Honda ANF 125 İnnova Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
03 Nisan 2011, 22:28
benim bilgisayardamı bişi var anlamdım arda bir gösteriyor yorumları şimdikadar sorduklarımın bir tanesinni cvp bını aldım ondan yazıyorum bide şimdi son yazdınızı gördüm rahatsız ettiysem özür dilerim aykan abi sen hiçmi cocuk olmadın ben 19 yaşındayım ve 2010 model innova 125 anf i var siyah model bölw bişi yazmışsın çoluk çocuğa danışmanlık hizmeti vermiyoruzdur şimdi kıllandım yazmışssın bu yazdığın bence yanlış tekrar özür diiliyorum
Reklamlar
-
03 Nisan 2011, 22:40
innowa adlı üyeden alıntı
benim bilgisayardamı bişi var anlamdım arda bir gösteriyor yorumları şimdikadar sorduklarımın bir tanesinni cvp bını aldım ondan yazıyorum bide şimdi son yazdınızı gördüm rahatsız ettiysem özür dilerim aykan abi sen hiçmi cocuk olmadın ben 19 yaşındayım ve 2010 model innova 125 anf i var siyah model bölw bişi yazmışsın çoluk çocuğa danışmanlık hizmeti vermiyoruzdur şimdi kıllandım yazmışssın bu yazdığın bence yanlış tekrar özür diiliyorum
abisi 19 yaş pekde çocuk sayılmaz ama sen konuştuğun gibi yazma, imla kurallarına dikkat et!
konuştuğumuz gibi yazarsak ve imla olmazsa ne dediğimizi insanlar anlamazlar. inanki senin sorularını 2-3 kere okuduktan sonra anca anlıyorum
aslında aykan abin doğru yazmış , geçmiş sayfaları okusan orada çok faydalı bilgiler var..
ayrıca motorunla bir kaç fotoğrafını koyda boyunu posunu görelim değilmi
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
03 Nisan 2011, 23:12
nasıl koyuluyor bende kablo filan yok ??
-
03 Nisan 2011, 23:27
Değerli innovacı arkadaşlar...bir innova alınsa ve tel jant şambriyelden kurtulmak adına ne yapmamız gerekiyor maliyeti ne olur...
mesela mondıal ukh 100 jantı olurmu...lastikde tubles olacak...bir innova alınacaksa ilk yapılması gereken işlem bu olsa gerek...ben iç lastikli motorla gezemem şahsen...bu riski taşıyarak rahat gezemem...o bağlamda maliyet sormak istiyorum...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
03 Nisan 2011, 23:31
hayırıdır kabloyu napıcan birader?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:28 ----------
mete_han adlı üyeden alıntı
Değerli innovacı arkadaşlar...bir innova alınsa ve tel jant şambriyelden kurtulmak adına ne yapmamız gerekiyor maliyeti ne olur...
mesela mondıal ukh 100 jantı olurmu...lastikde tubles olacak...bir innova alınacaksa ilk yapılması gereken işlem bu olsa gerek...ben iç lastikli motorla gezemem şahsen...bu riski taşıyarak rahat gezemem...o bağlamda maliyet sormak istiyorum...
abi daha önce çinli jantı takan arkadaşlar oldu ama motor çok çirkin oluyor hele hele yeni innovada düşünemiyorum
yurt dışında çok özel jantlar var ama bunlar ülkemizde ha deyince bulunmuyor temin etmek zor..
ben 11bin km yani 1 yıldır şabrel üstündeyim tık demedi maşallah
eğerki patlarsa yapacak bişey yok çaresine daha önce baktım şimdide bakarım
ama senin bu şambrelden çok çektiğini biliyorum
abi şambreli düşünme patladığı zaman hepsi yolda bırakıyor
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
04 Nisan 2011, 00:39
Kardeşim teknik bi hata varsa ayrı mevzu, hiçbir şekilde kırmak istemem rahatsız filan etmessin sorularınla, bilakis bizi mutlu edersin bizi yanlış anlaşılacak bir mevzu yok.. biz burdayız istediğini her zaman sorabilirsin sıkıntı olmaz...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:33 ----------
Hayırdır kablo mablo anladıysam zenci olayım kardeşlik
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:35 ----------
mete_han adlı üyeden alıntı
Meto sonunda innova almaya karar verdin ha tebrik ederim seni janta takmışsın bikere ne desek boş.. eğer o jantlardan istersen burda yunan adasına gidecen ganga.. kos adasına ben bi gittiğimde sorayım .....mondial jantımı? çinlinin bu motorda ayaklığını bile istemem... innova bu jantlarla güvenli, o dediğin alaşım bozması neüdüğü belirsiz malzemelerden üretilen jantlar her an kırılabilir, patladı gitti olur sonra seyyar tayyar hesabı
-
04 Nisan 2011, 13:39
Topiği saatlerce okusam sıkılmam.Yağ değişim ve bakımlarından girildi.Kablo dan çıkış yapıldı. vaybeee,motor hocası vardı.Bi,zamanlar ne uğraşırdık.Şimdilerde ise yerini Yağ ve Kablo ya bırakmış görünmekte.Araya Kymco bile karışmış haha
<<<<<VEDALAR HEP ZAMANSIZDIR..!!>>>>>
-
04 Nisan 2011, 21:51
usta sen motorunun fotolarını bilgisayara kaydet sonra bu adresehttp://www.ressim.net/ gir fotoğrafları bu sayfaya yukle.sonra en altta =Forum Code = yazısının altındaki linki buraya kopyala.
