Honda ANF 125 İnnova Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
05 Mayıs 2010, 01:43
hoca01 adlı üyeden alıntı
herkese iyi akşamlar!satoyama kardeş adanada bahsettiğin yağ 20 tl.ama pazarlıkla 18'e veriyorlar.benim sana tavsiyem (castrol power1 10w/40)performans ve vites geçişleri fena değil.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:32 ----------
Satoyama!size bir sorum daha olacak.bu innova lastiklerini istanbulda hangi bayii satıyor ve söylediğin fiyatlar güncel mi?ayrıca lastikler taze mi(dot tarihi yeni mi?)
20tl taban fiyat ama şu an havalar ısındığı (sezon açıldı ya!!) için istanbul piyasasında 15 gün öcen 20 tl aldığımız yağ 25tl oluverdi!! (dolar düştüğü halde) satan satıcının dükkanına özellikle innova ile gidip bu yağı soruduğumuz için kendisi hemen türk esnaf zihniyeti ile yağın fiyatının altın gibi bir aşağı bir yukarı çıktığını saçmaladı durdu. 15 gün önce 20 tl alınan yağ birden 25 oluverdi alla allaa! ne hikmetse elindede ikitane kalmış, zaten bu arkadaşın sahibinden.comda ilanı var görebilirsiniz. aynı ilandaki fiyat 15 gün önce geçerliyken bugün mesajında "ilandaki fiyat 1 yıl önceki ilan fiyatı" diyor bu ufak hesaplar peşindeki insanlara kıl oluyorum bunlar piskolojik hareketler adamına göre muamele
kısacası şimdilik mobil1 15w-50 ye küstüm ve çok met edilen başka bir yağı gidip sirkeciden 20tl ye aldım şimdi birde bunu deneyeceğim
shell advance VSX 15w-50 sentetik
lastik konusuna gelirsek sana şunu söylemek isterim, galiba topiği tam takip etmiyorsun sürekli yakınıp şikayet ettiğimiz bir konuda bu innovanın lastik mevzusu koskoca istanbulda 1 adet delikanlı bu motorun lastiğini getirmiyor (muz cumhuriyeti) yunanistanın zittiri boktan bi adasında istemediğin kadar var kısacası yok kardeşim bu orj ölçüdeki dunlop lastikler!!!
ama türkiyede hiçmi yok!? dersen tabi var, izmirde bir firma bu kıtlığı fırsat bilip gertirmiş oradan sipariş edebilirsin telefon numaraları önceki sayfalarda var hem okumuş olursun
fiyatları
ön :85tl
arka :65tl
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:40 ----------
victorist adlı üyeden alıntı
http://www.anlas.com.tr/page16.html
burda bilgiler mevcut yetkili kişi ile görüşürsünüz Anlaş türk üretimi lastikler temiz eder
Metzeller ve prelli için ise Lapaş ile görüşün
http://www.lapas.com.tr/
Tavsiye edebileceğim lastik ise
Irc 80/90 17 NF25 arka için
Irc 2.50 17 NF29 ön için
arka lastik olarak iyide öne tam bir şey diyemem ama desen güzel benim için
tekrardan innova alacağım için bende takipteyim
bende bişey yazayım ozaman
bu latikler olmaz!!
ölçüler orjinalindeki gibi olmalı, benden söylemesi
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Reklamlar
-
05 Mayıs 2010, 01:50
Mustafa al bendende okadar, lastik saçmalığı gerçekten sinir bozucu izmirden sordurmak lazım emre numara vermişti.. burda o bottan adaya git ağzın yamulur şaşkınlıktan her parça ne ararsan en küçük somun + modifiye ekipmanları honda orjinal parça bide, bizde bi halt yok..o yağı iyiki almışsın çok iyi bir yağ bi dene bakalım sonuçları yazarsın...ben 4000 km falan kullanmıştım bunu 2 değişim, motorun sesinde belirgin bir toklaşma yapıyor...
