Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda ANF 125 İnnova Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda Dylan 150
    celıl ybr,Ben Goldwing'i elimin altında çevirdim transalp'ı mı çeviremeyecegim,yakıtta bana çok gelmedi eğer bayinin dediği doğru ise.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    2011CBR125R almalı :)
    izzet kardeşim Allah kavuştursun diyorum...Kazasız sürüşler

Mikuni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda pcx125
    biz kimseyi yannış yönlerdirmek istemedik.. innova benim tarzım değil, çünkü benim yolum hep otoban, yani tem.. şehiriçinde binecek olsam innovadan başka motora binmezdim.. ama ben işten eve, evden işe hep otobandayım.. şehiriçinde hiç motor kullanmıyorum kendim, şirketin motorları var çünkü.. innova bana artık küçük gelmeye başladı, 1 beygir daha güçlü olan ve aks aralığı daha uzun olan ybr yi aldım, ne var bunda?

muvattali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 600sa
    Alıntı Mikuni adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ...1 beygir daha güçlü olan ve aks aralığı daha uzun olan ybr yi aldım, ne var bunda?
    Kimsenin söz söylemeye hakkı yok tabii ki, tercih senin ve saygı duymak gerek.

Yani davaya ihanet falan yok
    İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat

aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    izzet biraz özel istek gibi olacak kardeşim ama bayiye gidersen cbf 600 ile transalpin boylarını bi karşılaştır baktım burda daha gelmedi bayiye 1,70 ile 1,73biri nasıl rahat edermi valla eser meser bilmem artık

Motosikleti
    Honda pcx125
    ben o motora 20 binlira vermem.. 2006 650cc 2. el alırım. 12 bin lira civarı.. parana yazık hocam.. ayrıca yenileri 700 cc. bakım ücreti 300 ytl. bildiğim bir parça fiyatı : ön fren balatası 38 euro. bu motor hakkında pek bilgim yok ama benim hayallerimi süslüyor.. tek aşkım transalp tir. birgün o motora bende binecem inşallah. belki 2010 lu yıllarda nasip olur ama beklerim ben

Motosikleti
    Honda Dylan 150
    ercaan,Sağolasın dostum,sana da kazasız belasız sürüşler

Mikuni,Ybr125'in 1 beygir güçlü olduğu sadece teknik verilerde,innova 9 hp'yi 7500 D/D'de verirken ybr 10 hp'yi 7800 D/D'de veriyor.Yani fark yok ayrıca innovanın torku daha yüksek ve hızdada geçiyor.

muvattali,Katılıyorum

aykan,Biliyorsun ki ben önceden cbf600'e niyetliydim,fakat ne olduysa yeni transalp'i görünce aklım yerinden çıktı,Cbf600 2160X765X1240 boyutlarında,Transalp 2250X905X1305 ben bayiye gittiğimde transalp ve cbf600 yan yana duruyordu ve cbf600'e bakmadım bile eminim senin boyun yetecektir zaten sele ayarı var alçaltırsın.Transalp'in 60 hp gücü var Cbf600'ün 77hp fakat Transalp bu gücü 7750 d/d'de verirken Cbf600 bu gücü 10500 d/d'de veriyor.Ben ikisinide test ettim bugün de tekrar test edeceğim transalp'in yaklaşık hızı 185km/h cbf600'ün 190-195km/h fakat transalp heryönden daha iyi ve konforlu.Ayrıca transalp tork canavarı,sonuna kadar transalp tavsiye ediyorum.

Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    neyse gelelim bizim innovalara yaklaşık 2200 km deyim şu an hiç bir sorun yok kafa zırıltısı haricinde ne yaptıysam kesemedim daha parlak fikri olan varmı?bunun dısında motorun yakısı neredeyse cbf 150 nin yarısı kadar desem fazla abartmıs olmam.....5 ytl bitmek bilmiyor ....çok ama çok memnunum..

