Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda ANF 125 İnnova Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Mikuni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda pcx125
    işte bende ondan dolayı sattım innovayı, 100 den sonra güven vermiyor.. ybr de böyle sorunum yok, 130 a çıkıyorum ama hiç korkmuyorum, çünkü motorda zerre titreşim yok ve gayet dengeli gidiyor, rüzgarda bile hiç savrulmuyor.

Yağ değişimini de kendim yapardım innovanın.. Tavsiye ettiğim yağ: Motorex marka 15/50. Fiyatı 25 ytl ama motorun sesindeki değişimden ve hızından dolayı memnun kalırsınız. Eğer motorex bulamazsanız Mobil1 15/50 kullanın, serviste var. 10/40 15 ytl 15/50 ise 18 ytl.
    10/40 2000 km dayanmaz bile, ama 15/50 yağı 3000 de değişiyordum ben.
    ayrıca 15/50 yağ motorun soğumasına daha iyi gelir..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    Alıntı Mikuni adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    işte bende ondan dolayı sattım innovayı, 100 den sonra güven vermiyor.. ybr de böyle sorunum yok, 130 a çıkıyorum ama hiç korkmuyorum, çünkü motorda zerre titreşim yok ve gayet dengeli gidiyor, rüzgarda bile hiç savrulmuyor.

Yağ değişimini de kendim yapardım innovanın.. Tavsiye ettiğim yağ: Motorex marka 15/50. Fiyatı 25 ytl ama motorun sesindeki değişimden ve hızından dolayı memnun kalırsınız. Eğer motorex bulamazsanız Mobil1 15/50 kullanın, serviste var. 10/40 15 ytl 15/50 ise 18 ytl.
    10/40 2000 km dayanmaz bile, ama 15/50 yağı 3000 de değişiyordum ben.
    ayrıca 15/50 yağ motorun soğumasına daha iyi gelir..
    ama ben dikkat ederim en pahalı yağ herzaman 10-40w dir 15-50w daha ucuzdur her markada bu aynı ayrıca motorex hiç duymadım nerde satılır hadi agip filan desen tamam zor bulunuyor fakat çok iyi bi yağ benim makinaya serviste 10-40 da koydular 15-50 de pek bi fark görmedim gibi ama buji olayı zaten kafamı kurcalıyordu serviste bana orjinal honda marka ngk yapımı buji takmışlardı hala o var
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

Mikuni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda pcx125
    15/50 pahalıdır, 10/40 tan daha iyi olduğu için.. satıldığı yer korlas.. suzuki ana bayi, ayrıca motorex ana bayisi.
    google korlas olarak ara

aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    Alıntı Mikuni adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    15/50 pahalıdır, 10/40 tan daha iyi olduğu için.. satıldığı yer korlas.. suzuki ana bayi, ayrıca motorex ana bayisi.
    google korlas olarak ara
    dostum burada o yağları bulamam ben bodrumda biraz zayıf o işler ancak bizim servislerdeki uygulanan prosedür gereği her 1000 km de bir yağ değişimi yapılması zorunlu 20/50 koyuyorlar burda ama 1000 km de değiştiği için sakıncalı bi durum yok sıcaklıgın 50c olduğu biyerde bu yağ normal ama kış için 15/40kullanmayı düşünüyorum ama şu sıcak yaz günlerinde 20/50 ideal.

Motosikleti
    Honda CBF 150 Honda Dylan 150
    Mikuni,İnnova da titreşim oldugunu mu kastetmek istiyorsunuz ? Ayrıca senin Ybr'yi getir sen te kişi yarış ben 2 kişi anahtarına ne dersin töbe töbe ya..innovayı geçerim diyor ..ybr kim innova kim..ben ybryi innova ile son gaz vermeden geçtiğimi bilirim

Motosikleti
    yakında geliyo :)
    Hayırlı uğurlu olsun KAZASIZ BELASIZ CEZASIZ SÜRÜŞLER DİLEĞİYLE

Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    motor yaklaşık 3000 km ye geldi herşey normal bi aksaklık yok innova şehir içi için üretilmiş mükemmel bi cup motor yalnız yakıt zamlarındanmıdır nedir biraz fazla yakıyor sanki bugünlerde sizdede öle bir pisikoloji varmı....

Motosikleti
    Erkek kardeşim İnnova ile kaza yaptı..çok şükür birşey yok..motorda 120 YTL masraf var..

Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    Alıntı izzet222 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Erkek kardeşim İnnova ile kaza yaptı..çok şükür birşey yok..motorda 120 YTL masraf var..
    yapma yavvgeçmiş olsun izzet nası olmuş ?????????önmeli bişeyi yoktur inşallah motorda nevar....

Motosikleti
    aykan,çok sağol..motorda sağ grenaj tamamen yok sağ sinyal kırık aynalar kırık

Motosikleti
    izzet geçmiş olsun yaa :S kardeşinde bişey varmı motoru boşver
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

Motosikleti
    satoyama,çok sağol kardeşimde hiçbirşey yok çok şükür korumalarını aksatmaz..

Knight_eagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda İnnova ANF-125/ Yamaha YZF R25 Race Blu 2016
    çok geçmiş olsun Korumasız motora binmeyelim arkadaşlar her an herşey olabilir.Allah korumuş

izzet abı gecmıs olsun sadaka dagıtın hemen tekrar gecmıs olsun ıste koruma ve sonucalrı

Motosikleti
    HONDA ANF 125 İNNOVA
    çok geçmiş olsun...allah başka kaza bela vermesin.
    ....İ N N O V A....

Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    3000 km ye yaklaşırken herhangibir sorunla karşılaşmadım daha ancak geçenlerde giderken alttaki eksozt korumasının gevşediğini gördüm ön ayaklıgın altındaki sıktım fakat sonra bi zıngırdama duydum bi baktım koruma düşmüş servise gidip akü vidası taktım şu an bi sorun yok.....

Motosikleti
    Alıntı aykan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    3000 km ye yaklaşırken herhangibir sorunla karşılaşmadım daha ancak geçenlerde giderken alttaki eksozt korumasının gevşediğini gördüm ön ayaklıgın altındaki sıktım fakat sonra bi zıngırdama duydum bi baktım koruma düşmüş servise gidip akü vidası taktım şu an bi sorun yok.....
    onun aynısı bendede oldu bida gevşiyor biraz zorlarsan hemen yalama oluyor ama ben servise gittim 2 saat vida bulamadılar ben kendim yaptım

Motosikleti
    satoyama,bende de o sorun oldu aynen bayii yapmadı ben yaptım..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    inşallah dylan olcak
    Alıntı izzet222 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    satoyama,bende de o sorun oldu aynen bayii yapmadı ben yaptım..
    saa helal olsun ne diyelim

Motosikleti
    honda titan
    yapmayın arkadaslar bunlar guzel ama 2,625 yazıyo fıyat cok pahalı yaws bence gıdın 2,el ybr yada tıtan alın :d
    motosikleti honda titan :bounce:

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)

Bu Konudaki Etiketler