Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda ANF 125 İnnova Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    Alıntı ates33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum ben bikaç kaporta parçalarını değiştirmek istiorum sipariş vereceeim biyer varmı yoksa direk bayidenmi alıyım
    hangi ildesin mersin mi ?

ayrıca sanırım kaporta derken karenaj lardan bahsediyorsun değilmi?

bulunduğun ilde honda servisi varsa oradan temin edebilirsin innovanın karenajları çok pahalı değil
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    buralpdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    artık var
    arkadaşlar benim innovanın amortisörleri çok sert, bu normalmi , mondial 110ft kullandım bu kadar kötü değildi
    İlo 50cc-Jawa250-Jawalazer-Honda Strada200cc-Honda Titan-Mondial 110ft-Cbr600-Dr 800-Afrikatwin-Varedero-QM200GY-Honda İnnova-Cb125e-Mondial Prostreet

Motosikleti
    Alıntı buralpdi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar benim innovanın amortisörleri çok sert, bu normalmi , mondial 110ft kullandım bu kadar kötü değildi
    kaç model kaç km de ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:06 ----------

sahibinden.com dan 2. el innova alacak arkadaşlar lütfen bu yazıyı okusun..

1. 2005 model makina 14000km de; orjinal lastikler değişmiş hatta değişenler bile eskimiş. aman dikkat!!

2. 2005 model makina 23000km de egzantirik zinciri değişmiş lastikler sıfırlanmış sorduğun zaman şöyle cevap veriyor; "zaten 20-25bin km de değişmesi lazım egzantirik zincirinin" yuh!! kardeşim ya çinli taiwanlı koreli bile onun iki katı sorunsuz egzantirikle devam ediyor.. sallama bari

3. 2010 moedel makina 28.000bin km de bariz kurye motoru orjinalliği bozulmuş bazı aksamlar eksik ama fiyatında maşallahı var.. sıfırına yakın altı çizilerek "yağ yakmaz" deniyor siz anlayın artık.. cub la kuryelik yapılmayacağını anlamış abimiz..

4. 2006-2007 model anadolunun belli şehirlerinde satılık, beyaz lastik yanakları, apaçi motoru toplamı 280tl değerindeki arka sinyaller bile yok, aynalar yok, her yeri oynanmış, km dahil. satmaya gönlü yok sırf gösteriş olsun diye ilan verimiş yersen hesabı..

arkadaşlar bu yazım sizlere innova alacaklara rehber olsun

2005 model makina 10-20bin km arasında olabilir ama o makina zaten kendini belli eder sahibi ya müzmün emekli yada belli yaşta sadece yazları binmiş bir kişidir
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

Motosikleti
    Honda SES 150 Dylan
    satoyama güzel bilgiler vermişsin sağolasın..bende zamanında peugeot trekker scooter almıştım..acemiyiz tabi o zaman..sürmekten başka bişey anlamıyoruz.. aldığımda kmsi çalışmıyodu..yaş 16-17 kmyi düşünmüyosun..2 yıl içinde nerdeyse bir motor parası harcamıştım..sonrada yok pahasına satmıştım..tecrübe oldu tövbe ettim 2.el mal almaya..9 sene geçti çok şükür 2.el hiçbişey almadım..böyle olaylar yüzünden..
    ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:

Motosikleti
    Alıntı choconut adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    satoyama güzel bilgiler vermişsin sağolasın..bende zamanında peugeot trekker scooter almıştım..acemiyiz tabi o zaman..sürmekten başka bişey anlamıyoruz.. aldığımda kmsi çalışmıyodu..yaş 16-17 kmyi düşünmüyosun..2 yıl içinde nerdeyse bir motor parası harcamıştım..sonrada yok pahasına satmıştım..tecrübe oldu tövbe ettim 2.el mal almaya..9 sene geçti çok şükür 2.el hiçbişey almadım..böyle olaylar yüzünden..
    aynen doğdu

malesef tecrübe pahalı bir öğreti.

cesur509 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çok yakında...
    Cup motosiklet alacak olsam bu kesinlikle innova olurdu
    Nedeni ;
    Enjeksiyonlu ve Ekonomik olması
    Belgesel kanallarında onca eziyetten sonra gene çalışması, kalite ve sağlamlığı konusunda şüphe bile bırakmıyo bu olay
    Tip olarak çok tatlı
    Max Torku 3000 devirde vermesi
    Ve japon olması

Saygılarımla
    Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .

Motosikleti
    Alıntı cesur509 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cup motosiklet alacak olsam bu kesinlikle innova olurdu
    Nedeni ;
    Enjeksiyonlu ve Ekonomik olması
    Belgesel kanallarında onca eziyetten sonra gene çalışması, kalite ve sağlamlığı konusunda şüphe bile bırakmıyo bu olay
    Tip olarak çok tatlı
    Max Torku 3000 devirde vermesi
    Ve japon olması

Saygılarımla

1. enjeksiyonlu olmayanıda ekonomik

2. o belgesel kanallarındaki honda super cub c90 onlar daha farklı (uzun hikaye)

3. katılıyorum zevk meselesi

4. evet haklısın hp gücünden fre vermeden tork değeri oldukça iyi bir devire taşınmış gerçekten oldukça performanslı

5. üretim yerleri honda thai yani taiwan

Motosikleti
    Honda PS 150i '10
    Alıntı choconut adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet gerçekten çok sağlam torku var..karbüratörlü olan modellerden bi 2005 birde 2006 olanı kullandım..çok sağlam gidiyor..vitesler seri şekilde atılırsa dylanın peşine bile gelebilir bence innova..merak ettiğim enjeksiyonlu olanda aynı şekilde seri mi son hız ne alemde?? eski kasayla düzde 115 yapmıştım..crypton 3400 lira olmuş bugün sordum..800lira gibi bir fark kalmış innova ile arada..sence aradaki farka değer mi?? dylanın benzini bıktırdı artık yaz başında değiştirmeyi düşünüyorum..
    snnle tamamen aynı fikirdeyim kardeşim üniyi kazandığım anda psi satıp innova alıcam ne bu ya yaşlı motoru gibi uzun yola gidiyosun yptğn hiçbişe yok sadece gaza basıyosun ayrıca harbi çok yakıyo bizim opel combo var 1.3 turbo dizel kuşadası git gel benm motorla aynı yakıyo bu ne böle. hiç innova sürmedim ama çok güzel olduğunu tahmin ediyorum heleki benzini çok cezbediyor beni

Unique693 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F4İ
    Alıntı victorist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aykan tamamen katılıyorum sana Ybr biraz daha düşük devirlerde maksimum torkunu verseydi çok iyi olurdu

Yalnız satoyama yanlış bilgi veriyorsun 2008 model Ybr de kullanmış biri olarak düz yolda Yamaha Ybr 125 9200 devirde 100 km hıza çıkmıştır
    Alıntı satoyama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    satoyama yanlış bilgi vermez

kendi gözü ile gördüğünü söyler hatta gözü ile gördüğünü forumda teyid etmiştir

eğer rüzgarsız düz bir yolda seyir halindeyse 9200rpm e kadar düşüyordu doğru ama ortalama şartlarda hızı korumak için 10000rpm

bir kaç aylık kısa bir ybr maceram olmuştu zamanında

benim makina bu aralıkta yırtınarak anca 100km/h hız yapıyordu..

ama şöyle birşey var ne innovada ve cbf de 100km/h hızla giderken sanki ybr nin 80km/h si gibi gelmiştir bana ibreler doğru göstermese ybr düşük gösteriyor diyeceğim ama hepsi doğru

ama 2004 ybr ler farklı onlar devrinin hakkını veriyor gerçekten çünkü ybr motor olarak 12hp ye göre imal edilmiş ama euro normlarında konvertör dönüşüm yüzünden 2 hp düşürülmüş
    Abiler bendemi sorun var benim motor 8200 devirde görüyor bu 100 ü bende ilk bu yazıları okudugumda dıkkat etmemısdım sonra hususi bakdım gıderken 8200 de gördü 100 ü birde ben bi ara 15 dişli takmıştım sonra sökdüm motor 15 dişlinin etkisindemi kaldı acaba

Motosikleti
    Alıntı uniqe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abiler bendemi sorun var benim motor 8200 devirde görüyor bu 100 ü bende ilk bu yazıları okudugumda dıkkat etmemısdım sonra hususi bakdım gıderken 8200 de gördü 100 ü birde ben bi ara 15 dişli takmıştım sonra sökdüm motor 15 dişlinin etkisindemi kaldı acaba
    benim ybr biraz yorgundu belkide ondandır

