Hayırlı olsun tekerin düz bassın.
Hayırlı olsun tekerin düz bassın.
sağolun.Allah herkese nasip etsin.
hayırlı olsun...
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
img228.imageshack.us/img228
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:23 ----------
http://img139.imageshack.us/
satoyama hocam.Sizden kimseyle yazışmadım.
Biraz damdan düşer gibi girdim aranıza
Bu arada kendimi tanıtayım. Adım ismail 27 yaşındayım. Bursalıyım.Makine tekeriyim.Özel bir şirkette makine operatörüyüm.Açık havada motorla gezmeyi çok severim. Sizlerle bu forumda tanışmak, bilgilerimizi paylaşmak çok güzel imkan.Birbirimize çok faydalı olacağımızı düşünüyorum.
e-mail adresim:isevinc_1@hotmail.com
ismail tekrar hayırlı olsun
büyük tesadüftür 3 gün önce bursadan bir arkadaş beni msn ekledi ve yeni innova alacağını söyledi biraz muhabbet ettik sadece o 17 yaşındaydı, şimdi anlaşıldı
hatırlatma: profilimize şehir, motosiklet,kan grubu gibi bilgileri yazarsak daha hatırda kalıcı oluruz
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Murat, işine bak.
İsmail16 Yeni motosikletin hayırlı uğurlu olsun.Bende bugün yağını değiştirdim.Kafamda sorular var.Buji ile çengelin arası kaç santim olmalıdır.
<<<<<VEDALAR HEP ZAMANSIZDIR..!!>>>>>
Bu innovanın 3 ncü vites 120 gördüğü doğrumu youtubede videolar var şaşırdım
HONDA
Cevran07 hocam. Bilmiyorum sorunun cevabını.Motorlar hakkında fazla teknik bilgim yok
Bu arada resimlerini çekip en kısa zamanda atacam.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:21 ----------
Bu motora mavi renkli çelik jant ve arkaya sepet takacam.Siz asıl o zaman göreceksiniz mavinin asaletini.Hoca01 arkadaşın motorunun mavisini canlandırın gözünüzde şimdilik.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:24 ----------
motoru alırken renk konusunda bende çok kararsızdım.Beyaz çok hoşuma gitti alacaktım. bayi beyaz renk ana depoda yok şu an dedi.ne zaman geleceğide mechulmuş.İllaki beyaz istersen muhtemelen 2 ay sonra alırsın dedi.2 tane daha innova siparişi aldık ikisede beyaz dedi. herkez beyaz istiyor.Diğer renklerden istersen 8-10 gün sonra gelir dedi.Beyazdan vazgeçtim.beyazdan geçince mavi ile siyah arasında kaldım.Mavi aldım.Beyaz renkte sıkıntı var.Ya adamın dediği gibi çok talep var motor yetmiyor. yada az üretiliyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:37 ----------
innovacı hocam.Fotoları açamıyorum.ya linkte yada benim bilgisayarda sorun var.başka bir faormatta atabilirmisin. ör:jpg
eski innovamla halıcı oğlu rampasından aşağı saldım dedim bakalım 3. vitesde kaç görecek, 117km/h civarı 4. vitese attım düzde 100-105km/h gördüm kimse inanmadı video çektim onuda yanlışlıkla sildim
bugün temde 3. vitesde 100 gördüm aslında bukadar zorlamanın manası yok tabi
acil yardım diyorum motor hiç bişey yokken gaz yememeye ve gitmemeye başladı acaba bujidemi sorun var yoksa karbüratörde pislikmi vardır hiç gitmiyo motor:S
[COLOR="Black"][B][I]Hep O Kıyamadıklarımız [/I][/B][/COLOR]
[I][B][COLOR="Red"]Kıyar Bize..! [/COLOR][/B][/I]
arkadaslar aranızda yenıyım uye olmustum fakat kullanmadım nasıp buguneymıs sizlere bırsey danısmak ıstıyorum arkadaslar bende bı ınnova almaya karar verdım 2.el, sızce nasıl motor yakıt tuketımı dayanınıklıgı nasıl ben daha once cgl 125 ve cbr 125 de kullandım honda olarak bu 2 motordanda gayet memnundum acaba bu ınnovadanda boyle memnun kalabılırmıyım bu benım 6. motorum olacak inşallah ve az yakan benı yolda bırakmıyacak gerektıgındede 200 km gıbı yolu sıkıntısız gıdebılecegım bı motor bakıyorum... ınnovanın az yaktıgını duydum ama nekadar az ?? kullanıcılar bılgılendırırse sevınırım...
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)