izmir yükseliş honda bayii; artık innova 125 lik gelmeyecek 2012 gibi 110 luklar gelecek dedi ve sipariş vermek istediğimde kabul etmedi.var mı bu konuda bilgisi olan?
izmir yükseliş honda bayii; artık innova 125 lik gelmeyecek 2012 gibi 110 luklar gelecek dedi ve sipariş vermek istediğimde kabul etmedi.var mı bu konuda bilgisi olan?
lezzet gider mesuliyet kalır
merhaba yusuf Ç. arkadaşım ve diğer innovamanialar.Söylediğiniz konuda TARSUS HONDA ÇAYANbayiine sorular sordum fakat öyle bir bilgileri olmadığını söylediler.Umarım honda bu tork ve güce sahip motorunu kaldırıp düşük torklu bir makinaya çevirmez.Ama küresel pahalılık maliyetleri artırırsa sanırım dediğiniz gibi olacağa benziyor.Dikkat ettiyseniz yeni innovalarda eskileri gibi yüksek kaliteli malzemelerle üretilmekte.Örn.STANLEY far atomları ve stop lambaları, tanesi 175 tl değerinde olan arka sinyaller gibi.Herkese iyi günler...
herkes için SU + HAVA + İNNOVA ))))
selam gençlik
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:12 ----------
http://www.motosiklet.net/forum/memb...cture6644.html buda benim canavar
MOTOR TUTKU DEĞİL BAĞIMLILIK YAPAR...
Merhabalar,
Birkaç sorum olacaktı izin verirseniz
Kaç senedir innova kullanıyorum fakat yağ değişimi yada ne kullanılır falan hiç bilmiyordum hepsini abim hallediyordu.. Fakat şimdi abim gidince hepsi bana kaldı ve bugün shell benzinciden 10x40 advange die bi yağ aldım ve orda koydular yağı.. 1lt yağdan çok az koydu en fazla 200ml. Bunun bir ölçüsü var mı acaba? Öğrenip kendim yapmak istiyorum. Birde yağ tamamen bitiyor mu? Yani hiç içini boşaltıp temizlemeden üstüne mi dökülüyor yağ? Çok soru sordum ama sorularıma cvp alırsam çok memnun olucam. Şimdiden çok çok teşekkür ederim. İyi sürüşler..
Evet çünkü içinde yağ kalmamış dedi ve öylece koydu içine yağı.. Yağın üstünde motorsiklet amblemi var ve dediğiniz gibi 4 zamanlı.. Tek anlayamadığım ne kadar yağ koyulması gerektiği? Yağ kapağı olan çubukta herhangi bir işaret falan var mı? Ya da geriye kalan yağın hepsini koymalı mıyım ben şimdi ?
Esra hanım,kırmızıyla işaretlediğim yerde olmalı.700 ml veya 800 ml katılabiliyor.
<<<<<VEDALAR HEP ZAMANSIZDIR..!!>>>>>
Çok teşekkür ederim cvplarınız için.. Kitapçığı isterim aslında mail adresime atmanızı.. Adresimi nasıl ulaştırabilirim size?
http://www.uploadstation.com/file/Yc...5_07_OM_TR.pdf
buradan indirin arkadaslar
1 ay boyunca serbest.
Arkadaşlar merhaba,
innovamın lastik değişim zamanı geldi daha önce birkaç arkadaşın fikrini almıştım.Orjinal lastiklerin markası dunlop yine bayiden aynı lastikleri temin edebiliyormuşuz fakat fiyatları açıkcası pahalı geldi tanesini 85 TL diyor servis, siz lastik seçiminizi nasıl yaptınız ? Orjinal lastiklerden başka lastik kullanan arkadaşlar var mı ? varsa hangi marka modelleri tavsiye edersiniz ? Antalya bölgesindeyim lastik alabileceğim tavsiye ettğiniz bir yer var mı ?
4 Teker bedeni, 2 Teker Ruhunu taşır.
Firma / Ünvan Şehir Mevkii Telefon
NERSE BİS.VE MOT.TİC.SAN.LTD.ŞTİ. ANTALYA SAN.SİTESİ 676 SOK. 67 0242 345 53 90
kardeşim 17" lastik denince piyasada en çok bulunan lastik tipidir. 3 tekerli hurdacı arabalarında bile bu lastikler vardır.. ama gelelim sadede
tanesi 30 tl ye bile çin malı 17" lastik bulursun ama malesef innovada bunların hiçbirisi uymaz uyanıda bu ülkede bulunmaz!!
honda tr yıllarca honda innnova üzerindeki orj fabrikasyon dunlop lastikleri bu ülkede temin etmedi!! taaki yeni innova gelene kadar
kardeşim lafı fazla uzatmıyım çünkü bu konuyu bu topic de 50. yazışım olacak!
orj fabrikasyon lastikler motorun yük ve sürüş dengesine göre imal edilmiş bu lastikleri takmayınca motor sanki kamburlaşıyor önü alçalıp kıçı kalkıyor denge ve frenaj bozluyor
bu konuda tecrübesi olanlar zaten sana yazacaktır
kendi güvenliğin için dunlopları almanda fayda var
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Açıklaman için çok teşekkür ederim satoyama kardeşim.Aklıma takılan son birşey sormak istiyorum. orjinal arka lastikte düşük hızda şehir içi viraj dönüşlerinde zaman zaman kayma yapıyordu, bunu sadece ben söylemiyorum motosikleti kullanan diğer arkadaşlarımda söylüyor... bu normal mi? (durumu pek ifade edemedim galiba )
4 Teker bedeni, 2 Teker Ruhunu taşır.
iyi geceler arkadaşlar.knight eagle arkadaşım.kesinlikle orijinal lastikleri kullan(fiyatı ne olursa olsun).orijinal lastikler fren ve virajlarda bahsettiğiniz gibi kaymaz.ama bazı sıradışı durumlar hariç(lastiklere yol tutmasına engel olan parlatıcıların sürülmesi,lastik ömrünün bitmesi,yolda lastiğin kaymasına neden olan etmenlerin bulunması gibi).
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)