Honda ANF 125 İnnova Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
22 Haziran 2011, 00:52
innova beyaz çok hoş duruyor..gerçekten göz alıcı fakat enjeksiyonlu olması bir yana..3.7 yakıt deposu bir yere gezmeye gittiğimde 300km lik diyelim 3.7 yakıt deposuyla her seferinde benzinliktemi duracam.??zaten cbf 150 olmazsa son çarem innova..
2020 'Tracer 900 İcon Blue
Reklamlar
-
22 Haziran 2011, 02:31
djan adlı üyeden alıntı
bir ilanda
innova buldum, yardımcı olabilecek biri var mı?
üsteki sorularımın bir kısmına topicte biraz daha zaman ayırarak yanıt bulabildim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...051519/detay/?
beyfendiyle telefonda konuştuk, iyi niyetli bir satıcıya benziyordu belki de bu forumdadır kendisi.
Olumlu olumsuz tüm görüşlerinizi alabilirmiyim makine hakkında?
Şansa bakın.Sen kalk Satoyama ile görüş bravo!!!!! En,doğru yerden bilgi almışsın...(Nokta)
<<<<<VEDALAR HEP ZAMANSIZDIR..!!>>>>>
-
22 Haziran 2011, 14:46
Sıfır ınnova almak isteyenler....
Yaklasık 2 ay bekledıkten sonra motoru teslım eetıler....fakat yamaha crytondaki zevkı suspansuyonu bulamadım...motor 80km de almak isteyenlere duyrulur...motorda çizik kırık ,boya,.....vb seyler yoktur....memleket afyon
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:40 ----------
Bir bu innova 125 in.motorda japon yazmıyor 2011 dodel mayıs 20 de trafiye cıkıs....
Koltuk altında thaı honda ......yazıyor acaba thawan uretımı mi?
Yardımcı olursanız sevinirim...
-
22 Haziran 2011, 21:17
Şansa bakın.Sen kalk Satoyama ile görüş bravo!!!!! En,doğru yerden bilgi almışsın...(Nokta)
Evet çok güzeldi motoru ve muhabbeti fakat kişisel bir talihsizlik yaşadım o yüzden alamayacağım . Almak isteyen arkadaşlar varsa kesinlikle tavsiye ederim gerçekten pişman olmazlar.
Çoğunluğun yaptığı şey
daima yanlıştır.
-
22 Haziran 2011, 22:46
sallioglu03 adlı üyeden alıntı
Yaklasık 2 ay bekledıkten sonra motoru teslım eetıler....fakat yamaha crytondaki zevkı suspansuyonu bulamadım...motor 80km de almak isteyenlere duyrulur...motorda çizik kırık ,boya,.....vb seyler yoktur....memleket afyon
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:40 ----------
Bir bu innova 125 in.motorda japon yazmıyor 2011 dodel mayıs 20 de trafiye cıkıs....
imla kurallarına dikkat edersek daha iyi olur çünkü yazdıklarınızı ben şahsen anlayamadım..
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
23 Haziran 2011, 00:33
satoyama adlı üyeden alıntı
imla kurallarına dikkat edersek daha iyi olur çünkü yazdıklarınızı ben şahsen anlayamadım..
O RLY ?
-
23 Haziran 2011, 00:54
bilgi sahibi olan abilerimden rodaj hakkında yardım istiyorum motoru almaya gidince servis gerekli bilgiyi vericek ama rodaj konusunu iyice kavramak istiyorum motorun sagır kalmaması için mustafa abi beni iyi anlıyorsundur.
-
23 Haziran 2011, 10:56
anlama guclugu
satoyama adlı üyeden alıntı
ozamna sizde bir sorun var gayet acık ve net hersey !!!
-
23 Haziran 2011, 14:06
Yooo,gerçekten bende anlamadım.Senin yazının şekli şu.(Ali veli kırkdokuz onbir tamam.)
-
23 Haziran 2011, 14:07
bende de var sanirim problemi cozemedim.
-
23 Haziran 2011, 15:24
Herkese merhaba Arkadaşlar görüşmeyeli nasılsınız? uzun zamandır konuya girmiyordum maşallah konu aynı heyecanla devam etmekte...
4 Teker bedeni, 2 Teker Ruhunu taşır.
-
23 Haziran 2011, 15:37
SarkoleMMa adlı üyeden alıntı
bilgi sahibi olan abilerimden rodaj hakkında yardım istiyorum motoru almaya gidince servis gerekli bilgiyi vericek ama rodaj konusunu iyice kavramak istiyorum motorun sagır kalmaması için mustafa abi beni iyi anlıyorsundur.
arada kaynadı sorum birde kullanan arkadaşlarım motoru ufak bir düşürmede ayar tutmuyor bir daha tekerlekler filan bazı parçaları mika verdigin paraya yazık olur az yakıyo deniyor ama hiçte öyle degil ybr al boşver onu filan diyorlar sizce durum nedir ?
-
23 Haziran 2011, 18:40
bizim neyi tavsiye ettigimiz 168 sayfadan beri yaziyor aklinda soru isareti olacaksa git ybr al.
-
23 Haziran 2011, 22:33
arkadaşlar biri bi yardım etsin ya nerden bulcam ben bu motoru. aramadığım yer kalmadı her bayi yok diyo.ne zaman gelir dedim her bayi belli olmaz dedi.
0 km honda ınnova bilen varsa yazsın nerde olursa olsun gitcem alcem.
-
23 Haziran 2011, 22:36
2323737070 honda yükseliş izmir burdan sorup ögrenebilirsin zannedersem sipariş üzerine getirtebilirsinde
-
23 Haziran 2011, 22:54
emrekrbrn adlı üyeden alıntı
2323737070 honda yükseliş izmir burdan sorup ögrenebilirsin zannedersem sipariş üzerine getirtebilirsinde
yarın burayıda bi arayem bakam
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:46 ----------
motorunun 1 2 tane fotorafını koysana bide fiyat yazarsan ii olur
-
23 Haziran 2011, 23:40
ilkeronat adlı üyeden alıntı
bizim neyi tavsiye ettigimiz 168 sayfadan beri yaziyor
aklinda soru isareti olacaksa git ybr al.
adam gibi cevap vermeyi denesen daha iyi olur.ne yani daha çok sayfa muhabbet dönünce motor dahamı iyi oluyor kasma kendini .
-
23 Haziran 2011, 23:51
SarkoleMMa adlı üyeden alıntı
arada kaynadı sorum birde kullanan arkadaşlarım motoru ufak bir düşürmede ayar tutmuyor bir daha tekerlekler filan bazı parçaları mika verdigin paraya yazık olur az yakıyo deniyor ama hiçte öyle degil ybr al boşver onu filan diyorlar sizce durum nedir ?
durum hersöylenene fazla itibar etmeme durumudur,daha sorasında sana tavsiye edilen 168 sayfalık bilgide meraklarını fazlasıyla karsılamaya yönelik bi öneridir,bunun sonucunda bu motoru kullanan biri olarak cripton yada ybr de güzeldir ama criptondaki 110cc durumu ybr deki innovaya nazaran yakıt farkı kıyas yapıldıgında bu motoru öne cıkarmaktadır ve bahsettigimiz bu motor cup motorlar sınıfında(saglamlık vs.) kendini ispat etmiş bir motordur.5.kattan atılan ve üstüne calışmakta ısrar eden bi yamaha varsa ona yönelmeni öneririm.
-
24 Haziran 2011, 00:41
emrekrbrn adlı üyeden alıntı
durum hersöylenene fazla itibar etmeme durumudur,daha sorasında sana tavsiye edilen 168 sayfalık bilgide meraklarını fazlasıyla karsılamaya yönelik bi öneridir,bunun sonucunda bu motoru kullanan biri olarak cripton yada ybr de güzeldir ama criptondaki 110cc durumu ybr deki innovaya nazaran yakıt farkı kıyas yapıldıgında bu motoru öne cıkarmaktadır ve bahsettigimiz bu motor cup motorlar sınıfında(saglamlık vs.) kendini ispat etmiş bir motordur.5.kattan atılan ve üstüne calışmakta ısrar eden bi yamaha varsa ona yönelmeni öneririm.
cevap için teşekkürler sadece bu söylenenler aklımı bulandırdı rodaj hakkındaki görüşlerin nelerdir çünkü çok önemli bir konu .
-
24 Haziran 2011, 01:08
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0789185/detay/
bu adresteki numarayı aradım adam honda motorların bu ayın 29 unda gelecegini söyledi ama bu kişi honda bayi olup olmadığını bilmiyorum. ayın 29 unda almaya gitcem bizim buraya 350 km felan ama yapcek bişey yok
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)
Bu Konudaki Etiketler