celıl ybr,Ben Goldwing'i elimin altında çevirdim transalp'ı mı çeviremeyecegim,yakıtta bana çok gelmedi eğer bayinin dediği doğru ise.
celıl ybr,Ben Goldwing'i elimin altında çevirdim transalp'ı mı çeviremeyecegim,yakıtta bana çok gelmedi eğer bayinin dediği doğru ise.
izzet kardeşim Allah kavuştursun diyorum...Kazasız sürüşler
biz kimseyi yannış yönlerdirmek istemedik.. innova benim tarzım değil, çünkü benim yolum hep otoban, yani tem.. şehiriçinde binecek olsam innovadan başka motora binmezdim.. ama ben işten eve, evden işe hep otobandayım.. şehiriçinde hiç motor kullanmıyorum kendim, şirketin motorları var çünkü.. innova bana artık küçük gelmeye başladı, 1 beygir daha güçlü olan ve aks aralığı daha uzun olan ybr yi aldım, ne var bunda?
izzet biraz özel istek gibi olacak kardeşim ama bayiye gidersen cbf 600 ile transalpin boylarını bi karşılaştır baktım burda daha gelmedi bayiye 1,70 ile 1,73biri nasıl rahat edermi valla eser meser bilmem artık
ben o motora 20 binlira vermem.. 2006 650cc 2. el alırım. 12 bin lira civarı.. parana yazık hocam.. ayrıca yenileri 700 cc. bakım ücreti 300 ytl. bildiğim bir parça fiyatı : ön fren balatası 38 euro. bu motor hakkında pek bilgim yok ama benim hayallerimi süslüyor.. tek aşkım transalp tir. birgün o motora bende binecem inşallah. belki 2010 lu yıllarda nasip olur ama beklerim ben
ercaan,Sağolasın dostum,sana da kazasız belasız sürüşler
Mikuni,Ybr125'in 1 beygir güçlü olduğu sadece teknik verilerde,innova 9 hp'yi 7500 D/D'de verirken ybr 10 hp'yi 7800 D/D'de veriyor.Yani fark yok ayrıca innovanın torku daha yüksek ve hızdada geçiyor.
muvattali,Katılıyorum
aykan,Biliyorsun ki ben önceden cbf600'e niyetliydim,fakat ne olduysa yeni transalp'i görünce aklım yerinden çıktı,Cbf600 2160X765X1240 boyutlarında,Transalp 2250X905X1305 ben bayiye gittiğimde transalp ve cbf600 yan yana duruyordu ve cbf600'e bakmadım bile eminim senin boyun yetecektir zaten sele ayarı var alçaltırsın.Transalp'in 60 hp gücü var Cbf600'ün 77hp fakat Transalp bu gücü 7750 d/d'de verirken Cbf600 bu gücü 10500 d/d'de veriyor.Ben ikisinide test ettim bugün de tekrar test edeceğim transalp'in yaklaşık hızı 185km/h cbf600'ün 190-195km/h fakat transalp heryönden daha iyi ve konforlu.Ayrıca transalp tork canavarı,sonuna kadar transalp tavsiye ediyorum.
neyse gelelim bizim innovalara yaklaşık 2200 km deyim şu an hiç bir sorun yok kafa zırıltısı haricinde ne yaptıysam kesemedim daha parlak fikri olan varmı?bunun dısında motorun yakısı neredeyse cbf 150 nin yarısı kadar desem fazla abartmıs olmam.....5 ytl bitmek bilmiyor ....çok ama çok memnunum..
kafa zırıltısından kurtulmuştum ben.. istanbul konşuk motorda ustaya söyledim böyle bişey olduğunu, ne yaptıysa artık bakmadım, motorun işi bitince aldım yola çıktım, artık en ufak bi zırıltı kalmamıştı..
daha önce sigara kağıdı sıkıştıyordum bu kadar kesilmiyordu yaw.. ne yaptı ki bu adam.. sormak lazım.. 0216 441 29 29 turgay usta
aslında ybr nin biraz daha ağır olması ve devirli olması olabilir sebep bende ybr varken 60 gittiğimi hatırlıyorum ama benzin fiyatları yerinde durmuyorki hergün değişiyor...neyse sonuçta farklar çok uçurum değl aralarında ikiside ekonomik..
enjeksiyonlu ybr yada innovayi getirsinler kaç para olursa olsun kredi çekip alacam
benim daha önce bir sıkıntım yoktu fakat bir kaç gündür kafa zırıltısı benim motorda da mevcut nasıl çözücez bu işi...
Devirli kullanımda 5YTL ile 60 km yaptım hızım ortalama 100-110'du
"aykan" kardeş şu kafa sorununu servise sorduktan sonra çözümünü bizimle paylaşırsan çok sevinirim.
far ampulunu değişmek için kafayı komple söktüm, 1 saat uğraştım yinede ses kesilmedi.. en iyisi servise götür ustası halleder
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)