zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
arkadaşlar benim innovanın amortisörleri çok sert, bu normalmi , mondial 110ft kullandım bu kadar kötü değildi
İlo 50cc-Jawa250-Jawalazer-Honda Strada200cc-Honda Titan-Mondial 110ft-Cbr600-Dr 800-Afrikatwin-Varedero-QM200GY-Honda İnnova-Cb125e-Mondial Prostreet
kaç model kaç km de ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:06 ----------
sahibinden.com dan 2. el innova alacak arkadaşlar lütfen bu yazıyı okusun..
1. 2005 model makina 14000km de; orjinal lastikler değişmiş hatta değişenler bile eskimiş. aman dikkat!!
2. 2005 model makina 23000km de egzantirik zinciri değişmiş lastikler sıfırlanmış sorduğun zaman şöyle cevap veriyor; "zaten 20-25bin km de değişmesi lazım egzantirik zincirinin" yuh!! kardeşim ya çinli taiwanlı koreli bile onun iki katı sorunsuz egzantirikle devam ediyor.. sallama bari
3. 2010 moedel makina 28.000bin km de bariz kurye motoru orjinalliği bozulmuş bazı aksamlar eksik ama fiyatında maşallahı var.. sıfırına yakın altı çizilerek "yağ yakmaz" deniyor siz anlayın artık.. cub la kuryelik yapılmayacağını anlamış abimiz..
4. 2006-2007 model anadolunun belli şehirlerinde satılık, beyaz lastik yanakları, apaçi motoru toplamı 280tl değerindeki arka sinyaller bile yok, aynalar yok, her yeri oynanmış, km dahil. satmaya gönlü yok sırf gösteriş olsun diye ilan verimiş yersen hesabı..
arkadaşlar bu yazım sizlere innova alacaklara rehber olsun
2005 model makina 10-20bin km arasında olabilir ama o makina zaten kendini belli eder sahibi ya müzmün emekli yada belli yaşta sadece yazları binmiş bir kişidir
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
satoyama güzel bilgiler vermişsin sağolasın..bende zamanında peugeot trekker scooter almıştım..acemiyiz tabi o zaman..sürmekten başka bişey anlamıyoruz.. aldığımda kmsi çalışmıyodu..yaş 16-17 kmyi düşünmüyosun..2 yıl içinde nerdeyse bir motor parası harcamıştım..sonrada yok pahasına satmıştım..tecrübe oldu tövbe ettim 2.el mal almaya..9 sene geçti çok şükür 2.el hiçbişey almadım..böyle olaylar yüzünden..
ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:
Cup motosiklet alacak olsam bu kesinlikle innova olurdu
Nedeni ;
Enjeksiyonlu ve Ekonomik olması
Belgesel kanallarında onca eziyetten sonra gene çalışması, kalite ve sağlamlığı konusunda şüphe bile bırakmıyo bu olay
Tip olarak çok tatlı
Max Torku 3000 devirde vermesi
Ve japon olması
Saygılarımla
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
1. enjeksiyonlu olmayanıda ekonomik
2. o belgesel kanallarındaki honda super cub c90 onlar daha farklı (uzun hikaye)
3. katılıyorum zevk meselesi
4. evet haklısın hp gücünden fre vermeden tork değeri oldukça iyi bir devire taşınmış gerçekten oldukça performanslı
5. üretim yerleri honda thai yani taiwan
snnle tamamen aynı fikirdeyim kardeşim üniyi kazandığım anda psi satıp innova alıcam ne bu ya yaşlı motoru gibi uzun yola gidiyosun yptğn hiçbişe yok sadece gaza basıyosun ayrıca harbi çok yakıyo bizim opel combo var 1.3 turbo dizel kuşadası git gel benm motorla aynı yakıyo bu ne böle. hiç innova sürmedim ama çok güzel olduğunu tahmin ediyorum heleki benzini çok cezbediyor beni
Abiler bendemi sorun var benim motor 8200 devirde görüyor bu 100 ü bende ilk bu yazıları okudugumda dıkkat etmemısdım sonra hususi bakdım gıderken 8200 de gördü 100 ü birde ben bi ara 15 dişli takmıştım sonra sökdüm motor 15 dişlinin etkisindemi kaldı acaba
benim ybr biraz yorgundu belkide ondandır
otomotik vites sistemli araçların hepsi diğerlerine göre yakıtı daha fazla yakarlar, hele ki scooter lar da motor ile teker arasında çok fazla kayıp yaşandığı için malesef belli bir devire gelene kadar benzin sarfiyatı boyunu geçiyor.. örneğin honda spacy110 modelini test ettim inanın motor yerinden kalkıp belli bir hız çıkana kadar kendini bitiriyor saçma sapan devirlerde geziyor hafif rampa aşşağı saatte 95km/h gördüm ama motor resmen kendini yırtıyordu. scooterların rahatlığı malesef bu işin cilvesi oluyor
aslında motosikletlerin kabahati yok benzin aşırı pahalı
beyler bugün çin malı bi cub sürdüm sürmez olaydım kalp ritmimi değiştirdi o nasıl bir titremedir öyle innova böle değldr demi birde o kadr bağırmasına rağmen motor gitmiyo.s
innovanın sürüşü çok keyifli, motor resmen akıyor
İlo 50cc-Jawa250-Jawalazer-Honda Strada200cc-Honda Titan-Mondial 110ft-Cbr600-Dr 800-Afrikatwin-Varedero-QM200GY-Honda İnnova-Cb125e-Mondial Prostreet
beyler bi sorum olacak kymco straight 150 hakkında ne düşünüyorsunuz 150 lik 5 vites ön arka disk fln fiyatı innovadan daha düşük yakıt tüketimi max hız fln ne olur bilginiz var mı? ya da tahmininiz?
Yeni Crypton için ne düşünüyorsunuz?
Ben almayı düşünüyorum.
Arkadaşlar İnnovanın sert süspansiyonları sebebi ile geri dönmek istemiyorum ama o gücü ve torku sürüş keyfinide özlüyorum acaba en azından ön süspansiyonları yumuşatma veya başka bir şey yapılabilirmi malum yollar çok bozuk ve günlük 20 km yol gidiyorum buda zor oluyor
ön amortisöre yapacak bişey yok. esneme aralığı dar olduğu için öyle.
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)