http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8833401/detay/
komple jantlarla satıyorum,fakat fiyatı aşşa çekmek için orjinal jantıyla alsak ne olur gibi tekliflerde var.eğer tubeless ler elimde kalırsa burdan duyuracağım zaten.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8833401/detay/
komple jantlarla satıyorum,fakat fiyatı aşşa çekmek için orjinal jantıyla alsak ne olur gibi tekliflerde var.eğer tubeless ler elimde kalırsa burdan duyuracağım zaten.
tamam, satarsanız ilgilenirim.. düşündüğünüz bir fiyat var mı ?
[QUOTE=frvinno;2709116]tamam, satarsanız ilgilenirim.. düşündüğünüz bir fiyat var mı ?[/QUOTE
özelden msj attım size.
arkadaşlar bildiğiniz üzere innova nın tek problemi jantlarının tubbless olmayışıdır.innovaya binen herkez her an lastik patlatma korkusuyla yaşıyor
elimde innova için üretilmiş 0 tubbless ön,arka takım jant vardır.hiç bir oynama yapmadan direk takılır.forumdan ergun gözet bey ilk alıcı,başka isteyen var ise fotolarını mailinize atabilirim.
ücret:çifti 300 tl.
istanbulda iseniz gelip gorebilirim. 0533 776 43 45
ben istanbul dayım fakat jantlar manisa da arkaşımda isteyene direk manisadan kargolanacak.2 çift var 1 çifti edirne den bir arkadaş a satıldı.pazartesei ona kargolanacak.1 çift kaldı yani.isterseniz mail adresinizi verin fotolarını atayım sizede.
benim içinde telli jant ın bir mahsuru yoktu ilk başlarda taki paralı yolda lastiğim patlayana dek.arkamda eşim akşamın 9 u yolda kala kaldık.5 km den fazla rampa yukarıda olmak üzere motor ittim.motoru yandaki su kanalına atasım hatta yakasım geldi.o akşamdan sonra her motora bindiğimde aha burda patlasa yandık yine diye diye bir müddet bindim.taki bu cantları bulup getirtene kadar.patladığında fitil atmak veya tamir köpüğü sıkmak 2 dakika bile almıyor.ben işe motorla gittiğim için hep zamana karşı gidiyordum ve kullandığım yol üzerinde lastikçide yoktu gerçi lastikçilerde şamblelli olduğunu görünce uğraşmıyorlar bile söküp eline vermeniz gerekiyor.işte tüm bu olumsuzluklardan ötürü bence tubbless.
gecmis olsun gercekten zor bir durum ve tubeless lastik kesinlikle size gore uygun olmus diyebilirim. bazi durumlarda taslik alanlara da girilecekse ara ara arazi de cikabilecekse karsiniza o zaman telli jant kullanip ic lastikle devam etmek en mantiklisi (bkz. enduro motosikletler) herhangi bir sebeple jantin egilmesi (bu iyi ihtimal) ya da kirilmasi durumunda ne kopuk ne de hava is gormez. dedigim gibi kullanim kosullarina gore jent lastik ikilisi tercih sebebidir. iyi surusler.
motoruma taktığım ilk tubless jant çin malı cub ların jantıydı onuda baya bi uğraşarak uydurmuştum.oda ilk girdiğim çukurda 2 yanaktan eğildi ve kolunun dibi kırıldı.dediğiniz gibi köpük falan hak getire yine kaldık yoldaallahtan eşşeği sağlam kazığa bağlarım hep.yanımda 1 adet yedep şamyel taşıyordum.hemen tubbless sibobunu söktüm attım.şamyeli döşedim yola devam.yani jantınız tubbless olsada yine yanınızda 1 adet şamyel bulundurun ne olur ne olmaz.
ben 2 işi günlük 100 km yaptığım için innova nın amortisör leri 2 kişiye yetersiz kaldığı için ve motoru yıpratmak istemediğimden çok sevdiğim innovamı satarak 2 kişi performansı daha iyi olan ybr aldım.ama innovanın tadını kesinlikle vermiyor.tek binmeye başladığım zaman kesinlikle tekrar innova alacağım.iyi sürüşler.
tamertezel bey..jantların fotoğraflarını gönderebilirseniz sevinirim..
okan.gurer@hotmail.com
bu arada yeni wave ler celik jantli. onlarin olculeri ile innova jant olculeri arasinda fark yok sanirim. servis bunun yedegini elinde tutuyorsa o da kullanilabilir sanirim. sadece sesli dusundum
gönderdim bakabilirsiniz.
---------- Post added at 15:53 ---------- Previous post was at 15:09 ----------
ilker bey sizin aklınıza gelen benimde aklıma geldi thailand taki honda servisine sordurdum jant ebatları aynıymış fakat ön disk bahlantıları aynı değilmiş ve arka jantada yeni burç yapılması gerekiyormuş.
Jantlar bugün elime geçti. Teşekkürler Tamer Bey.
elimdeki 3 takım jant satılmıştır.ilginize teşekkürler.
alıcılar forumdan
ergun gözet(edirne)
frvinno(istanbul)
tropiksera(antalya)
jantlarınızı taktıktan sonra olumlu,olumsuz fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
not:yoğun talep üzerine tekrar getirtmeyi düşünüyorum.ilgilenenler 0533 477 25 38 den ulaşabilir.hepinizin tekeri düz bassın.
alan arkadaslar before after fotograflarini da koyarlarsa seviniriz. belli mi olur belki biz de keyfi birer set alir takariz arada. cesit olur. ;)
Şu an bu konu içerisinde 56 kullanıcı var. (0 üye ve 56 misafir)