aynen öyle sercan
aynen öyle sercan
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Merhaba arkadaşlar,
Ben de innova sahibiyim. Motosikletimle zaman zaman uzun yol yapıyorum. Gezilerimi kendi sitemde paylaşıyorum. Aşağıda örnek bir gezim var. İsteyenler bakabilir.
http://www.deretepe.net/gezi-hikayel...amasra-gezisi/
İyi forumlar..
eyw.kardeş..
2020 'Tracer 900 İcon Blue
Merhaba arkadaşlar innovadan memnunmusunuz ekseriyetle ş.içi ara sıra da uzun yola (tek kişi) kullanıma uygunmu bunlar? Titreşim v.s sorunu varmı? CBF 150 almayı düşünüyordum ama topiciğini biraz takip ettim çok sorunlu ve nazik bi motor sanırım şimdi innovaya niyetlendim sıfır almayı düşünüyorum nasıl sizce doru yoldamıyım
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
merhabalar alacagın motor şimdiden hayırlı olsun,
bizim motora gelince: ben 82,000 km lik deneyimimle;yolda bırakmaz uzunyol konusunda hiç durmadan 150km. gitmişimdir.cbf kadar nazik bir motor degildir eger limitlerini zorlamazsan 45,000den önce motorla ilgili bi sorunun olmaz(ben 45,000 de sıfırladım o süre zarfına kadar 120-140 arasında otobanda kullanmısımdır) titresim yoktur, yakıtı azdır heleki enjeksiyonlular 100km de1,5-1,8 arsında yakmaktadır.tek sorunu sorun cıkarmamasıdıdr...
Çok teşekkür ederim çevremdede araştırıyorum daha bi Allahın kulu şöyle böyle diyemedi bu motor için sanırım doğru yoldayım
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Teşekkür ederim arkadaşlar..
Ben Esra, ehliyetim var 26 yaşındayım ve anaokulu öğretmeniyim..
Bende çok sevindim marş motorunun düzelmesine
Umarım bir daha aynı sorunla karşılaşmam
Bu arada motorumun egzostu patlamış, bir sorun biterken öteki geliyor hayırdır inşallah
125 innova tip desen yok, hız desen yok, yol tutuşu desen yok ama sağlam ve az yakan bir model!! :D
Sağolasın kardeş, ybr de ortak dert güç ve tork düşüklüğü, cbf de böyle bir derdin yok motor yolda çok akıcı gidiyor tüketim tam hesaplamadım ama ortalama 2,5 civarı 100 km gayet ekonomik, ancak 3 modelden hangisi dersen tüketim açısındanda sağlamlık açısındanda innova derim ancak biraz uzun yol kullanımı ve 2 kişi hafta sonu şehir dışı kullanımı dersen cbf güzel motorben daha 540 km yol yapabildim zaten 2007 dede cbf 150 vardı bende sonra innova almıştım satmakla hataların en büyüğünü yaptım tekrar cbf almamdaki neden biraz uzun yol kullanımı..yoksa innovadan başka 125 cc sınıfında binilecek bir alternatif yok....
Hepinizi en içten dileklerimle selamlıyorum.
23 yaşındayım İstanbul Beylikdüzündeyim
Öncelikle 2 aydır forumunuzu çok sıkı bir şekilde takip etmekteyim bu şekilde devam edersem motosikletten önce gözlük alıcağım.
Uzun zamandır max. 3000 liralık bir makina bakmaktaydım.
İnnova uygun geldi bana yaşım genç fakat ben herkesin değil kendi egomu tatmin edecek bir şeyler istedim o yüzden bana küçük geleceğini bile bile innova olucak. (tam karar veremedim)
Soruma geçiyorum yılda 2 defa uzun yol yapmak için bu motor uygun mu? ort 800 km. gibi bir yol dönüşüyle 1600 km.
2. 90 kiloyum 2005 modellerin taşıma kapasitesi nedir acaba? (artçı alabilirmiyim?)
Muhabbetimiz bol olsun
bir ilanda innova buldum, yardımcı olabilecek biri var mı?
üsteki sorularımın bir kısmına topicte biraz daha zaman ayırarak yanıt bulabildim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...051519/detay/?
beyfendiyle telefonda konuştuk, iyi niyetli bir satıcıya benziyordu belki de bu forumdadır kendisi.
Olumlu olumsuz tüm görüşlerinizi alabilirmiyim makine hakkında?
çok teşekür ederim, az okumadık yorumlarını
bugün bursa honda bayisini aradım.ellerinde 0 km honda ınnova varmı diye yok dediler.nerden bulabilirim acaba.
2007 gri innovamıza komple sticker set arıyoruz..Yetkili servis 2 ay süre dedi..
Bildiğiniz başka bir kanaldan bulabilirmiyiz arkadaşlar...
Mobylette Flash 51 1993 PGO G-MAX(BOBCAT) 2005 Motoran Comanche 125Mondial Destro 250Honda cbf 150SYM SB250İ WOLF
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)