Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda ANF 125 İnnova Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    Alıntı motorhocası adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mustafa bende arazi hastalığı var dağ bayır keşif yapmak vs. isteği dorukta yani önceleri sorup duruyordum İnnova ile araziye gidebilir miyim arazi performansı nasıl diye. Cgl gibi gider mi innova arazide.
    cub lar köy yolları, hafif çamur çaplak çimen tarla rampa demez gider ama tabi motoruna kıyabilirsen

ama cross performansı bekleme çamurluğa çamur doldumu orada kalırsın
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Yunanistan'da nasıl İnnova modifiyesi yapıyorlar, buldum galiba adreslerini.
    Tayland üretiyor modifiye parçalarını.

http://www.sunrisebazaar.com/shop/in...ed5b77fc799ac8

http://thaimotorcycleparts.com/index...00111191409603

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:30 ----------

http://translate.google.com.tr/trans...6prmd%3Divnsfd

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:19 ----------

Müzik sistemine bakın.
    http://translate.google.com.tr/trans...6prmd%3Divnsfd

Motosikleti
    yamaha ybr 125 ''2011''
    www.bikepics.com/honda/anf125/
    bu adreste yunanistandaki güzel motorlar var full ınnova

Motosikleti
    Honda SES 150 Dylan
    bu innova adamı delirtir ya..dylanım varken innova fanı oldum resmen :D şuraya bakın 100kmde 1.43 litre..şaka gibi..

http://ecomodder.com/forum/showthrea...onda-9680.html
    ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:

Motosikleti
    Alıntı choconut adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu innova adamı delirtir ya..dylanım varken innova fanı oldum resmen :D şuraya bakın 100kmde 1.43 litre..şaka gibi..

http://ecomodder.com/forum/showthrea...onda-9680.html
    emin ol hiç bir 125cc de o tork yoktur özellikle 125i çok iyi
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

Motosikleti
    Honda SES 150 Dylan
    Alıntı satoyama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    emin ol hiç bir 125cc de o tork yoktur özellikle 125i çok iyi
    evet gerçekten çok sağlam torku var..karbüratörlü olan modellerden bi 2005 birde 2006 olanı kullandım..çok sağlam gidiyor..vitesler seri şekilde atılırsa dylanın peşine bile gelebilir bence innova..merak ettiğim enjeksiyonlu olanda aynı şekilde seri mi son hız ne alemde?? eski kasayla düzde 115 yapmıştım..crypton 3400 lira olmuş bugün sordum..800lira gibi bir fark kalmış innova ile arada..sence aradaki farka değer mi?? dylanın benzini bıktırdı artık yaz başında değiştirmeyi düşünüyorum..
    ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:

Alıntı choconut adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet gerçekten çok sağlam torku var..karbüratörlü olan modellerden bi 2005 birde 2006 olanı kullandım..çok sağlam gidiyor..vitesler seri şekilde atılırsa dylanın peşine bile gelebilir bence innova..merak ettiğim enjeksiyonlu olanda aynı şekilde seri mi son hız ne alemde?? eski kasayla düzde 115 yapmıştım..crypton 3400 lira olmuş bugün sordum..800lira gibi bir fark kalmış innova ile arada..sence aradaki farka değer mi?? dylanın benzini bıktırdı artık yaz başında değiştirmeyi düşünüyorum..
    Tork dağılımı daha iyi ve düşük devirden itibaren yüksek devre kadar korunduğundan, her çalışma sıcaklığında ve yol şartında en iyi karışım oranı ve ateşleme sağlandığından... daha iyi.

houlacaust - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 Kt
    peki arkadaşlar tavsiye edin desem cbf 150 mi dersiniz innova 125 mi
    Dünya Denen Şu Hanede Elbet Seni Biri Anlar...

Alıntı houlacaust adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    peki arkadaşlar tavsiye edin desem cbf 150 mi dersiniz innova 125 mi
    Aynı ayar değiller ama İnnova diyebirim. Cgl 125 de İnnova da kullandım.

