gösterge arka lastikteğe bağlı ön dişli üzerinde sensör var zannediyorum ama hatasız olduğu kesin ...
gösterge arka lastikteğe bağlı ön dişli üzerinde sensör var zannediyorum ama hatasız olduğu kesin ...
1.arkadaşlar innovanın ön kafa grenajdan fena zırıltı geliyor siz ler bu soruna ne gibi somut çözümler buldunuz
2.başka zırıldayan yeri varmı sizce keşfettiğiniz kafa grenajı hariç
3. cantlarımı aliminyum alaşım cantla değiştirmek istiyorum modifiye için değil tamamiyle tubeless ve akord problemi için bildiğiniz innovaya uyan bicant modeli yada satan bi yer varmı istanbulda
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Silikon çekiyorlar fara ses kesiliyor...
okadarda önemli bi sorun değil ses sorunu sonuçta kafada kask varken fazla duymuyorsun ama ön kafaya silikon ve çift taraflı bant uygulamasıyla sorun düzelir ben yaptırmadım daha 1450 km deyim hiç bir sorun yok çok memnunum ...
arkdaşın biri başka bi sitede innovaya xenon taktığı söylemiş kafam karıştı bi araştırıyorum
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
aslında böle bir motor için xenon uygulaması biraz saçma ancak yapılırsada akü düşmanı olacagı kesin 1500 km ye yaklaştım motorun tüketimi git gide düşüyor...ama tam açılmadı en fazla 100 düzde...
Guunncell
hey millet dh'yede açıkladım buradada açıklıyorum kullandığınız yağları yazarsanız sevinirim birde kaç km'de olduğunu ben 20w50 km'side 17650..hadi bakalım..
<<<<<VEDALAR HEP ZAMANSIZDIR..!!>>>>>
cevran07
Mobil 20/50 kullanıyorum motorum 11.500km'de.
arkadaslar ya bunların 0 ını izmirde bulanılırmıyız sıyah olucak ama bılen varmı kaca alabılırız bu aletı???
ıyı bı pazarlık felan yaparsak 3000 altında sıfırını bulabılırmıyız ya??? acıl cvp yazarsanız sevınırım
devran31
0 hiç kalmadı sanırsam olsaydı ben alacaktım,ayrıca 3100YTL'den aşağı inmiyorlar,ginede sen araştır belki bulursun.
tmm da kullanacağımız yağ 10w40 20w50 kalın geliyo hayret bişey yaa kalktık 20w50 kullandık yağ'da kalın gelmeye başladı..
değiştirdim performans yükseldi rampalara savaş depo ya barış ilan ettik..
kullandığım yağ, mobil 15/50.. dün servise bakıma gittim, ön fardan gelen sesi kestiler, artık hiç zırıltı yok. konşuk motorda yaptılar..
8000 de olmasına rağmen buji değiştirdiler.. cpr6ea taktılar ama eski bujimi özledim şimdiden.. orjinal bujisi denso..
bu arada gökhan konşuk usta bana şöyle dedi, çin malı cub motorların beyninden bul, bağlantı uçları innovaya uyarsa o zaman motorun hızı artar dedi.. ??
bu arada k&n hava filtresi türkiyede yok, genel dağıtıcıyı aradık, yok.. gelmeyecekmiş
arkadaşlar, arka jantı değişip tubeless yaptırıyorum fiyat 90 ytl + artı lastik
daha önce yaptıranlar varsa tavsiyeleri neler? göbek bilyasını kısa zamanda dağıttığı doğrumu? nitekim çin malı jant takacaz..
ayrıca mondialin beynini taktiracaktim, dandik çin malı servisleri daha innova nın grenajlarını sökemedi bile, daha önce bi kaç yerini kırmışlardı onun için yaptırmadım.. beyni 8 ytl ye alıp honda servisinde taktıraccam bakalım neler oluyor
arkadaslar bu ınnovalrın beyın nerden gelıyo fıyat nedır??? getırtebılırmıyız.bıde bu beyını takınca 140 duz yolda goruyomus ??? hatta hafıf egımlı yolda ıkı kısı 155 km yapan varmıs.sımdı bunların gosterge elektronık acaba 140 gecınce yınede gosterge patlarmı???
Mikuni
daha yenı gordum ya ben suan ınnovalrı arstrıyorum acaba nıye çin beynı kullanmayı dunudun??? yanı kendı beynı daha ıyı calısmazmı???
bu mondıallerın beynı nsl bısey foto koyabılırmısn(8 ytl demısın cok ucuz merak etıım ) cok soru sordum ama mazur gor artık...
devran31
Patlamaz merak etme.
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)