Honda ANF 125 İnnova Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
22 Haziran 2010, 00:43
adnan_simsek adlı üyeden alıntı
arkadaslar motorun resımlerını koyamadım fakat ilan verdım oradan resımlere bakabılırsınız. her gıttıgım yerde satıyomusun vs gıbı sorular soruyolar bende artık soranlara satıyorum dıyorum 3.000 lıra verdı bı vatandas kabul etmedım ben motorumdan memnunum isine gelen 3.200 u verır alır motoru sahibinden.com da ilan numaram 27047898 herkezede sıddetle tavsıye edıyorum ozellıkle yakıtı cok guzel cebını yormuyo ıstedıgın yere bın gıt otobus ucretıne rahatca gıdebılıyosun parasının hakkını gercekten sonuna kadar hakedıyo bana bu motoru tavsıye eden tüm arkadaslara teşekkur edıyorum...
3500e iki sene önce sıfır olarak aldım sninki daha sfır herhald inşallah satarsın ne diyem
hayalinin peşinden ne kadar çok koşarsan alacağın zevkte sabırın kadar yüksektir :):queen:
Reklamlar
-
23 Haziran 2010, 15:37
valla aynn:D bana vericekler hemen satarım :D
[COLOR="Black"][B][I]Hep O Kıyamadıklarımız [/I][/B][/COLOR]
[I][B][COLOR="Red"]Kıyar Bize..! [/COLOR][/B][/I]
-
24 Haziran 2010, 01:26
Merhabalar, 220 tl ye parçaları geliyor hayırlısıyla Kam mili,piyanolar üstkapak contası vs. vs.
<<<<<VEDALAR HEP ZAMANSIZDIR..!!>>>>>
-
27 Haziran 2010, 11:52
Kam mili ve horozlar yani (piyanolar) değişti ses kesilmedi sibop kapağındaymış sorun bişeyler yapınca o kapağa ses namına eser kalmadı Ön lastiğimide değiştirdim metzeler 2.50 aldım. fiyatı 50 lira arka da metzeler ancak arka taraf sağ tarafı bitirmeye başlamış sol dişli gözükmekte halen çözemedim sebebini...
-
28 Haziran 2010, 22:48
evet arkadaşlar bugün motora aldım arka lastiğimi sinyallerimi flaşörümü debriyaj balatası dişliler değişti motor kız gibi oldu:D
-
29 Haziran 2010, 00:51
Fistd16 adlı üyeden alıntı
evet arkadaşlar bugün motora aldım arka lastiğimi sinyallerimi flaşörümü debriyaj balatası dişliler değişti motor kız gibi oldu:D
Daha kaç kmde en az 60 70 bin den aşağı değişmez bnm bildiğim yarı otomatik olduğu için...
-
29 Haziran 2010, 00:59
Fistd16 adlı üyeden alıntı
acele etmişsin ama hayırlı olsun ne diim
hayalinin peşinden ne kadar çok koşarsan alacağın zevkte sabırın kadar yüksektir :):queen:
-
29 Haziran 2010, 14:45
arkadaşlar bi sorum olacaktı innovanın yeni modeli yokuşa çıkmıyor ayrıca enjeksiyonun toz alma olasılığı yüksek olduğu için arıza çıkarabilirmiş duyduklarım doğru değildir umarım
-
29 Haziran 2010, 21:01
innova-man adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bi sorum olacaktı innovanın yeni modeli yokuşa çıkmıyor ayrıca enjeksiyonun toz alma olasılığı yüksek olduğu için arıza çıkarabilirmiş duyduklarım doğru değildir umarım
Bilinçsizlerin uydurması kulak asmayın,devre göre tork ve güç bandı daha iyidir.
Enjeksiyon kapalı kutudur,dikkat edilecek husus elektronik aksama basınçlı sıcak su vurmamak.
-
29 Haziran 2010, 22:05
-
29 Haziran 2010, 22:37
motorhocası adlı üyeden alıntı
Bilinçsizlerin uydurması kulak asmayın,devre göre tork ve güç bandı daha iyidir.
Enjeksiyon kapalı kutudur,dikkat edilecek husus elektronik aksama basınçlı sıcak su vurmamak.
katılıyorum bende böyle bliyorum artı enjeksiyonlu makine karbüratörlüden daha seri olarak blinir
-
29 Haziran 2010, 23:16
2009 model honda 125 i innova mla 12000 km yi gördüm
maşallah tık yok
-
30 Haziran 2010, 10:52
kaç km/h gördün abi ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:49 ----------
mozdogan1 adlı üyeden alıntı
2009 model honda 125 i innova mla 12000 km yi gördüm
maşallah tık yok
kaç km/h gördün abi ?
