Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda ANF 125 İnnova Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    hattat_hasan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda ANF 125İ İnnova & honda sh 300i
    kısmetse geliriz neden olmasın zaten bunun gibi meseleleride konuştuk uzun bir gezi güzergahı var aklımızda niyetimizde var ama ramazandan sonra inş. seninde istanbula yolun düşerse beklerim....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    S.A arkadaşlar nehabersiniz bayadır yazamıyorum vaktim yok yeni arkadaşlarda katılmış arada bakıyorum

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    Alıntı aykan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    S.A arkadaşlar nehabersiniz bayadır yazamıyorum vaktim yok yeni arkadaşlarda katılmış arada bakıyorum
    yaa murat gözüme görünme oolm sen nerdesin be kardeşim
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    Alıntı satoyama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaa murat gözüme görünme oolm sen nerdesin be kardeşim
    olm ben geldim sen yoksun kanka valla ugrayamıyorum şu sıralar deniz üzerindeyim, git gel yapıyoruz turist taşıyoruz, çar tur olayı konuşuruz.. 2005 bitane aldım innova ama motor dökülüyor biara resimleri atarım önceki sahibi iyi bi toslamış biyere toplayacağım belki yürüyor deli kaçıyor ama maşada bi eğiklik var grenajlarda bol miktarda kırık vs makinada kam mili değişimi süpap ayarı istiyor ama makina sağlam konuşuruz...wavede duruyor..0 almayacağım daha parçası korkunç pahalı...i nin

Motosikleti
    olm ben geldim sen yoksun kanka valla ugrayamıyorum şu sıralar deniz üzerindeyim, git gel yapıyoruz turist taşıyoruz, çar tur olayı konuşuruz.. 2005 bitane aldım innova ama motor dökülüyor biara resimleri atarım önceki sahibi iyi bi toslamış biyere toplayacağım belki yürüyor deli kaçıyor ama maşada bi eğiklik var grenajlarda bol miktarda kırık vs makinada kam mili değişimi süpap ayarı istiyor ama makina sağlam konuşuruz...wavede duruyor..0 almayacağım daha parçası korkunç pahalı...i nin
    kanka onu bunu bilmem 2005 ler bi başka, direk made in japan bir kaç yeri farklı

döküntüde olsa sen onu toplarsın, parçası hem var hemde okadar fahiş değil innova olsun taşdan olsun
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

hattat_hasan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda ANF 125İ İnnova & honda sh 300i

a.selam müsadenizle katılmış bulunuyoruz.....

Motosikleti
    Alıntı hattat_hasan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    a.selam müsadenizle katılmış bulunuyoruz.....
    hasan, aykan murat da topiğin müdavimlerindendir ama yazları fırsat bulamıyor, oda benim gibi eski honda super cub ve yeni honda wave, honda innova kullanıcısıdır sitedeki bir kaç cub pirinden biridir yazdıklarına herzaman kefilimdir..

murat! hasanın önceki motoru yamaha crypyon 110cc, 40bin km yakın yol yapmış motorun kadranı 120km miş ve 120 yi gösteriyormuş..

bunu daha önce başka modenas ve crypton kullanıcılarından da duymuştum ama tama etmedim, bu işin aslı nedir? 100 ve 110 cc motorlar en az innova kadar performanslı keza senin wave 100cc de öyle, ben bunu katalitik konvertör olayına bağlıyorum ne diyorsun innova tehlike arz ettiğim için kısılmış bir motor gibi geliyor

Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    Alıntı satoyama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hasan, aykan murat da topiğin müdavimlerindendir ama yazları fırsat bulamıyor, oda benim gibi eski honda super cub ve yeni honda wave, honda innova kullanıcısıdır sitedeki bir kaç cub pirinden biridir yazdıklarına herzaman kefilimdir..

murat! hasanın önceki motoru yamaha crypyon 110cc, 40bin km yakın yol yapmış motorun kadranı 120km miş ve 120 yi gösteriyormuş..

bunu daha önce başka modenas ve crypton kullanıcılarından da duymuştum ama tama etmedim, bu işin aslı nedir? 100 ve 110 cc motorlar en az innova kadar performanslı keza senin wave 100cc de öyle, ben bunu katalitik konvertör olayına bağlıyorum ne diyorsun innova tehlike arz ettiğim için kısılmış bir motor gibi geliyor
    Kanka durum aynen dediğin gibi, geri dönüşüm sistemi ve konvertör baya bi makinayı kesiyor 110 cc 120 yi görüyor ben wave ile 120 yi her düzlükte görüyorum çin yapımı makinalarla fazla oynamıyorlar eksozt boş sayılır zaten geri dönüşüm yok normal bence...

camakose arkadaş.Dış lastiğin eski ise değiştir.Birde dış lastiğin yenide olsa motorunda her zaman yedek şamrel ve küçük bir pompa bulundur(tüm arkadaşlara önerim).Kaliteli şamrel 9-10 tl , küçük pompa 6 tl. pompa koltuğun altındaki bagaja sığıyor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:30 ----------

Hattat_hasan arkadaş motorun hayırlı olsun.Güle güle kullan.Çok iyi motor aldın.Ben motordan çok memnunum.Çok seri motor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:39 ----------

hattan_hasan arkadaş.Tavsiyem serin havada bas ki motorun açılsın.500-600 km ye kadar ani gaz verme.

