zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Arkadaşlar tam olarak bilen varsa söylesin.
İnnovada benzin göstergesi yanıp sönmeye başladıktan sonra, yani tek çubuk kalıpta yanıp sönmeye başlyor ya. O andan itibaren kaç km gider motor?
satoyama meraba kardeş nasılsın?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:54 ----------
ben bundan 1 yıl kadar önce mecburiyetten motorsikletimi satmıştım.kısmet olursa bu hafta gri alacağım.ama kısmet olursa.motorumun sattım ama gönlüm hep innovada.7000 km de satmıştım ama doyamadım.Tek kelimeyle M U H T E Ş E M bir makina diyorum.almak isteyen hiç tereddüt etmeden alabilir.herkese iyi geceler.
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
maalesef sattım satoyama kardeş.ve yine maalesef gelecek kış gibi alabileceğim ama napalım.kısmet.burda sizlerle yine görüşürüz arasıra.
Merhabalar,
Bende bir bayan olarak innova kullanıcısıyım.. Motorumdan çok memnunum fakat marş motoru arıza yaptı.. Çok sinir bozucu bir durum. Ayak ile motoru çalıştırılıyor şuan.. Ama bayan olduğumdan mıdır çok zorlanıyorum çalıştırırken, kaç kere yolda kaldım çalıştıramadım :D Marş motoruna 400-500tl civarı bir fiyat verdiler bana.. Normal midir bu fiyat :( Ne yapacağımı bilemez haldeyim.. Bu arızayı yaşayan başka biri var mı acaba :(
cup motorların en sağlamıdır
Esra hanım,öncelikle forumumuza hoşgeldiniz.Benim tahminim 200,250 lira gibi bi rakam olması gibi geliyor bna çünkü geçen sene honda akdeniz servisine sorduğumda öyle demişlerdi.Ama tabi kaç kmde ve modeli de önmli.
Bende fren merkezimi değiştirdim hemen akabinde zincir setimi maşallah 20binden 20bine değişen zincir seti bende 38binde değişti.Ön grenaja biraz çeki düzen verdim.Hava filtresini temizledim.Karbüratör de temizledim.Birtek bujim kaldı.Onuda yanlış almışız.Değiştireceğim.Benm çalışmalarım böyle.Halen daha rampanın kokusunu aldığı zaman innova kesiliyor yaa acaba metal yorgunluğu felan mı var ki!?
<<<<<VEDALAR HEP ZAMANSIZDIR..!!>>>>>
hoşgeldiniz!
marş kömürü bitmesi benim başıma geldi sadece çok cüzi bir fiyata marj kömürü değiştirmişlerdi
marj motorunun içinde kömür resmen un olmuştu! serviste sökülü halde gördüğümde çok şaşırmıştım
marş motorunuzun sargısı yanmışsa bu sardırılabilir araştırmak lazım kolay kolay öleceğini sanmıyorum
marş düğmesini bastığınız zaman sele altından "tık tık" diye bir role sesi geliyormu?
evet malsef marj motorunun fiyatı 450tl civarı
komle motoru sıfırlamak bile daha ucuz ama innovanın bir kaç parçası çok pahalı
gösterge paneli grenajlar bir çok aksam çok ucuz
ama sinyal di marj motoruydu benzin filtresinydi bunlar çok pahalı çünkü çinde yapılmıyor bu parçalar malyeti fazla ve kaliteli haliyle ülkemizede pahalı geliyor..
hangi ilde ikamet ediyorsunuz?
servis konusunda sizi yönlendirebilirim
iyi forumlar..
Cevaplar için çok teşekkür ederim.. Hoşbuldum bu arada
Öncelikle motorum daha 16binde ve 2006 model.. Sadece yazları denize giderken kullanıyorum ben.. Ama bu sene şehiriçinde de kullanmayı çok istedim o da nasip olmadı yolda kaldım
Kömüre bakıldı ve değiştirildi onda bir sorun yok..
Satoyama dediğin gibi bastığımda tık tık diye ses geliyor..
Ben İstanbul Sarıyer de ikamet ediyorum.. Tanıdık bir motorcuya bıraktım motorumu bakalım hayırlıyısıyla yapacak inşallah )
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:17 ----------
Birde innova'yı çalıştırırken frene basılı mı tutmak gerekiyor acaba??
Ben bunu bilmediğimden frene basmadan çalıştırıyordum.. Ne kadar doğru bu acaba bilen varsa yazarsa çok sevinirim.. Teşekkür ederim..
önemli değil!
o "tık tık" ses sele altında (akünün olduğu yerde) marş motoru role sinden gelir, siz düğmeye bastığınızda role açıyor fakat motor devreyi tamamlamadığı için start etmiyor.. zaten marş motoru dönse o role sesini duyamıyoruz. marş motoru çalışmadığı, ardından motorda çalışmadığı için o role sesini duyuyoruz.. (başıma geldi)
innovada motoru çalıştırıken hiç bir şeye basmaya gerek yok!
sadece vitesteyken yan ayak açıksa müşür kapatır, marş basmaz okadar..
kömürler değişti motor yine devre göstermiyorsa büyük ihtimal sargısı yanmıştır. sarılması gerekir. inşallah kısa yoldan ucuza halledersin..
eğer motorunu gerçekten 2006 model 16bin km civarındaysa marş motorunun kömürünede kendisinede bişey olmaması gerekir..
malesef innovalarda 2. el satışlarda km sayacında ile çok hile yapıyorlar
tabi siz sıfır aldıysanız bu yazımı kale almayın
yine yardımcı olabileceğimiz birşey olursa elimizden geleni patlaşırız
ayrıca zaten size an yakın servis istinyedeki pazarbaşı servisi.. siz yinede motorunuzu honda servisi dışında servislere emanet etmeyin..
Olldukça temiz 2006 model olupta.Henüz 16 bin de.Ahh,ahh ben 16 bin km lerde kimbilir nerdeydim kimbilir.(Kemer olabilir.)
<<<<<VEDALAR HEP ZAMANSIZDIR..!!>>>>>
bi motosiklet tamircisinden duyduğuma göre innova belli kilometrelerden sonra yağ yakmaya başlıyomuş.bu doğrumuki ,doğruysa kaç km den sonra yağ yakmaya başlar.bu sorular kafamı karıştırdı.
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)