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    Alıntı aykan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    neyse gelelim bizim innovalara yaklaşık 2200 km deyim şu an hiç bir sorun yok kafa zırıltısı haricinde ne yaptıysam kesemedim daha parlak fikri olan varmı?bunun dısında motorun yakısı neredeyse cbf 150 nin yarısı kadar desem fazla abartmıs olmam.....5 ytl bitmek bilmiyor ....çok ama çok memnunum..
    bitmek bilmiyor derken kaç km? ben ybr ile 5 ytl ye 50 km görüyorum sakin kullanim tabi

Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    Alıntı sedat_57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bitmek bilmiyor derken kaç km? ben ybr ile 5 ytl ye 50 km görüyorum sakin kullanim tabi
    ortalama karma kullanımda 70 km gittim 5 ytl ile....

Motosikleti
    2000 ford
    ortalama karma kullanımda 70 km gittim 5 ytl ile....
    valla kebap ya ben yiritniyom 50 yi geçmiyom 50-60 gibi seyrediyorum ne kadar fazla yol gidersem kardir hesabi yok maksimum 50km yapiyom bide 30-40 la deniyim

Motosikleti
    2011CBR125R almalı :)
    kafa zırıltısı için usta birine görün ayrıca silikonda çekebilirsin ama az çek yoksa açamassın yapamıyorsan çift taraflı bantla dene

Motosikleti
    Honda pcx125
    kafa zırıltısından kurtulmuştum ben.. istanbul konşuk motorda ustaya söyledim böyle bişey olduğunu, ne yaptıysa artık bakmadım, motorun işi bitince aldım yola çıktım, artık en ufak bi zırıltı kalmamıştı..

daha önce sigara kağıdı sıkıştıyordum bu kadar kesilmiyordu yaw.. ne yaptı ki bu adam.. sormak lazım.. 0216 441 29 29 turgay usta

Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    aslında ybr nin biraz daha ağır olması ve devirli olması olabilir sebep bende ybr varken 60 gittiğimi hatırlıyorum ama benzin fiyatları yerinde durmuyorki hergün değişiyor...neyse sonuçta farklar çok uçurum değl aralarında ikiside ekonomik..

Motosikleti
    2000 ford
    enjeksiyonlu ybr yada innovayi getirsinler kaç para olursa olsun kredi çekip alacam

Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    Alıntı ercaan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kafa zırıltısı için usta birine görün ayrıca silikonda çekebilirsin ama az çek yoksa açamassın yapamıyorsan çift taraflı bantla dene
    çift taraflı bantı denedim silikon düşünmüyorum baya bi zor oluyor ampül patlasa yandın...

Alıntı Mikuni adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kafa zırıltısından kurtulmuştum ben.. istanbul konşuk motorda ustaya söyledim böyle bişey olduğunu, ne yaptıysa artık bakmadım, motorun işi bitince aldım yola çıktım, artık en ufak bi zırıltı kalmamıştı..

daha önce sigara kağıdı sıkıştıyordum bu kadar kesilmiyordu yaw.. ne yaptı ki bu adam.. sormak lazım.. 0216 441 29 29 turgay usta
    bi ararım olmassa teşekkürler..

Knight_eagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda İnnova ANF-125/ Yamaha YZF R25 Race Blu 2016
    benim daha önce bir sıkıntım yoktu fakat bir kaç gündür kafa zırıltısı benim motorda da mevcut nasıl çözücez bu işi...

Motosikleti
    Honda Dylan 150
    Devirli kullanımda 5YTL ile 60 km yaptım hızım ortalama 100-110'du

Knight_eagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda İnnova ANF-125/ Yamaha YZF R25 Race Blu 2016
    "aykan" kardeş şu kafa sorununu servise sorduktan sonra çözümünü bizimle paylaşırsan çok sevinirim.

Motosikleti
    Honda pcx125
    far ampulunu değişmek için kafayı komple söktüm, 1 saat uğraştım yinede ses kesilmedi.. en iyisi servise götür ustası halleder

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)

Bu Konudaki Etiketler