-
01 Temmuz 2010, 01:37
slm arkadaşlar, bugün innovacı murat abi ile yağ değiştirelim dedik, mobil1 15w-50 yağ aldık motorlarımıza..
daha öncede defalarca yaptığım gibi ben karterdeki vidayı çıkarttım yağ boşaldı ,boşaldıktan sonra vidaya bakarken vidada aliminyum talaş parçaları gördüm deliği elimle bir yokladım metal talaş parçaları elime geldi, önce motorun içinden geldiğini sanıp korktum sonra biraz parmağımla kurcalayınca gerisi çorap söküğü gibi geldi birde ne göreyim helezon şeklinde yuvanın iç çeperi dökülüyor ve korktuğum başıma geldi, vidayı yerine taktım ve vida yalama olmuş, zaten ilk yağ değişiminde ergin usta şüphelenmişti bunda bir nanelik var demişti ve bugün korktuğum bugün başıma geldi..
innovacı murat abinin kardeşi geçici olarak eski yağı motora tekrar koydu öncesinde yalama vidaya teflon sarıp tornacıya kadar idareten gittim zor ikna tornacı motorun karter deliğine tekrar vida açtı ve vidayı sıktı derin bir ohh çektim bundada bir hayır var dedim
benden önceki sahibi yada götürdüğü servis vidayı çok sıkmış ve yanlış diş kaptırmış olacakki bu başıma geldi neyseki ucuz atlattık ama aklım motorda kaldı acaba içine talaş parçası kaçtımı diye ama ustalar bişey olmaz dediler..
bugünde böyle bir macera ile geçti yağ değişiminde dikkatli olun
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
03 Temmuz 2010, 07:39
egeli35 adlı üyeden alıntı
kaç km/h gördün abi ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:49 ----------
kaç km/h gördün abi ?
kilo olarak 100 ün üstündeyim 110 km bende rahat görürürdiye düşünüyorum
-
03 Temmuz 2010, 15:59
satoyama adlı üyeden alıntı
slm arkadaşlar, bugün innovacı murat abi ile yağ değiştirelim dedik, mobil1 15w-50 yağ aldık motorlarımıza..
daha öncede defalarca yaptığım gibi ben karterdeki vidayı çıkarttım yağ boşaldı ,boşaldıktan sonra vidaya bakarken vidada aliminyum talaş parçaları gördüm deliği elimle bir yokladım metal talaş parçaları elime geldi, önce motorun içinden geldiğini sanıp korktum sonra biraz parmağımla kurcalayınca gerisi çorap söküğü gibi geldi birde ne göreyim helezon şeklinde yuvanın iç çeperi dökülüyor ve korktuğum başıma geldi, vidayı yerine taktım ve vida yalama olmuş, zaten ilk yağ değişiminde ergin usta şüphelenmişti bunda bir nanelik var demişti ve bugün korktuğum bugün başıma geldi..
innovacı murat abinin kardeşi geçici olarak eski yağı motora tekrar koydu öncesinde yalama vidaya teflon sarıp tornacıya kadar idareten gittim zor ikna tornacı motorun karter deliğine tekrar vida açtı ve vidayı sıktı derin bir ohh çektim bundada bir hayır var dedim
benden önceki sahibi yada götürdüğü servis vidayı çok sıkmış ve yanlış diş kaptırmış olacakki bu başıma geldi neyseki ucuz atlattık ama aklım motorda kaldı acaba içine talaş parçası kaçtımı diye ama ustalar bişey olmaz dediler..
bugünde böyle bir macera ile geçti yağ değişiminde dikkatli olun
Slm satoyama aynı sorunu bende yaşadım aynı vidaya teflon bant sardık ama bende yine sıkılmadı vida en sonunda alyanlı vida taktık teflon sarılı şimdilik öyle idare ediyorum 1 dahaki sefere yağ değişiminde bende yaptırıcam
bu yüzden arkadaşlar vidayı çok sıkmayın sıktırtmayın servise o bölge çevresi çabuk bozuluyor
-
03 Temmuz 2010, 16:40
victorist adlı üyeden alıntı
Slm satoyama aynı sorunu bende yaşadım aynı vidaya teflon bant sardık ama bende yine sıkılmadı vida en sonunda alyanlı vida taktık teflon sarılı şimdilik öyle idare ediyorum 1 dahaki sefere yağ değişiminde bende yaptırıcam
bu yüzden arkadaşlar vidayı çok sıkmayın sıktırtmayın servise o bölge çevresi çabuk bozuluyor
evet öyle ben kendim defalarca yağ değiştirdim önceki innovamda böyle bir sorun görmedim, bu innovayı ilk bakıma götürdüğümde usta hemen bildi bunun vidada bişey var dedi
mutlaka tork anahtarı ile sıkılmalı
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
03 Temmuz 2010, 21:11
aynı sorun bendede vardı hala teflon sarılı:D
-
04 Temmuz 2010, 19:43
uygun vitese düşersen yokuş tırmanmada bir sorun yaşamıyorsun... enjeksiyon toz alırmı almaz mı bilmiyorum ama, bir pislik olduğunda seni uyaran ışık var, ilk çalıştırma anında kırmızı bir ışık var, o sönmez eğer sorun varsa...
ayrıca ben motoeu sık sık yıkıyorum, hortumla fazla tazzikle değil ama, veriyorum her yerine suyu, sonra araba şampuanımla bir güzel süngerle şampuanlıyorum sonra yine veriyorum suyu... en son bir damla kalmayacak kadar siliyorum parlatıyorum... biraz rölantide çalıştırıp , bir kaç da tur atıyorum, iyice kurulanmasını sağlıyorum.... henüz sorun yaşamadım 2500 km oldu...
tek sorunum 100km hızı geçmiyor, her şeyi denedim, geçmiyor
-
05 Temmuz 2010, 03:34
ubuntu67 adlı üyeden alıntı
uygun vitese düşersen yokuş tırmanmada bir sorun yaşamıyorsun... enjeksiyon toz alırmı almaz mı bilmiyorum ama, bir pislik olduğunda seni uyaran ışık var, ilk çalıştırma anında kırmızı bir ışık var, o sönmez eğer sorun varsa...
ayrıca ben motoeu sık sık yıkıyorum, hortumla fazla tazzikle değil ama, veriyorum her yerine suyu, sonra araba şampuanımla bir güzel süngerle şampuanlıyorum sonra yine veriyorum suyu... en son bir damla kalmayacak kadar siliyorum parlatıyorum... biraz rölantide çalıştırıp , bir kaç da tur atıyorum, iyice kurulanmasını sağlıyorum.... henüz sorun yaşamadım 2500 km oldu...
tek sorunum 100km hızı geçmiyor, her şeyi denedim, geçmiyor
nacizane cevap vermek istedim
vires düşürme büyütme zaten diğer manuel debriyajlı motorlardan lardan daha kolay ve pratik orasına diyecek yok
yıkama konusuna gelince şöyle bir yanlış anlaşılma var
tazyikli su kablo kopartır motora zarar verir yıkar döker söker gibi !! hayır yok öyle bişey
eğer kompreslörlü suyu nekadar süre nere tutuacağınızı biliyorsanız ve işi yıkamacının insafına bırakmıyorsanız en güzel çözümdür ki asla ve asla normal hortuma temizleyemeyeceğini aralıkları temizliyor
normal hortum neden iyi değil!!
çünkü motosikletimizin genel aksamında arada kenarda çok fazla su kalıyor
kompresör çok az su ile çok iş yapıyor ama hortum motorun resmen kulağına su kaçıyırıyor, çok daha fazla uğraşamak zorunda kalıyorsunuz, hele aceleniz varsa motoru kurutamadıysanız kurumayan yerleri bira kaç gün sonra bile farkediyorsunuz onun için en güzel yöntem silmek ve elimizeden geldiği kadar az yıkamak
hoz konusuna gelince şunu söylemek isterim bu motorların fabrikasyon sınırı bu devir ve hesap ona göre yarlanmış yani enterean bişey yok enjeksiyon daha homojen olduğu için hızı daha sabit tutar, bizim motorlardaki gibi rüzgarda 80km/h ni geçmeyip arkadana rüzgarı aldınmı 110km/h la yokuş çıkıp düzde 124km/h görmezsin taa ki bazı ayarlarıyla oynanmadıkça
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:31 ----------
bunların hepsi sanayi hurafesi kahve muahbbeti
enjeksiyon açık yaramı ki toz kapacak kalbülatör gibi hava filtresi var ne kaparsa oraya kapıyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)
Bu Konudaki Etiketler