Herkese hayırlı ramazanlar arkadaşlar, 3 yıldır motorsikletsizim (babamda bi mondial 150 HS var ara sıra onu kullanıyorum) Bi abim mondial 110 FT'yi satıp İnnova aldı(çok da iyi etti) 2005 model ama çok temiz ben de kullandım ve çok beğendim ve almayı iyiden iyiye düşünüyorum. Ancak abimin debriyaj konusunda bazı sıkıntıları var vites geçişlerini sert buluyo, ve sanırım balata bitmiş diyo balıkesirde çok da fazla güvenilesi parçacı yok debriyaj seti fiyatları ve temini konusunda bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim şimdidden teşekkürler...

kasabalı_45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yeniden Yamaha Crypton-R
    http://www.albaymotor.com/

Buradan ihtiyacın olan parçayı temin edebilirsin.

Motosikleti
    innova 125 ( olcak inş)
    arkadaşlar inova alıcaktım ama bu hondanın yaptıgı yeni versiyon berbat keske enjoksiyonlu gelmeydi de eski granaj olsaydı ön sinyal berbat olmus arka farda öle honda iinnovanın bu versiyonu hiç beyenmedim :(

Motosikleti
    innova 125 ( olcak inş)
    innovanın yeni modeli ne zman gelir her sene degişiyormu 1 senede 1

Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    Alıntı izzet45 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar inova alıcaktım ama bu hondanın yaptıgı yeni versiyon berbat keske enjoksiyonlu gelmeydi de eski granaj olsaydı ön sinyal berbat olmus arka farda öle honda iinnovanın bu versiyonu hiç beyenmedim :(
    Bence yeni versiyon daha iyi oldu, oturma alanı daha geniş yakıt daha düşük bence görünümde daha iyi bir hale geldi zevk meselesi.. kararı vericek olan sensin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:27 ----------

Alıntı izzet45 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    innovanın yeni modeli ne zman gelir her sene degişiyormu 1 senede 1
    Yeni model için en az bi 4 yıl beklemelisin...

Motosikleti
    2007 innova
    2007 honda innova aldım, 2 sefer arka balata değişmiş, hiç bir bakıma gitmemiş sadece yağ ve benzin koyup sürülmüş şimdilerde ön dişlinin oradan her dönüşünde ses geliyor ve 100 km üstüne çıkınca motor gaz kesip veriyormuş gibi bi hal alıp beni sallıyor. sebebi nedir bilen varsa bana bi yardımcı olsun.

Motosikleti
    honda innova
    mrb arkadaşlar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:50 ----------

arkadaşlar sizin tecrübelerinize ve bilgilerinize ihtiyacım olacak hayırlısıyla innova aldım pişman olmıyacağımıda söylediler, bodrumda çalışıyorum ve motoru manisa-salihliden aldım nasipse haftaya getiricem, yolda şişme veya ısınma nebileyim arıza çıkartırmı, yeni olduğu için kaçla gelmem lazım maximum hız kaç olması gerek, birde yolda kaldığım zaman honda servisi geliyormu yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim

PHAETONW12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    zamanında honda Wave'im varken 3 saatte izmirden bodruma gittim(250 km) yolda sadece benzin almak için durdum,çoğunlukla tam gaz gittim 97 cc wave ile ben hiç sorun yaşamadıysam tam gaz gitsende innovayya da hiç birşey olmaz,

innovacı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda 600rr
    Alıntı pancarro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mrb arkadaşlar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:50 ----------

arkadaşlar sizin tecrübelerinize ve bilgilerinize ihtiyacım olacak hayırlısıyla innova aldım pişman olmıyacağımıda söylediler, bodrumda çalışıyorum ve motoru manisa-salihliden aldım nasipse haftaya getiricem, yolda şişme veya ısınma nebileyim arıza çıkartırmı, yeni olduğu için kaçla gelmem lazım maximum hız kaç olması gerek, birde yolda kaldığım zaman honda servisi geliyormu yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim
    arkadaşım innovan hayırlı olsun sıfır olduğu için rodajını çok dikkatli yapman gerekir fazla sıkıştırma açık yolda 60-70 km hızı geçmemen gerekir öle şişme falan yapmaz çin değilki yapsın 1000km kadar sıkıştırma sonra km kaçı gösteriyorsa görürsün merak etme tekrar hayırlı olsun allah kaza bela vermesin arızası falan çıkmaz öle kronik arızaları falanda yoktur yolda bırakmaz rahat ol

Motosikleti
    Honda PS 150i '10
    benim ps 150i motorum var ama aldıktan sonra inova topiğine denk geldim benzin tüketimini görünce ağzım açık kaldı helal olsun
    birşey sorucam enjeksiyonlu innova karbüratörlüden daha mı az hız yapıyor düz yolda?

innovacı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda 600rr
    Alıntı Adrion adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim ps 150i motorum var ama aldıktan sonra inova topiğine denk geldim benzin tüketimini görünce ağzım açık kaldı helal olsun
    birşey sorucam enjeksiyonlu innova karbüratörlüden daha mı az hız yapıyor düz yolda?
    slm arkadaşım ben de karbüratörlü innova var 2007 model, enjeksiyonluyu kullanmadım ama enjeksiyonlunun daha seri ve torkunun güçlü olduğunu söyleyenler var yakıtınında dünyanın en az yakan cup olduğunu hatta ödüllü olduğunu biliyosundur heralde

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)

Bu Konudaki Etiketler