Alıntı Adrion adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    snnle tamamen aynı fikirdeyim kardeşim üniyi kazandığım anda psi satıp innova alıcam ne bu ya yaşlı motoru gibi uzun yola gidiyosun yptğn hiçbişe yok sadece gaza basıyosun ayrıca harbi çok yakıyo bizim opel combo var 1.3 turbo dizel kuşadası git gel benm motorla aynı yakıyo bu ne böle. hiç innova sürmedim ama çok güzel olduğunu tahmin ediyorum heleki benzini çok cezbediyor beni
    otomotik vites sistemli araçların hepsi diğerlerine göre yakıtı daha fazla yakarlar, hele ki scooter lar da motor ile teker arasında çok fazla kayıp yaşandığı için malesef belli bir devire gelene kadar benzin sarfiyatı boyunu geçiyor.. örneğin honda spacy110 modelini test ettim inanın motor yerinden kalkıp belli bir hız çıkana kadar kendini bitiriyor saçma sapan devirlerde geziyor hafif rampa aşşağı saatte 95km/h gördüm ama motor resmen kendini yırtıyordu. scooterların rahatlığı malesef bu işin cilvesi oluyor

aslında motosikletlerin kabahati yok benzin aşırı pahalı

Motosikleti
    Honda PS 150i '10
    Alıntı satoyama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim ybr biraz yorgundu belkide ondandır

otomotik vites sistemli araçların hepsi diğerlerine göre yakıtı daha fazla yakarlar, hele ki scooter lar da motor ile teker arasında çok fazla kayıp yaşandığı için malesef belli bir devire gelene kadar benzin sarfiyatı boyunu geçiyor.. örneğin honda spacy110 modelini test ettim inanın motor yerinden kalkıp belli bir hız çıkana kadar kendini bitiriyor saçma sapan devirlerde geziyor hafif rampa aşşağı saatte 95km/h gördüm ama motor resmen kendini yırtıyordu. scooterların rahatlığı malesef bu işin cilvesi oluyor

aslında motosikletlerin kabahati yok benzin aşırı pahalı

benzin pahalı motorlar pahalı internet pahalı Türkiye'de herşey pahalı...

Motosikleti
    Honda PS 150i '10
    beyler bugün çin malı bi cub sürdüm sürmez olaydım kalp ritmimi değiştirdi o nasıl bir titremedir öyle innova böle değldr demi birde o kadr bağırmasına rağmen motor gitmiyo.s

Motosikleti
    beyler bugün çin malı bi cub sürdüm sürmez olaydım kalp ritmimi değiştirdi o nasıl bir titremedir öyle innova böle değldr demi birde o kadr bağırmasına rağmen motor gitmiyo.s
    kardeşim çinliyi bırak kymco bile öyle titriyor ben aldım alır almaz sattım (activ125)

innova öyle değil

buralpdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    artık var
    innovanın sürüşü çok keyifli, motor resmen akıyor
    İlo 50cc-Jawa250-Jawalazer-Honda Strada200cc-Honda Titan-Mondial 110ft-Cbr600-Dr 800-Afrikatwin-Varedero-QM200GY-Honda İnnova-Cb125e-Mondial Prostreet

Motosikleti
    Honda PS 150i '10
    beyler bi sorum olacak kymco straight 150 hakkında ne düşünüyorsunuz 150 lik 5 vites ön arka disk fln fiyatı innovadan daha düşük yakıt tüketimi max hız fln ne olur bilginiz var mı? ya da tahmininiz?

aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    beyler bi sorum olacak kymco straight 150 hakkında ne düşünüyorsunuz 150 lik 5 vites ön arka disk fln fiyatı innovadan daha düşük yakıt tüketimi max hız fln ne olur bilginiz var mı? ya da tahmininiz?
    Kardeş sakın bılaşma, kymco scooter üretir cub hondanın işi bi ara deneme fırsatım oldu straigh ti motor her yeri zangırdıyor,150 cc 5 vites ama innova her şekilde yolda fark atar bu motora rüzgar dan etkilenme ve düz gidiş tatmin edici diğil ...

Motosikleti
    Alıntı aykan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeş sakın bılaşma, kymco scooter üretir cub hondanın işi bi ara deneme fırsatım oldu straigh ti motor her yeri zangırdıyor,150 cc 5 vites ama innova her şekilde yolda fark atar bu motora rüzgar dan etkilenme ve düz gidiş tatmin edici diğil ...
    aynen öyle titreşime bi çare bulmaları lazımdı ama çok geç.

Mikuni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda pcx125
    Yeni Crypton için ne düşünüyorsunuz?
    Ben almayı düşünüyorum.

victorist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150
    Arkadaşlar İnnovanın sert süspansiyonları sebebi ile geri dönmek istemiyorum ama o gücü ve torku sürüş keyfinide özlüyorum acaba en azından ön süspansiyonları yumuşatma veya başka bir şey yapılabilirmi malum yollar çok bozuk ve günlük 20 km yol gidiyorum buda zor oluyor

Mikuni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda pcx125
    ön amortisöre yapacak bişey yok. esneme aralığı dar olduğu için öyle.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)

Bu Konudaki Etiketler