-
07 Nisan 2011, 22:28
-
08 Nisan 2011, 21:39
bende sanmıştım kendi motorunun fotoğraflarını koyacaksın.
-
08 Nisan 2011, 23:19
kendimizinkinide koyarız sezgin kardeş meraklanma
-
09 Nisan 2011, 16:25
arkadaşlar uzun uğraştan sonra Honda Türkiye temsilcisini ikna ettim sağolsunlar Honda innova ANF 125i modelinin kullanma ve bakım kitapçığını *pdf formatında bana yolladılar. isteyenler bana mesaj atabilir ya da ilker.onat@emo.org.tr adresine mail atabilirler ben de onlara yollarım.
-
09 Nisan 2011, 19:16
-
10 Nisan 2011, 08:53
??
-
10 Nisan 2011, 11:15
ilkeronat adlı üyeden alıntı
arkadaşlar uzun uğraştan sonra Honda Türkiye temsilcisini ikna ettim sağolsunlar Honda innova ANF 125i modelinin kullanma ve bakım kitapçığını *pdf formatında bana yolladılar. isteyenler bana mesaj atabilir ya da
ilker.onat@emo.org.tr adresine mail atabilirler ben de onlara yollarım.
http://rapidshare.com/files/45671456...5_07_OM_TR.pdf
isteyen yukarıdaki bağlantıdan indirebilir
-
10 Nisan 2011, 22:46
ilkeronat adlı üyeden alıntı
kardeşim sağolasın
lazım olacak birşey
-
10 Nisan 2011, 23:04
satoyama adlı üyeden alıntı
alınca koyarsın
fake kardeş
Motor hocasının,fakesi olabilir diye düşünüyorum ama!
<<<<<VEDALAR HEP ZAMANSIZDIR..!!>>>>>
-
10 Nisan 2011, 23:48
cevran07 adlı üyeden alıntı
Motor hocasının,fakesi olabilir diye düşünüyorum ama!
tamam motor hocası yada bir başka birisi ama sanmıyorum gökhan böyle bişey yapsın, sonuçta kendi isteği ile bu siteden ayrılmış birisi.. benim anlamadığım!!
neden biz?
neden ben?
neden bizler?
neden innova topiği?
koskoca sitede başka topic konu motormu kalmadı anlayamıyorum
************************************************** ************************************************** *******
arkadaşlar bu işe ne diyorsunuz? ben okadar internet sitelerini dolaşıp fellik fellik innova yağı vizkositesi nedir diye ararken meğer yeni innova 125i lerin kitapçığında bu bilgi varmış yeni innovası olan arkadaşlar bunu hiçmi okumadınız
evet honda nın tavsiye ettiği yağ buyrun dediğim gibi
[/COLOR]
-
11 Nisan 2011, 08:24
satoyama adlı üyeden alıntı
tamam motor hocası yada bir başka birisi ama sanmıyorum gökhan böyle bişey yapsın, sonuçta kendi isteği ile bu siteden ayrılmış birisi.. benim anlamadığım!!
neden biz?
neden ben?
neden bizler?
neden innova topiği?
koskoca sitede başka topic konu motormu kalmadı anlayamıyorum
************************************************** ************************************************** *******
arkadaşlar bu işe ne diyorsunuz? ben okadar internet sitelerini dolaşıp fellik fellik innova yağı vizkositesi nedir diye ararken meğer yeni innova 125i lerin kitapçığında bu bilgi varmış yeni innovası olan arkadaşlar bunu hiçmi okumadınız
evet honda nın tavsiye ettiği yağ buyrun dediğim gibi
[/COLOR]
ben bu topigi basindan beri okudum ve henuz sonuna gelemedim.daha tanisali 2 hafta kadar oldu. 80. sayfaya kadar bahsi gecen konularin basinda yag konusu geliyor ve ben kendi kendime hersey burada zaten yaziyor neyi arastiriyor bu arkadaslar neden bu kadar arayis icindeler diye dusunup duruyordum satoyama konuya aciklik getirmis . sen de sagol arkadasim.
-
11 Nisan 2011, 12:20
http://www.filestube.com/1585f97d2d4...-MOTO-15r.html
arkadaslar linkteki 9 dosyayi indiriyorsunuz. (1gb'a yakin). daha sonra winrar turu yazilimlarla aciyorsunuz. daha sonra \EPC_MOTO_15r\MOTO_EPC_15.00\database klasoru icindeki honda.ini dosyasini acip icndeki 2009 ya da 2010 tarihlerini 2050 yapiyorsunuz. kendi bilgisayarinizin tarihini de 2008 filan yapip restart yaptiktan sonra setup***** dosyasini calistiriyorsunuz. daha sonra seri no yu yine klasor icinden kopyalayip yaziyorsunuz. veeeee iste size 1977-2011 arasi tum Honda Motosikletlerinin servis kitapcigi Honda EPC 15.00. parca numaralarina kadar resimli anlatimlar hersey mevcut. ben kurdum cok hos tavsiye ederim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler