zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Yunanistan'da nasıl İnnova modifiyesi yapıyorlar, buldum galiba adreslerini.
Tayland üretiyor modifiye parçalarını.
http://www.sunrisebazaar.com/shop/in...ed5b77fc799ac8
http://thaimotorcycleparts.com/index...00111191409603
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:30 ----------
http://translate.google.com.tr/trans...6prmd%3Divnsfd
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:19 ----------
Müzik sistemine bakın.
http://translate.google.com.tr/trans...6prmd%3Divnsfd
www.bikepics.com/honda/anf125/
bu adreste yunanistandaki güzel motorlar var full ınnova
bu innova adamı delirtir ya..dylanım varken innova fanı oldum resmen :D şuraya bakın 100kmde 1.43 litre..şaka gibi..
http://ecomodder.com/forum/showthrea...onda-9680.html
ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
evet gerçekten çok sağlam torku var..karbüratörlü olan modellerden bi 2005 birde 2006 olanı kullandım..çok sağlam gidiyor..vitesler seri şekilde atılırsa dylanın peşine bile gelebilir bence innova..merak ettiğim enjeksiyonlu olanda aynı şekilde seri mi son hız ne alemde?? eski kasayla düzde 115 yapmıştım..crypton 3400 lira olmuş bugün sordum..800lira gibi bir fark kalmış innova ile arada..sence aradaki farka değer mi?? dylanın benzini bıktırdı artık yaz başında değiştirmeyi düşünüyorum..
ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:
peki arkadaşlar tavsiye edin desem cbf 150 mi dersiniz innova 125 mi
Dünya Denen Şu Hanede Elbet Seni Biri Anlar...
dün 2007 ybr 125 e bindim motora çok yüksek devir vermedim ama benim yukinin yanında sanki hiç titremiyo gibiydi.benim bulunduğum yerde 1 tane innova var onada daha hiç binmedim. aynı tip motor değiller ama sizce hangisinde daha az titreme vardır.
+1 kanka zaten o devirde balansı iyi olmasa ybr nin kymco ck125 den yada çinli commuterden bir farkı kalmaz keza cbf150 de öyle bunlar yapı itibari ile yüksek devirlerde seyreden motorlar.
ybr yi neden sevmiyorum! iyi motor has motor ama 10000rpm devirde 100km hız yapan makina bana hoş ve çekici gelmiyor ki innova 7500rpmde bu hızı gösteriyor ki aranızda innovayı devir kesiciye sokabilen oldumu bilmiyorum ve sanmıyorum 3. vitesde 110km hıza kadar çıktım ama devir kesiciye felan girmedi
Benimde sevmediğim bir olay bu, 2006 da ybr ye binerken hep derdim ulan bağırdığın kadar gidebilsen.. hatta debriyaj kaçırdığından şüphe etmiştimbir motorda tork olmayınca olmuyor, makinada devir var ancak bağırmaya yarıyor...ama innova ve cbf 150 de durum farklı, innova düşük devirlerden itibaren torkunu vermeye başlıyor dolayısıyla motorun bağırmadan gitmesi çok güzel neredeyse 3000 d/dk 10,1 nm torkunun hepsini veriyor, ybr 9.5 Nm @ 6.000 dev/dk çok saçma.. cbf de orta devirlerden itibaren 12.7nm / 5250d/dk veriyor(750 d/dk daha düşük, ybrden iyi bir değer) hondalarda en sevdiğim özellik bu tork bandını düşük devirlere yayarak maksimum faydayı sağlamış adamlar...innova gerçekten çok ilginç bir motor 3000 d/dk 10,1 inanılmaz cbf den bile iyi diyebiliriz özet olarak...125 cc de rekor onda...
satoyama yanlış bilgi vermez
kendi gözü ile gördüğünü söyler hatta gözü ile gördüğünü forumda teyid etmiştir
eğer rüzgarsız düz bir yolda seyir halindeyse 9200rpm e kadar düşüyordu doğru ama ortalama şartlarda hızı korumak için 10000rpm
bir kaç aylık kısa bir ybr maceram olmuştu zamanında
benim makina bu aralıkta yırtınarak anca 100km/h hız yapıyordu..
ama şöyle birşey var ne innovada ve cbf de 100km/h hızla giderken sanki ybr nin 80km/h si gibi gelmiştir bana ibreler doğru göstermese ybr düşük gösteriyor diyeceğim ama hepsi doğru
ama 2004 ybr ler farklı onlar devrinin hakkını veriyor gerçekten çünkü ybr motor olarak 12hp ye göre imal edilmiş ama euro normlarında konvertör dönüşüm yüzünden 2 hp düşürülmüş
çok önemli bişi soracam..acaba innovalardan hangi model sonrası enjeksiyonlu
2020 'Tracer 900 İcon Blue
dostum ben bikaç kaporta parçalarını değiştirmek istiorum sipariş vereceeim biyer varmı yoksa direk bayidenmi alıyım
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)