@tamernevin arkadaş özelden mesaj gönderdim. Cevaplarsan sevinirim.
@tamernevin arkadaş özelden mesaj gönderdim. Cevaplarsan sevinirim.
ilk yakıt ölçümümü paylaşmak istiyorum.normalmidir yorumlarınızı bekliyorum.
12.5 tl ile 160 km yol yaptım.100 km de 1.85 lt gibi bir değere tekabül ediyor.
ortalama sürratim 70km ile 80 km arasıdır.
ben 70-80 le giderek 1,7 lt yakıyordum ... şaşmıyordu... iki kişi bindiğim zamanlar 1,8 - 1,9 oluyordu o da zorlayınca... en son 60 ı geçmeden kullandığımda 1,5 lt yakmıştı , süper bir duyguydu hele beraber gezdiğin arkadaşın 3,5lt yakınca cross motorla
önceden bizde yanlış biliyormuşuz (geçen yıllarda)
konuyu diğer ülkerin forumlarında araştırınca gerçek belli oldu
adamlar endonesia , malesia ,taiwan gibi tropik sıcak ülkelerde 10w-30 yağlarla değişim yaptıklarını yazıyorlardı.. ilk başlarda bende şaşırdım en sonunda yeni innovanın kullanma klavuzunda da görünce iyice kanaat gertirdim.
10w30 bulursan istediğin mevsimde değişim yapabilirsin. 10w-40 da olur arada okadar büyük fark yok ama 10w-50 daha güçlü ve daha yüksek devirli motorlar içindir ayrıca pahalıdır gerek yok
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
arkadaşlar selam bu topiği baya bir incelememe rağmen çok kararsız kaldım daha evvel 6-7 ay ybr kullandım araba almak için sattım çok memnun kalmıştım fakat şu an motor hasretim hat safhada cbf150 üzerine yoğunlaşmışken yakıt tasarrufu bakımından innovayı çok ciddi anlamda düşünmeye başladım kafamdaki soru ybr den sonra çok yadırgarmıyım innovayı birde parça fiyatları yüksek olmasına takılıyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
ybr den sonra yadırgayablirsiniz lakin ben cbf 150 den sonra yadırgadım ama tamamiyle ayrı tarz motorlar.ama ınnova farklı bişeymiş onu anladım insan binmek için canatıyor.paçalarının pahalı oluşu çin malı olmayışından ve kalitesinden dir diye düşünüyorum.kaza yapılmadığı sürece sorun olacağını zannetmiyorum.saygılar.
innovanın bütün parçaları orjinal ve yan sanayi parçası piyasada yok
ama ybr (ybr esd öylemi bilmiyorum) bütün parçalarının yan sanayisi var! silindir pistonundan farına kadar aklınıza neresi gelirse onun için insanların kafasında ucuz diye kalmış! orjinal parçasını bulabilirseniz fiyatlarını duymanızı isterim..
ydrm ninde dediği gibi innova ayrı bir tarz, ayrı bir kalite, sıradan bir commuter değildir
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum ikinci el uygun fiyatlı bulabilirsem almayı düşünüyorum dikkat etmem gereken hususlar neler olmalı bu konularda yorumlarınızı bekliyorum saygılar
evet innova çok ayrı bir olay... bence hiç bir motorla karşılaştırılmamalı... yani büyük cc bir motorunun yanına şehir içinde binmek için garajında bulunması gereken, torununa bırakabileceğin bir motordur...
mesala ben mart ayında bir tane cnf 150 alacağım , arkadaşlarla ara sıra uzun turlar yapmak için... yanında da günlük şehir içinde (yazlıkta) kullanmak için amcamın 91 model c90 nını almayı düşünüyorum... satacağnı zannetmem ama kullanmadığı için bana kullanmam için verecektir, böylece garajım hayalimdeki gibi olacak... ileride cbf 600 e ya da bmw f650 gs ye terfi ettik mi , yanında c90 efsanesi ile süper bir garaj olacak...
kimileri araba hayalleri ile yanıp tutuşur, benim de hayalim bu motorlar
hayırlısı olsun sizler için
bende motorumu satıyorum bu hafta sonu bakmaya gelecekler..
abi niye satıyorsun ki ?
---------- Post added at 20:22 ---------- Previous post was at 20:18 ----------
bide bu innova yeni modeli kaç kg ram taşıyor en fazla özelliklerinde göremedimde ? bilgisi olan varsa söleyebilirmi teşekkürler
galiba banada ufukta bi yeni kasa innova_i görünüyor.önümüzdeki sürede bende böyle bi model yükseltme durumuna girebilirim
peki abi ikinizde hayırlı olsun bu innovalar kaç kg taşşıyo en fazla yani kaç kilo bindiniz en fazla tahminene 250 300 kile felan bilgisi olanlar söleyeiblirmi acaba ? teşekkürlerrrr
teşekkürler ama 250 300 binsek taşır demi? sadece fazla benzin yakar yani ?
250 300 kg hiç bir motor taşımaz aerodinamik denen bişey kalmaz zaten.motorsikletler insan taşımak için üretilmiştir.
AĞIR OLAMAZMIYIZ YANİ ?????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????? VE HAKARET ETME İNSAN TAŞIRMIŞ.......!!!! Lan Ben arkadaşın elektirikli bisikletine 240 kilo bindik bu motor taşımıcaksa alınmaz zaten..
---------- Post added at 20:03 ---------- Previous post was at 20:01 ----------
adam resmen hakaret ediyor yav sinirlerimi bozdu akşam akşam..
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)