Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda ANF 125 İnnova Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Hayırlı olsun tekerin düz bassın.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

sağolun.Allah herkese nasip etsin.

Motosikleti
    '16 Z-One S Mondial
    hayırlı olsun...
    Uzaklarda bir güneş doğuyor!..

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    Alıntı ismail16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mavi.Bursada Duran kardeşler honda bayisinden aldım.4250 lira.(3000 lira peşin verdim 1250 lira kredi kartına vade farksız 5 taksit)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:52 ----------

ruhsat plaka vs. masrafları bana ait.
    hayırlı olsun

sanırım geçen gün msn de yazıştığımız arkadaşsın

allah kaza bela vermesin

fren konusunda yazılacakları @aykan yazmış
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

innovacı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda 600rr
    img228.imageshack.us/img228

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:23 ----------

http://img139.imageshack.us/

satoyama hocam.Sizden kimseyle yazışmadım.
    Biraz damdan düşer gibi girdim aranıza
    Bu arada kendimi tanıtayım. Adım ismail 27 yaşındayım. Bursalıyım.Makine tekeriyim.Özel bir şirkette makine operatörüyüm.Açık havada motorla gezmeyi çok severim. Sizlerle bu forumda tanışmak, bilgilerimizi paylaşmak çok güzel imkan.Birbirimize çok faydalı olacağımızı düşünüyorum.
    e-mail adresim:isevinc_1@hotmail.com

Motosikleti
    satoyama hocam.Sizden kimseyle yazışmadım.
    Biraz damdan düşer gibi girdim aranıza
    Bu arada kendimi tanıtayım. Adım ismail 27 yaşındayım. Bursalıyım.Makine tekeriyim.Özel bir şirkette makine operatörüyüm.Açık havada motorla gezmeyi çok severim. Sizlerle bu forumda tanışmak, bilgilerimizi paylaşmak çok güzel imkan.Birbirimize çok faydalı olacağımızı düşünüyorum.
    e-mail adresim:isevinc_1@hotmail.com
    ismail tekrar hayırlı olsun

büyük tesadüftür 3 gün önce bursadan bir arkadaş beni msn ekledi ve yeni innova alacağını söyledi biraz muhabbet ettik sadece o 17 yaşındaydı, şimdi anlaşıldı

hatırlatma: profilimize şehir, motosiklet,kan grubu gibi bilgileri yazarsak daha hatırda kalıcı oluruz
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    sağolun.Allah herkese nasip etsin.
    ismail kardeş biraz foto koyda bakalım mavinin asaletinebende alıcam fakat renk konusunda çok kararsızım..

Motosikleti
    CBR600RR '11 , CB125E '12
    Murat, işine bak.

cevran07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA İNNOVA ANF 125,Honda CBF150. v strom inşalla
    İsmail16 Yeni motosikletin hayırlı uğurlu olsun.Bende bugün yağını değiştirdim.Kafamda sorular var.Buji ile çengelin arası kaç santim olmalıdır.
    <<<<<VEDALAR HEP ZAMANSIZDIR..!!>>>>>

aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    Alıntı D3V1L adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Murat, işine bak.
    Nerden çıktın len sen

Motosikleti
    CBR600RR '11 , CB125E '12
    Alıntı aykan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nerden çıktın len sen
    Kovdular bizi bacadan geri geldim...

Şaka bir yana ben buraları terkettin sanıyordum üstad...

Bu arada Hornet aldım '08 model gavurun malı 6 litre yakıyor...

