aykan abı ruhsat+kasak felan 3500 bulcak ozamn baya pahalıya gelır ya
neyse sen bana msn versene bea abı
aykan abı ruhsat+kasak felan 3500 bulcak ozamn baya pahalıya gelır ya
neyse sen bana msn versene bea abı
bu resim bnm arkadaşımın motorunun resmi alalı daha 4,5 ay ya oldu olmadı şanzuman mil yatağını dağıtmış nedeni ise zincir'i aşırı derecede germekten..
<<<<<VEDALAR HEP ZAMANSIZDIR..!!>>>>>
bende aldım sonunda arkadaşlar....2007 model 800 km de gri renkte....2250 nasıl fiyat sizce...
....İ N N O V A....
arkadaşlar motoru sattım bugun.. kurtuldum çok şükür.. şimdi gidip hemen bi dylan alıcam inşallah. kamyoncularla öpüşmekten kurtuldum.
işte hayat bu başka bişey demiyorum vaybe biri honda'sını satıyor biriside alıyor ve mutlu n kadar üzücü bir durum bu yaa
<<<<<VEDALAR HEP ZAMANSIZDIR..!!>>>>>
satanlara hayirli olsun bende ps 150 alicam ama innovayi satmam bidaha bole saglam motor zor gelir...
ne olursa olsun innovanın yerini tutamaz
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Mikuni,İnnovayı almadan önce sende biliyordun rüzgar da savrulacağını şimdide motoru kötüleme lütfen.Senin o dylan dediğin 100 km'de 3,5 lt yakan motor innovanın tırnağı olamaz.
doganaslan,Hayırlı olsun dostum,iyi bir fiyata almışsın,kazasız belasız sürüşler.
aykan abı kesın sor benım msn yı ekle konuslaım 3300 plaka+ruhsat ıcınde ve sıyahsa bodrumdan alırız
evet abı sıyah bı de taksaıt olayını sor pesın alamam pesın fıyatına taksaıt yapıyolarmı?hangı karta yapıyolar
abı saolasın verırım adını
aykan muarat abımın slmı var dıyeyım...)
Arkadaşlar benim innovanın rodaj süresi daha dolmadı 450 km deyim.Full depo ne kadar gidecek diye bir denemek istedim km tuttum yarım litre yedek benzin koydum koltugun altına.yolda kalmayalım 170 km gitti tam depo sizce bu normal mi? Benzini ben aldığımda 3,5 ytl idi litresi.Yorumlarınız nedir?
tam tamına normal gitmiş kardeş buda makinanın nekadar homajen olduğunu gösterir
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
76 binlira yakmış.. rodaj süresinde çok yakar. ilk 1000 km de yağ değişir. bundan sonra 65 bin filan yakar zaten.
Şu an bu konu içerisinde 53 kullanıcı var. (0 üye ve 53 misafir)