Motosikleti
    yamaha ybr 125 ''2011''
    dün 2007 ybr 125 e bindim motora çok yüksek devir vermedim ama benim yukinin yanında sanki hiç titremiyo gibiydi.benim bulunduğum yerde 1 tane innova var onada daha hiç binmedim. aynı tip motor değiller ama sizce hangisinde daha az titreme vardır.

aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    Alıntı sezginnn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dün 2007 ybr 125 e bindim motora çok yüksek devir vermedim ama benim yukinin yanında sanki hiç titremiyo gibiydi.benim bulunduğum yerde 1 tane innova var onada daha hiç binmedim. aynı tip motor değiller ama sizce hangisinde daha az titreme vardır.
    Ybr daha az titrer balans mili olduğu için, innovada titreşim daha fazladır makina yatık konumlandığı için, ancak diğer cublarla kıyaslandığında innovadaki titreşim miktarı çok daha düşüktür..

Motosikleti
    yamaha ybr 125 ''2011''
    Alıntı aykan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ybr daha az titrer balans mili olduğu için, innovada titreşim daha fazladır makina yatık konumlandığı için, ancak diğer cublarla kıyaslandığında innovadaki titreşim miktarı çok daha düşüktür..
    tşkkrler abi allah nasip ederse 5. aya kadar 0 km innova i alcem.

Motosikleti
    +1 kanka zaten o devirde balansı iyi olmasa ybr nin kymco ck125 den yada çinli commuterden bir farkı kalmaz keza cbf150 de öyle bunlar yapı itibari ile yüksek devirlerde seyreden motorlar.
    ybr yi neden sevmiyorum! iyi motor has motor ama 10000rpm devirde 100km hız yapan makina bana hoş ve çekici gelmiyor ki innova 7500rpmde bu hızı gösteriyor ki aranızda innovayı devir kesiciye sokabilen oldumu bilmiyorum ve sanmıyorum 3. vitesde 110km hıza kadar çıktım ama devir kesiciye felan girmedi

Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    +1 kanka zaten o devirde balansı iyi olmasa ybr nin kymco ck125 den yada çinli commuterden bir farkı kalmaz keza cbf150 de öyle bunlar yapı itibari ile yüksek devirlerde seyreden motorlar.
    ybr yi neden sevmiyorum! iyi motor has motor ama 10000rpm devirde 100km hız yapan makina bana hoş ve çekici gelmiyor ki innova 7500rpmde bu hızı gösteriyor ki aranızda innovayı devir kesiciye sokabilen oldumu bilmiyorum ve sanmıyorum 3. vitesde 110km hıza kadar çıktım ama devir kesiciye felan girmedi
    Benimde sevmediğim bir olay bu, 2006 da ybr ye binerken hep derdim ulan bağırdığın kadar gidebilsen.. hatta debriyaj kaçırdığından şüphe etmiştimbir motorda tork olmayınca olmuyor, makinada devir var ancak bağırmaya yarıyor...ama innova ve cbf 150 de durum farklı, innova düşük devirlerden itibaren torkunu vermeye başlıyor dolayısıyla motorun bağırmadan gitmesi çok güzel neredeyse 3000 d/dk 10,1 nm torkunun hepsini veriyor, ybr 9.5 Nm @ 6.000 dev/dk çok saçma.. cbf de orta devirlerden itibaren 12.7nm / 5250d/dk veriyor(750 d/dk daha düşük, ybrden iyi bir değer) hondalarda en sevdiğim özellik bu tork bandını düşük devirlere yayarak maksimum faydayı sağlamış adamlar...innova gerçekten çok ilginç bir motor 3000 d/dk 10,1 inanılmaz cbf den bile iyi diyebiliriz özet olarak...125 cc de rekor onda...