Unique693 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F4İ
    Bu innovanın 3 ncü vites 120 gördüğü doğrumu youtubede videolar var şaşırdım
    HONDA

Alıntı uniqe adlı üyeden alıntı Mesajı göster

dogru ben 4 e gerek duymuyorum 3 hepsine yetiyor )) , saka bi yana benim innova 105 görmüştü 120 kısmını bilemeyecegim...arkadaslar bu konuda sana yardımcı olurlar

Cevran07 hocam. Bilmiyorum sorunun cevabını.Motorlar hakkında fazla teknik bilgim yok
    Bu arada resimlerini çekip en kısa zamanda atacam.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:21 ----------

Bu motora mavi renkli çelik jant ve arkaya sepet takacam.Siz asıl o zaman göreceksiniz mavinin asaletini.Hoca01 arkadaşın motorunun mavisini canlandırın gözünüzde şimdilik.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:24 ----------

motoru alırken renk konusunda bende çok kararsızdım.Beyaz çok hoşuma gitti alacaktım. bayi beyaz renk ana depoda yok şu an dedi.ne zaman geleceğide mechulmuş.İllaki beyaz istersen muhtemelen 2 ay sonra alırsın dedi.2 tane daha innova siparişi aldık ikisede beyaz dedi. herkez beyaz istiyor.Diğer renklerden istersen 8-10 gün sonra gelir dedi.Beyazdan vazgeçtim.beyazdan geçince mavi ile siyah arasında kaldım.Mavi aldım.Beyaz renkte sıkıntı var.Ya adamın dediği gibi çok talep var motor yetmiyor. yada az üretiliyor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:37 ----------

innovacı hocam.Fotoları açamıyorum.ya linkte yada benim bilgisayarda sorun var.başka bir faormatta atabilirmisin. ör:jpg

Motosikleti
    Alıntı uniqe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eski innovamla halıcı oğlu rampasından aşağı saldım dedim bakalım 3. vitesde kaç görecek, 117km/h civarı 4. vitese attım düzde 100-105km/h gördüm kimse inanmadı video çektim onuda yanlışlıkla sildim

bugün temde 3. vitesde 100 gördüm aslında bukadar zorlamanın manası yok tabi

Motosikleti
    İnnova 2007
    acil yardım diyorum motor hiç bişey yokken gaz yememeye ve gitmemeye başladı acaba bujidemi sorun var yoksa karbüratörde pislikmi vardır hiç gitmiyo motor:S
    [COLOR="Black"][B][I]Hep O Kıyamadıklarımız [/I][/B][/COLOR]
    [I][B][COLOR="Red"]Kıyar Bize..! [/COLOR][/B][/I]

Alıntı Fistd16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    acil yardım diyorum motor hiç bişey yokken gaz yememeye ve gitmemeye başladı acaba bujidemi sorun var yoksa karbüratörde pislikmi vardır hiç gitmiyo motor:S
    Hemen benzini kontrol et bulanıksa benzini hemen boşalt. Pis benzin yüzünden motorun krankı ve pistonu rahmetlik oldu.

Motosikleti
    İnnova 2007
    Alıntı motorhocası adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hemen benzini kontrol et bulanıksa benzini hemen boşalt. Pis benzin yüzünden motorun krankı ve pistonu rahmetlik oldu.
    tmm abi benzini aldığım yer çok iyi bi yerdir ama hemen yapıyorum kontrolleri
    [COLOR="Black"][B][I]Hep O Kıyamadıklarımız [/I][/B][/COLOR]
    [I][B][COLOR="Red"]Kıyar Bize..! [/COLOR][/B][/I]

Motosikleti
    honda anf 125 innova

herkeze merhabalar

arkadaslar aranızda yenıyım uye olmustum fakat kullanmadım nasıp buguneymıs sizlere bırsey danısmak ıstıyorum arkadaslar bende bı ınnova almaya karar verdım 2.el, sızce nasıl motor yakıt tuketımı dayanınıklıgı nasıl ben daha once cgl 125 ve cbr 125 de kullandım honda olarak bu 2 motordanda gayet memnundum acaba bu ınnovadanda boyle memnun kalabılırmıyım bu benım 6. motorum olacak inşallah ve az yakan benı yolda bırakmıyacak gerektıgındede 200 km gıbı yolu sıkıntısız gıdebılecegım bı motor bakıyorum... ınnovanın az yaktıgını duydum ama nekadar az ?? kullanıcılar bılgılendırırse sevınırım...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler