adnan şimşek kardeşim sen
innova al gel ben senden özür dileyeceğim ilk deponuda ben dolduracağım
safi rüzgar yapmadığını ozaman ispatlarsın
fazla celallenme! innovayı alınca ozaman beni anlar eski mesajlarına bakar kendi yazdıklarına gülersin
ayrıca yazındaki imla dan birşey anlaşılmıyor, biraz daha dikkat et alıntılar birbirine girmiş
yaşın kaç onuda bilmiyorum
ayrıca kişisel bilgilerimden msn bölümünü sileceğim bu güne kadar en az 20 kişi ekleyip "
innova alıcam abi" diye 2 saat bana dil döktürmüştür ee ne oldu o 20 kişiden hiç biri bisiklet bile almamıştır
kusura bakmayın benimde sinirlerim allak bullak oldu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:12 ----------
valla
honda cub konusunda kralını tanımam (@aykan hariç) varsa daha çok şey bilen çıksın konuşsun, başka bilen anlayan adam varsa saygı duyarım. honda cub sadece innovadan ibaret de değildir
ben yaşayarak öğrendim googleden değil
amacım herkese yardımcı olmak ve öylede yaptım bildiğimi hep yazdım bilmediğime sustum
honda cub saygı duyulacak bir motordur her konuda yardımcı olurum ama benzin hesabı yaparak innova alınmaz
hem kralım hem ukalayım bu saatten sonra
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:30 ----------
1.
innova S2 duy kullanır H7 ampul zaten olmaz biraz uydurarak H4 taklıyor
2.mtec dediğin xenon sa eğer ben önceki innovaya taktırmıştım! innovaya H4 xenon lar oluyor fakat innovanın devre yapısı motorlu denilen xenonları çalıştırmıyor yani uzun kısa yapamıyorsunuz, xenon için kısa ama güçlü bir farın oluyor
3. sakın 55w-60w H4 halogen ampul takma hem verimli yanmıyor hemde akünü zora sokuyor