victorist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150
    Benimde sevmediğim bir olay bu, 2006 da ybr ye binerken hep derdim ulan bağırdığın kadar gidebilsen.. hatta debriyaj kaçırdığından şüphe etmiştimbir motorda tork olmayınca olmuyor, makinada devir var ancak bağırmaya yarıyor...ama innova ve cbf 150 de durum farklı, innova düşük devirlerden itibaren torkunu vermeye başlıyor dolayısıyla motorun bağırmadan gitmesi çok güzel neredeyse 3000 d/dk 10,1 nm torkunun hepsini veriyor, ybr 9.5 Nm @ 6.000 dev/dk çok saçma.. cbf de orta devirlerden itibaren 12.7nm / 5250d/dk veriyor(750 d/dk daha düşük, ybrden iyi bir değer) hondalarda en sevdiğim özellik bu tork bandını düşük devirlere yayarak maksimum faydayı sağlamış adamlar...innova gerçekten çok ilginç bir motor 3000 d/dk 10,1 inanılmaz cbf den bile iyi diyebiliriz özet olarak...125 cc de rekor onda...
    Aykan tamamen katılıyorum sana Ybr biraz daha düşük devirlerde maksimum torkunu verseydi çok iyi olurdu

Yalnız satoyama yanlış bilgi veriyorsun 2008 model Ybr de kullanmış biri olarak düz yolda Yamaha Ybr 125 9200 devirde 100 km hıza çıkmıştır

Motosikleti
    Alıntı victorist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aykan tamamen katılıyorum sana Ybr biraz daha düşük devirlerde maksimum torkunu verseydi çok iyi olurdu

Yalnız satoyama yanlış bilgi veriyorsun 2008 model Ybr de kullanmış biri olarak düz yolda Yamaha Ybr 125 9200 devirde 100 km hıza çıkmıştır
    satoyama yanlış bilgi vermez

kendi gözü ile gördüğünü söyler hatta gözü ile gördüğünü forumda teyid etmiştir

eğer rüzgarsız düz bir yolda seyir halindeyse 9200rpm e kadar düşüyordu doğru ama ortalama şartlarda hızı korumak için 10000rpm

bir kaç aylık kısa bir ybr maceram olmuştu zamanında

benim makina bu aralıkta yırtınarak anca 100km/h hız yapıyordu..

ama şöyle birşey var ne innovada ve cbf de 100km/h hızla giderken sanki ybr nin 80km/h si gibi gelmiştir bana ibreler doğru göstermese ybr düşük gösteriyor diyeceğim ama hepsi doğru

ama 2004 ybr ler farklı onlar devrinin hakkını veriyor gerçekten çünkü ybr motor olarak 12hp ye göre imal edilmiş ama euro normlarında konvertör dönüşüm yüzünden 2 hp düşürülmüş

Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    satoyama yanlış bilgi vermez

kendi gözü ile gördüğünü söyler hatta gözü ile gördüğünü forumda teyid etmiştir

eğer rüzgarsız düz bir yolda seyir halindeyse 9200rpm e kadar düşüyordu doğru ama ortalama şartlarda hızı korumak için 10000rpm

bir kaç aylık kısa bir ybr maceram olmuştu zamanında

benim makina bu aralıkta yırtınarak anca 100km/h hız yapıyordu..

ama şöyle birşey var ne innovada ve cbf de 100km/h hızla giderken sanki ybr nin 80km/h si gibi gelmiştir bana ibreler doğru göstermese ybr düşük gösteriyor diyeceğim ama hepsi doğru

ama 2004 ybr ler farklı onlar devrinin hakkını veriyor gerçekten çünkü ybr motor olarak 12hp ye göre imal edilmiş ama euro normlarında konvertör dönüşüm yüzünden 2 hp düşürülmüş
    Kanka japon ybr ler farklı bi olay keşke aynı kalitede yapılsa ama çağın trendi china yapıcak bişiy yok ybr cbf ikilemesine devam.....

sercan2667 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '''14 Crypton&''05 TDM 900''22 GSX-S 1000
    çok önemli bişi soracam..acaba innovalardan hangi model sonrası enjeksiyonlu
    2020 'Tracer 900 İcon Blue

Motosikleti
    Alıntı sercan2667 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok önemli bişi soracam..acaba innovalardan hangi model sonrası enjeksiyonlu
    ilk enjeksiyonlu model normalde 2007-2008 de çıktı ama türkiyeye gelmesi 2009u buldu

2009-2010-2011 modeller enjeksiyonlu zaten onlar 125i olarak geçer

dostum ben bikaç kaporta parçalarını değiştirmek istiorum sipariş vereceeim biyer varmı yoksa direk bayidenmi alıyım

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)

Bu Konudaki Etiketler