Honda ANF 125 İnnova Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
05 Temmuz 2010, 10:56
elimle kompresör etkisi veriyorum hortuma ya aslında çok korkuyorum motoru yıkarken... yıkamak da zorundayım çünkü bizim siteden ana yola çıkış 1 km kadar tozlu topraklı taşlı bir yoldan geçiyorum, motor leş gibi oluyor her gün... taşlar da lastikleri öldürüyor tabi o ayrı mesele...
eğer enjeksiyona toz bulaşsaydı benim motor şimdiye çoktan yatağa düşmüştü bu yollarda
selam !
Reklamlar
-
05 Temmuz 2010, 18:51
merhabalar arkadaşlar ben murat eskişehirden ben dün 2006 model 3500km de gri innova aldım bende aranızdayım artık öneri ve şikayetlerimi sizinle paylaşmak istiyorum şimdilik bi sıkıntı yok cok keyifli
-
05 Temmuz 2010, 19:04
camakosea adlı üyeden alıntı
merhabalar arkadaşlar ben murat eskişehirden ben dün 2006 model 3500km de gri innova aldım bende aranızdayım artık öneri ve şikayetlerimi sizinle paylaşmak istiyorum şimdilik bi sıkıntı yok cok keyifli
Hayırlı olsun kaça aldınız acaba?
-
05 Temmuz 2010, 22:34
Hayırlı olsun akay ,sonunda aldın ha Kilometreleri yersin şimdi sen
-
06 Temmuz 2010, 03:34
hayırlı olsun arkadaşım
o km de bulman büyük şans ayrıca grisi bir başka güzel
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
06 Temmuz 2010, 14:46
istanbul dışında oturan arkadaşlar özellikle ege akdeniz illerinde
benim için innovanın arka çanta aparatını araştırabilirmisiniz?
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
07 Temmuz 2010, 15:43
merhaba karbüratörden kenarından benzin akıyo evde merdiven altına koyuyom ev den kovacaklar yakında. sıvı conta yaptım 1 gün sonra yeniden akmaya başladı sordum servise ovirling yok dedi ne yapabilirim
-
07 Temmuz 2010, 17:28
merhaba karbüratörden kenarından benzin akıyo evde merdiven altına koyuyom ev den kovacaklar yakında. sıvı conta yaptım 1 gün sonra yeniden akmaya başladı sordum servise ovirling yok dedi ne yapabilirim
motorunuz honda innovamı?
servis honda servisiyse her parçası olması lazım
benzini şamandıra contasındanmı yoksa manifold bağlantısındanmı akıtıyor?
motor kaza yapmışmıydı? çok zor bir arıza ya kaza yada yanlış işçilik sonucu olur bu durumlar
-
09 Temmuz 2010, 02:01
satoyama adlı üyeden alıntı
motorunuz honda innovamı?
servis honda servisiyse her parçası olması lazım
benzini şamandıra contasındanmı yoksa manifold bağlantısındanmı akıtıyor?
motor kaza yapmışmıydı? çok zor bir arıza ya kaza yada yanlış işçilik sonucu olur bu durumlar
evet motorum honda innova
serviste yoktu önce sıvı conta ile kapattım şamandıra contasını 1 gün tuttu sonra herhalde benzin eritti onu gene akıtmaya başladı sonra ne hikmetse şansımı cinli cupların conta takımını aldım söktüm karbüratörü tam uydu ne iş anlamadım yoksa bizim karbüratörler cinlimi, valla orasını bilmem ama sonunda artık benzin akıtmıyo şimdilik bi sıkıntı yok herkese keyifli sürüşler
-
09 Temmuz 2010, 02:16
evet motorum honda innova
serviste yoktu önce sıvı conta ile kapattım şamandıra contasını 1 gün tuttu sonra herhalde benzin eritti onu gene akıtmaya başladı sonra ne hikmetse şansımı cinli cupların conta takımını aldım söktüm karbüratörü tam uydu ne iş anlamadım yoksa bizim karbüratörler cinlimi, valla orasını bilmem ama sonunda artık benzin akıtmıyo şimdilik bi sıkıntı yok herkese keyifli sürüşler
hayır çinli değil, çinli aynı kalıbı basıyor mühendislik ve arge yok, hazır kalıp işi yan sanayi gibi düşün.
