aykan
1 hafta önce yaptığım hız testinden bir görüntü,2 kişi yokuş asagı 135km/h.
aykan
1 hafta önce yaptığım hız testinden bir görüntü,2 kişi yokuş asagı 135km/h.
izzet sana bikac soru yakiti nereden aliyorsun kullandigin yag nedir hic karburatorle oynandimi senin motorun....modeli kac ve kac km desin..
Yakıtı Bp'den alıyorum,yağım mobil,karbüratörle oynamadım %100 orjinal motorum,2007 model 11.000 km.
http://www.sahibinden.com/2005_model...XQQdisplayitem arkadslar bu motor nıye bukadar ucuz moıdelınden dolayımı yoksa bı problemımı vardır ??? 0 motor bu fıyata gıdermı yaw
daha 400 km de 0 gıbı 2250 fıyatı var...
devran31
O motosiklet 2005 model 2005 senesinde innovayı 2500 YTL gibi fiyatlarla satıyorlardı o ilanda ki motosikletin sahibi de yeni fiyatlardan haberi olmadığı için o fiyata satıyor.
sızce bu moto alınırmı???
ya bısey solıcem 10 dk önce izmir yükselış hondaya sordum.0 innova varmı dıye adam var dedı ama hepsi gri ya ben bıtek siyah dusunuyodum o olmadı mavı dıyodum dıgerlerını hıc sevmıyorum napıcam bı akıl verın arkadaslar fıyat
3.90 ytl ve plaka dahıl degıl ben plakada var dıye bılıyodum ama yokmus :(
arkadaslar ben izmirdeyım bu motoru kesın alıcam kararlıyım ve azımlıyım acaba yakın sehırlerde 0 ve sıyahını bulabılırmıyım bı yardım edın acilll
Neee İzmir Yükseliş'te varmı 0 km innova tamam alıyorum..Devran31 dostum acaba ellerinde kaç tane varmış ?
abi sen nerde oturuyon 5 tane dedı ama hepsı gırmıs :( siyahını bulamazmıyız yaw 3.90 dedı
konusalım ya pm nsl atıyoz bu sıtede bulamadım yada msn ver ıstersen burdan olmuyo benım devran_vagabond@hotmail.com
beyler hadı ya ınnovacılar hareket .....
durmusmunz yıne yaaaa
gelin bodruma bulayim size siyah innovada stok var daha bitmez korkmayin.....
izzet peki yakiti shelden aldinmi hic bi fark gordunmu
bence kırmızıda güzel duruyo herkesde siyah var
kızılay dağıtmış gibi oluyo
NOT: bende de siyah var
aykan
Dostum shell'den bir kere aldım almaz olaydım,110'u geçmedi motor daha sonra bp'den almaya başladım 110-115'e hemen çıkıyor,dostum Bodrum'da siyah 0 km innova var mı ? Peki Hatay'a kargo ile getirtebilirmiyiz?
aykan burda yukselıs de var grı ınnova 3.090 ytl ....
acıklama : 1090 ytl pesın word veya axees e 8 taksıt ayda 250 250 yanı pesın fıyatına bu kartlara
ya bodrum bana cok uzak deıl gelıp motoru alıp gerı doneblırım fıyat ne kadar fıyatta yardımcı olabılıyomusun (bıde bodrum-izmir arası kac km tam olarak???)
1090 ytl pesın verdıkten sonra 2000 i 8 e boluyolar axees le word e...
arkadaşlar makinam ilk çalıştığında soğukken tıplı çıngıraklı yılan gibi bi ses geliyo sağ bobinin oradan fakat bi müddet sonra geçiyor ısınınca servise 300 km kaldı yağda eksiltmemiş neden acaba
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
aykan su motor ısını konuslaım ya ızet abımızın msn sını aldım sende verırmısın??? baya yakınız aramızda fazla bı mesafe yok olursa bodruma gelıp goturum kara sahını
devran_vagabond@hotmail.com ekle ... baska eklemek ısteyen varsada ekleyebılır...
satoyama,O ses bendede geliyor çok normal ısınınca geçiyor.
gecmıs olsun::::: ınsallah kısa zamanda cıkarsın servısten
devran31,Bu resimdeki motosiklet benim değil cevran07 arkadaşımızın arkadaşının motoru
Yaw izzet bu motora ne olmuş da böyle sökmüşler
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
arkadaşlar honda bu innovanın yerini alacak başka bir cup modeli piyasaya sürecek mi bilgisi olan varmı yarı otomatik??
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)