı yanlış hatırlamıyorsam 25-30 lira gibi birşeydi. Hadi nx4 falcon ile bir kıyaslama yapalım. Kafa grenajının fiyatını tahmin edin bakalım Falconun. Tam 250 lira. Gel de sevme İnnovayı şimdi. Ne zararı vardı da sattım ki şu motorumu ya
-
aaah ahh çok pişman oldum innova yı sattığıma, cg aldığıma hergün pişman oluyorum, cg 105 i geçemiyor, innova 120 ile giderken sıfır titreşim ve müthiş yol tutuşu var, hergün pişman oluyorum ama cg yi satıp 0 innova alcam
-
honda innova ile ilgilenen bukadarmı topik ölmüş ama öldürülücek topik değil arkadaşlar innova sahipleri yazsın buraya.
-
innova iidir ii korkma yakıtta ii hemm
-
ya benim innovsnın on farı we uzerndeki plstk grnajı kırldı fiyat olark ne kadr acaba bular(tskr)
-
100-150 civarı ikisi geçmiş olsun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler