Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda ANF 125 İnnova Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    sercan2667 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '''14 Crypton&''05 TDM 900''22 GSX-S 1000
    innova beyaz çok hoş duruyor..gerçekten göz alıcı fakat enjeksiyonlu olması bir yana..3.7 yakıt deposu bir yere gezmeye gittiğimde 300km lik diyelim 3.7 yakıt deposuyla her seferinde benzinliktemi duracam.??zaten cbf 150 olmazsa son çarem innova..
    2020 'Tracer 900 İcon Blue

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    cevran07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA İNNOVA ANF 125,Honda CBF150. v strom inşalla
    Alıntı djan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bir ilanda innova buldum, yardımcı olabilecek biri var mı?

üsteki sorularımın bir kısmına topicte biraz daha zaman ayırarak yanıt bulabildim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...051519/detay/?

beyfendiyle telefonda konuştuk, iyi niyetli bir satıcıya benziyordu belki de bu forumdadır kendisi.

Olumlu olumsuz tüm görüşlerinizi alabilirmiyim makine hakkında?

Şansa bakın.Sen kalk Satoyama ile görüş bravo!!!!! En,doğru yerden bilgi almışsın...(Nokta)
    <<<<<VEDALAR HEP ZAMANSIZDIR..!!>>>>>

Motosikleti
    VULCAN S

Sıfır ınnova almak isteyenler....

Yaklasık 2 ay bekledıkten sonra motoru teslım eetıler....fakat yamaha crytondaki zevkı suspansuyonu bulamadım...motor 80km de almak isteyenlere duyrulur...motorda çizik kırık ,boya,.....vb seyler yoktur....memleket afyon

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:40 ----------

Bir bu innova 125 in.motorda japon yazmıyor 2011 dodel mayıs 20 de trafiye cıkıs....

Koltuk altında thaı honda ......yazıyor acaba thawan uretımı mi?

Yardımcı olursanız sevinirim...

djan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr250r
    Şansa bakın.Sen kalk Satoyama ile görüş bravo!!!!! En,doğru yerden bilgi almışsın...(Nokta)

Evet çok güzeldi motoru ve muhabbeti fakat kişisel bir talihsizlik yaşadım o yüzden alamayacağım . Almak isteyen arkadaşlar varsa kesinlikle tavsiye ederim gerçekten pişman olmazlar.
    Çoğunluğun yaptığı şey daima yanlıştır.

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    Alıntı sallioglu03 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yaklasık 2 ay bekledıkten sonra motoru teslım eetıler....fakat yamaha crytondaki zevkı suspansuyonu bulamadım...motor 80km de almak isteyenlere duyrulur...motorda çizik kırık ,boya,.....vb seyler yoktur....memleket afyon

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:40 ----------

Bir bu innova 125 in.motorda japon yazmıyor 2011 dodel mayıs 20 de trafiye cıkıs....

imla kurallarına dikkat edersek daha iyi olur çünkü yazdıklarınızı ben şahsen anlayamadım..
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

Motosikleti
    Alıntı satoyama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    imla kurallarına dikkat edersek daha iyi olur çünkü yazdıklarınızı ben şahsen anlayamadım..
    O RLY ?

bilgi sahibi olan abilerimden rodaj hakkında yardım istiyorum motoru almaya gidince servis gerekli bilgiyi vericek ama rodaj konusunu iyice kavramak istiyorum motorun sagır kalmaması için mustafa abi beni iyi anlıyorsundur.

Motosikleti
    VULCAN S

anlama guclugu

Alıntı satoyama adlı üyeden alıntı Mesajı göster

ozamna sizde bir sorun var gayet acık ve net hersey !!!

Motosikleti
    Yooo,gerçekten bende anlamadım.Senin yazının şekli şu.(Ali veli kırkdokuz onbir tamam.)

ilkeronat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F800GS
    bende de var sanirim problemi cozemedim.

Knight_eagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda İnnova ANF-125/ Yamaha YZF R25 Race Blu 2016
    Herkese merhaba Arkadaşlar görüşmeyeli nasılsınız? uzun zamandır konuya girmiyordum maşallah konu aynı heyecanla devam etmekte...
    4 Teker bedeni, 2 Teker Ruhunu taşır.

Alıntı SarkoleMMa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bilgi sahibi olan abilerimden rodaj hakkında yardım istiyorum motoru almaya gidince servis gerekli bilgiyi vericek ama rodaj konusunu iyice kavramak istiyorum motorun sagır kalmaması için mustafa abi beni iyi anlıyorsundur.
    arada kaynadı sorum birde kullanan arkadaşlarım motoru ufak bir düşürmede ayar tutmuyor bir daha tekerlekler filan bazı parçaları mika verdigin paraya yazık olur az yakıyo deniyor ama hiçte öyle degil ybr al boşver onu filan diyorlar sizce durum nedir ?

ilkeronat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F800GS
    bizim neyi tavsiye ettigimiz 168 sayfadan beri yaziyor aklinda soru isareti olacaksa git ybr al.

Motosikleti
    yamaha ybr 125 ''2011''
    arkadaşlar biri bi yardım etsin ya nerden bulcam ben bu motoru. aramadığım yer kalmadı her bayi yok diyo.ne zaman gelir dedim her bayi belli olmaz dedi.
    0 km honda ınnova bilen varsa yazsın nerde olursa olsun gitcem alcem.

2323737070 honda yükseliş izmir burdan sorup ögrenebilirsin zannedersem sipariş üzerine getirtebilirsinde

Motosikleti
    yamaha ybr 125 ''2011''
    Alıntı emrekrbrn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2323737070 honda yükseliş izmir burdan sorup ögrenebilirsin zannedersem sipariş üzerine getirtebilirsinde
    yarın burayıda bi arayem bakam

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:46 ----------

motorunun 1 2 tane fotorafını koysana bide fiyat yazarsan ii olur

Alıntı ilkeronat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bizim neyi tavsiye ettigimiz 168 sayfadan beri yaziyor aklinda soru isareti olacaksa git ybr al.
    adam gibi cevap vermeyi denesen daha iyi olur.ne yani daha çok sayfa muhabbet dönünce motor dahamı iyi oluyor kasma kendini .

Alıntı SarkoleMMa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arada kaynadı sorum birde kullanan arkadaşlarım motoru ufak bir düşürmede ayar tutmuyor bir daha tekerlekler filan bazı parçaları mika verdigin paraya yazık olur az yakıyo deniyor ama hiçte öyle degil ybr al boşver onu filan diyorlar sizce durum nedir ?

durum hersöylenene fazla itibar etmeme durumudur,daha sorasında sana tavsiye edilen 168 sayfalık bilgide meraklarını fazlasıyla karsılamaya yönelik bi öneridir,bunun sonucunda bu motoru kullanan biri olarak cripton yada ybr de güzeldir ama criptondaki 110cc durumu ybr deki innovaya nazaran yakıt farkı kıyas yapıldıgında bu motoru öne cıkarmaktadır ve bahsettigimiz bu motor cup motorlar sınıfında(saglamlık vs.) kendini ispat etmiş bir motordur.5.kattan atılan ve üstüne calışmakta ısrar eden bi yamaha varsa ona yönelmeni öneririm.

Alıntı emrekrbrn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    durum hersöylenene fazla itibar etmeme durumudur,daha sorasında sana tavsiye edilen 168 sayfalık bilgide meraklarını fazlasıyla karsılamaya yönelik bi öneridir,bunun sonucunda bu motoru kullanan biri olarak cripton yada ybr de güzeldir ama criptondaki 110cc durumu ybr deki innovaya nazaran yakıt farkı kıyas yapıldıgında bu motoru öne cıkarmaktadır ve bahsettigimiz bu motor cup motorlar sınıfında(saglamlık vs.) kendini ispat etmiş bir motordur.5.kattan atılan ve üstüne calışmakta ısrar eden bi yamaha varsa ona yönelmeni öneririm.
    cevap için teşekkürler sadece bu söylenenler aklımı bulandırdı rodaj hakkındaki görüşlerin nelerdir çünkü çok önemli bir konu .

Motosikleti
    yamaha ybr 125 ''2011''
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0789185/detay/
    bu adresteki numarayı aradım adam honda motorların bu ayın 29 unda gelecegini söyledi ama bu kişi honda bayi olup olmadığını bilmiyorum. ayın 29 unda almaya gitcem bizim buraya 350 km felan ama yapcek bişey yok

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)

Bu Konudaki Etiketler