kısmetse geliriz neden olmasın zaten bunun gibi meseleleride konuştuk uzun bir gezi güzergahı var aklımızda niyetimizde var ama ramazandan sonra inş. seninde istanbula yolun düşerse beklerim....
kısmetse geliriz neden olmasın zaten bunun gibi meseleleride konuştuk uzun bir gezi güzergahı var aklımızda niyetimizde var ama ramazandan sonra inş. seninde istanbula yolun düşerse beklerim....
S.A arkadaşlar nehabersiniz bayadır yazamıyorum vaktim yok yeni arkadaşlarda katılmış arada bakıyorum
olm ben geldim sen yoksun kanka valla ugrayamıyorum şu sıralar deniz üzerindeyim, git gel yapıyoruz turist taşıyoruz, çar tur olayı konuşuruz.. 2005 bitane aldım innova ama motor dökülüyor biara resimleri atarım önceki sahibi iyi bi toslamış biyere toplayacağım belki yürüyor deli kaçıyor ama maşada bi eğiklik var grenajlarda bol miktarda kırık vs makinada kam mili değişimi süpap ayarı istiyor ama makina sağlam konuşuruz...wavede duruyor..0 almayacağım daha parçası korkunç pahalı...i nin
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
hasan, aykan murat da topiğin müdavimlerindendir ama yazları fırsat bulamıyor, oda benim gibi eski honda super cub ve yeni honda wave, honda innova kullanıcısıdır sitedeki bir kaç cub pirinden biridir yazdıklarına herzaman kefilimdir..
murat! hasanın önceki motoru yamaha crypyon 110cc, 40bin km yakın yol yapmış motorun kadranı 120km miş ve 120 yi gösteriyormuş..
bunu daha önce başka modenas ve crypton kullanıcılarından da duymuştum ama tama etmedim, bu işin aslı nedir? 100 ve 110 cc motorlar en az innova kadar performanslı keza senin wave 100cc de öyle, ben bunu katalitik konvertör olayına bağlıyorum ne diyorsun innova tehlike arz ettiğim için kısılmış bir motor gibi geliyor
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
camakose arkadaş.Dış lastiğin eski ise değiştir.Birde dış lastiğin yenide olsa motorunda her zaman yedek şamrel ve küçük bir pompa bulundur(tüm arkadaşlara önerim).Kaliteli şamrel 9-10 tl , küçük pompa 6 tl. pompa koltuğun altındaki bagaja sığıyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:30 ----------
Hattat_hasan arkadaş motorun hayırlı olsun.Güle güle kullan.Çok iyi motor aldın.Ben motordan çok memnunum.Çok seri motor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:39 ----------
hattan_hasan arkadaş.Tavsiyem serin havada bas ki motorun açılsın.500-600 km ye kadar ani gaz verme.
Herkese hayırlı ramazanlar arkadaşlar, 3 yıldır motorsikletsizim (babamda bi mondial 150 HS var ara sıra onu kullanıyorum) Bi abim mondial 110 FT'yi satıp İnnova aldı(çok da iyi etti) 2005 model ama çok temiz ben de kullandım ve çok beğendim ve almayı iyiden iyiye düşünüyorum. Ancak abimin debriyaj konusunda bazı sıkıntıları var vites geçişlerini sert buluyo, ve sanırım balata bitmiş diyo balıkesirde çok da fazla güvenilesi parçacı yok debriyaj seti fiyatları ve temini konusunda bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim şimdidden teşekkürler...
http://www.albaymotor.com/
Buradan ihtiyacın olan parçayı temin edebilirsin.
arkadaşlar inova alıcaktım ama bu hondanın yaptıgı yeni versiyon berbat keske enjoksiyonlu gelmeydi de eski granaj olsaydı ön sinyal berbat olmus arka farda öle honda iinnovanın bu versiyonu hiç beyenmedim :(
innovanın yeni modeli ne zman gelir her sene degişiyormu 1 senede 1
Bence yeni versiyon daha iyi oldu, oturma alanı daha geniş yakıt daha düşük bence görünümde daha iyi bir hale geldi zevk meselesi.. kararı vericek olan sensin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:27 ----------
Yeni model için en az bi 4 yıl beklemelisin...
2007 honda innova aldım, 2 sefer arka balata değişmiş, hiç bir bakıma gitmemiş sadece yağ ve benzin koyup sürülmüş şimdilerde ön dişlinin oradan her dönüşünde ses geliyor ve 100 km üstüne çıkınca motor gaz kesip veriyormuş gibi bi hal alıp beni sallıyor. sebebi nedir bilen varsa bana bi yardımcı olsun.
mrb arkadaşlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:50 ----------
arkadaşlar sizin tecrübelerinize ve bilgilerinize ihtiyacım olacak hayırlısıyla innova aldım pişman olmıyacağımıda söylediler, bodrumda çalışıyorum ve motoru manisa-salihliden aldım nasipse haftaya getiricem, yolda şişme veya ısınma nebileyim arıza çıkartırmı, yeni olduğu için kaçla gelmem lazım maximum hız kaç olması gerek, birde yolda kaldığım zaman honda servisi geliyormu yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim
zamanında honda Wave'im varken 3 saatte izmirden bodruma gittim(250 km) yolda sadece benzin almak için durdum,çoğunlukla tam gaz gittim 97 cc wave ile ben hiç sorun yaşamadıysam tam gaz gitsende innovayya da hiç birşey olmaz,
arkadaşım innovan hayırlı olsun sıfır olduğu için rodajını çok dikkatli yapman gerekir fazla sıkıştırma açık yolda 60-70 km hızı geçmemen gerekir öle şişme falan yapmaz çin değilki yapsın 1000km kadar sıkıştırma sonra km kaçı gösteriyorsa görürsün merak etme tekrar hayırlı olsun allah kaza bela vermesin arızası falan çıkmaz öle kronik arızaları falanda yoktur yolda bırakmaz rahat ol
benim ps 150i motorum var ama aldıktan sonra inova topiğine denk geldim benzin tüketimini görünce ağzım açık kaldı helal olsun
birşey sorucam enjeksiyonlu innova karbüratörlüden daha mı az hız yapıyor düz yolda?
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)