inş tekrar etmez
-
11 Temmuz 2010, 03:57
selam abilerim ben yeni üye oldum.2006model mavi innovam var ama problemleri var grenajda titreme oluyo ön far tarafında ve yan sağ grenajda titreme oluo ne yapabilirim? arka fren balatası alacaım ama bilgim yok.. motorum 100km hıza zor ulaşıyor:( lütfen yardım abilerm lütfennn:(:(:( motordan soğudum kafayı yicem:(:(:( lütfen:(
-
11 Temmuz 2010, 04:11
innova2006 adlı üyeden alıntı
selam abilerim ben yeni üye oldum.2006model mavi innovam var ama problemleri var grenajda titreme oluyo ön far tarafında ve yan sağ grenajda titreme oluo ne yapabilirim? arka fren balatası alacaım ama bilgim yok.. motorum 100km hıza zor ulaşıyor:( lütfen yardım abilerm lütfennn:(:(:( motordan soğudum kafayı yicem:(:(:( lütfen:(
hoşgeldin
bu innovanın kronik bir sorunu panik yapma tampon lastiklerle o sesi giderebilirsin
arka fren balatası 10 tl , ön 21tl haberin olsun bulunduğun ildeki honda servisinden iste ve taktır
kaç kilosun ? motor kaç km de? ilk sahibi senmisin?
motorun bakımları nasıl nerde ne aralıkla yapılıyor ?
hangi marka ve numara yağı hangi aralıklarla değiştirdin?
hangi iledesin?
-
11 Temmuz 2010, 13:55
abi motor 18.666kmde yağı bilmiyorum yağcı koyuyo castrol.kaç numara yağ kullanayım.60 kiloym.ben yeni aldım honda bayisinden ama ilk sahibi motorun rodajını yapamamış hondada ki servis elemanı motor sağırlaşmış demişti.dış görünüm 0 gibi olmasına ramen bu tarz sorunları var.daha hiç bakım yaptırmadm 5 aydır?
-
11 Temmuz 2010, 17:41
-
11 Temmuz 2010, 18:11
abi çok saol gerçekten hemen bu dedklerini yapıyorum..götürdüğüm servisin de biraz kusuru var demek ki.açık yağ koymuştu bişey olmaz dyip 20 lira almıştı..gerçekten çok saol.fotğraf paylaşabilrz innovaların..
-
15 Temmuz 2010, 19:31
İnnova tabi sorunsuz motor herkes keyfini çıkarıyor doya doya
-
16 Temmuz 2010, 00:32
victorist adlı üyeden alıntı
İnnova tabi sorunsuz motor herkes keyfini çıkarıyor doya doya
,
aynen ölee masallah diyelim,en son 70,000 bakımına gitmiştim 75,000 bakımına bi ara götürcem baksınlar bi sibob ayarı sora devam...
-
16 Temmuz 2010, 01:08
emrekrbrn adlı üyeden alıntı
,
aynen ölee masallah diyelim,en son 70,000 bakımına gitmiştim 75,000 bakımına bi ara götürcem baksınlar bi sibob ayarı sora devam...
Maşallah diyelim bir kurye ile konuşmuştum ayak üstü 140 binde motorunu sıfırlatmış şaşırdım valla innova gibi motor yok ya
-
16 Temmuz 2010, 01:40
victorist adlı üyeden alıntı
Maşallah diyelim
bir kurye ile konuşmuştum ayak üstü 140 binde motorunu sıfırlatmış şaşırdım valla
innova gibi motor yok ya
arkadaşlar motora bu sefer deneme amaçlı mineral 15w-50 shell yağ koydum perfprmans ve motor sesi çok güzel daha önce mineral yağ deneyen olmuşmuydu?
önceki innovamada castrol 15-50 mineral koymuştum (nadir bulunan bir yağ) fazla deneyemeden satmıştım motoru bakalım eksilme oranı ve yağ durumu 1000km sonra ne halde olacak
-
16 Temmuz 2010, 10:25
satoyama adlı üyeden alıntı
arkadaşlar motora bu sefer deneme amaçlı mineral 15w-50 shell yağ koydum perfprmans ve motor sesi çok güzel daha önce mineral yağ deneyen olmuşmuydu?
önceki innovamada castrol 15-50 mineral koymuştum (nadir bulunan bir yağ) fazla deneyemeden satmıştım motoru bakalım eksilme oranı ve yağ durumu 1000km sonra ne halde olacak
Merhaba satoyama elf 10-60w deneyecektin vazgeçtin galiba... İnnovama Elf 10-60w ful sentetik yağ ile 400 km yol yaptım herhangi bir sorun yok vites geçişleri ve hızlanmalar güzel tavsiye ederim arkadaşlar.
4 Teker bedeni, 2 Teker Ruhunu taşır.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)
Bu Konudaki Etiketler