-
05 Mayıs 2010, 13:37
aykan adlı üyeden alıntı
Mustafa al bendende okadar, lastik saçmalığı gerçekten sinir bozucu izmirden sordurmak lazım emre numara vermişti.. burda o bottan adaya git ağzın yamulur şaşkınlıktan her parça ne ararsan en küçük somun + modifiye ekipmanları honda orjinal parça bide, bizde bi halt yok..o yağı iyiki almışsın çok iyi bir yağ bi dene bakalım sonuçları yazarsın...ben 4000 km falan kullanmıştım bunu 2 değişim, motorun sesinde belirgin bir toklaşma yapıyor...
malesef öyle oluyor murat, ben o adadaki cub kültürünü çok iyi tahmin ediyorum burada ise bu motor ne abi diye soruyorlar
bugün @innovacı murat abimin yanına uğrayacağım yağı itina ile değiştireceğiz
murat babaaaaaa
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:31 ----------
herkese iyi akşamlar!satoyama kardeş adanada bahsettiğin yağ 20 tl.ama pazarlıkla 18'e veriyorlar.benim sana tavsiyem (castrol power1 10w/40)performans ve vites geçişleri fena değil)
o bahsettiğin yağı sanada tavsiye etmiyorum ve hiç bir zaman innovalarımın hiç birinede koymadım koymamda
hele hele sen hiç koyma, hatay gibi sıcak bir yerde o yağ hiç iş görmez yazık edersin. innovaya koyulacak 3 yağ vardır!!
motul 5100 tam sentetik 15w-50 (2lt 60tl)
mobil1 tam sentetik 15w-50 (1lt 25tl )
shell advance VSX tam sentetik 15w-50 (1lt 20tl)
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
05 Mayıs 2010, 20:48
satoyama adlı üyeden alıntı
malesef öyle oluyor murat, ben o adadaki cub kültürünü çok iyi tahmin ediyorum burada ise bu motor ne abi diye soruyorlar
bugün @innovacı murat abimin yanına uğrayacağım yağı itina ile değiştireceğiz
murat babaaaaaa
[COLOR="Silver"]
Aşmış kanka adamlar ver gaz
-
05 Mayıs 2010, 23:15
victorist arkadaşıma ve diğer innovamania cılara iyi akşamlar! önce şunu belirtmek istiyorum:bir öğrencimin babası şoför ve almanya yunanistan falan geziyor tırla.ona bir sipariş verdim.innova 125i arka ledli stop getirtiyorum(tabi gelebilirse!).Ve hemen şunuda söyleyeyim;yağ konusu çok hassas,ben şu an castrol power1 10w/40 kullanıyorum ama hiçbir castrol den tam randıman alamıyorum ve rotayı shell veya mobile çeviricem.eeeeee boşa dememişler;VÜCUTTA KAN,MOTORDA YAĞ çok önemli diye
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:11 ----------
Victorist arkadaşımıza da en güzelinden bir innova nasip etsin allah.Ama ben şu motorlarımızdan anlamayan hanzoların boş boş konuşmasına çıldırıyorum(abi bu para bu motora verilir mi,aynısını 1.500'e satıyor mondial,bu paraya şahin alınır,kaç basıyorve dahada gıcığı:bu kadar para veriyorsun ve bu hızı mı yapıyor bu motor vb.)Allah akıl fakirlerinden ve anlama kıtlığı olanlardan innovacıları ve motorlarını korusun.
-
06 Mayıs 2010, 00:25
-
06 Mayıs 2010, 01:05
arkadaşlar bu bizim innowaların dişli setleri ne kadar ve zincirde sete dahilmi şimdiden teşekkürler
hayalinin peşinden ne kadar çok koşarsan alacağın zevkte sabırın kadar yüksektir :):queen:
-
06 Mayıs 2010, 14:33
benim innova125i motorum olacak ve yarı sentetik castrol 10w-40 koyacağım
allah korusun
şaka bir yana şu an shell vsx koydum 50 km kadar oldu muratın dediği gibi (belki piskolojik) vites geçişleri ve motor ses değişti
eğer elinin altında varsa hemen dene derim hoca
bu bizim milletin "araba alırsın ,yok bunamı okadar para verdin, yok bu kaç yapıyor" geyiği bitmez!! geçenlerde bana soran birine bende fiyat söyleyince "yapma be abi ben gawasaki alırım bu para" dedi ee motor kültürümüz gawasaki den ibaret olunca
geçenlerde studioda kayıttayız laz kemençeci bir abimiz var çok sevecen ve muhabbet bir insandır birden motor muhabbeti açıldı ve bizim kemençeci abi direk muhabbete şöyle girdi " bende binluk gawasaki varidu"
Çok iyi bir yere temas etmişsiniz,bende bu hanzolardan sıkıldım bunu diyen adamın aklından şüphe ediyorum, araba alırmış ulan o paraya aldığın araba ya şahin ya doğan apachi serisi bi araç olacak bu araçta tüp bile olsa bu motorun 5 katı fazla yakıt tüketecek hiç akıl yok bunlarda ya benim waveye bile 5 tl lik benzin alıyorum 50 60 km arkama bile bakmıyorum şehir içinde, ah bide 125 i yi alabilsem....Neyse shell dediğim kadar varmış dimi mustafa ben o yağı kullanırken tok bi ses geliyodu makinadan özelliklede gazı bırakınca ''potur potur''
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:26 ----------
victorist arkadaşıma ve diğer innovamania cılara iyi akşamlar! önce şunu belirtmek istiyorum:bir öğrencimin babası şoför ve almanya yunanistan falan geziyor tırla.ona bir sipariş verdim.innova 125i arka ledli stop getirtiyorum(tabi gelebilirse!).Ve hemen şunuda söyleyeyim;yağ konusu çok hassas,ben şu an castrol power1 10w/40 kullanıyorum ama hiçbir castrol den tam randıman alamıyorum ve rotayı shell veya mobile çeviricem.eeeeee boşa dememişler;VÜCUTTA KAN,MOTORDA YAĞ çok önemli diye
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:11 ----------
Victorist arkadaşımıza da en güzelinden bir innova nasip etsin allah.Ama ben şu motorlarımızdan anlamayan hanzoların boş boş konuşmasına çıldırıyorum(abi bu para bu motora verilir mi,aynısını 1.500'e satıyor mondial,bu paraya şahin alınır,kaç basıyorve dahada gıcığı:bu kadar para veriyorsun ve bu hızı mı yapıyor bu motor vb.)Allah akıl fakirlerinden ve anlama kıtlığı olanlardan innovacıları ve motorlarını korusun.
Hazır gitmişken bide 145 cc kiti sipariş verseydin bitek orda var, orjinal honda.. O yağı fazla kullanma derim 10/40 adana için çok ince kalır ...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:30 ----------
hondastar adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bu bizim innowaların dişli setleri ne kadar ve zincirde sete dahilmi şimdiden teşekkürler
Kardeş bugün servise uğracağım bi sorayım ancak 30-35 tl gibi bişey zincir dişli takımı ..
-
06 Mayıs 2010, 20:06
ustam ellerin ve aklın dert görmesin inş... ben motorumdan o kadar memnunum ki geçenlerde bi satmayı düşündüm sonra napıyon sen dedim o kadar masraf yapmışsın tadını çıkar motorunun herkes imrenerek bakıyo motoruna dedim seni gönülden tebrik ediyorum... allah tüm innovacıları korusun
[COLOR="Black"][B][I]Hep O Kıyamadıklarımız [/I][/B][/COLOR]
[I][B][COLOR="Red"]Kıyar Bize..! [/COLOR][/B][/I]
-
06 Mayıs 2010, 20:28
aykan adlı üyeden alıntı
Çok iyi bir yere temas etmişsiniz,bende bu hanzolardan sıkıldım bunu diyen adamın aklından şüphe ediyorum, araba alırmış ulan o paraya aldığın araba ya şahin ya doğan apachi serisi
bi araç olacak bu araçta tüp bile olsa bu motorun 5 katı fazla yakıt tüketecek hiç akıl yok bunlarda ya benim waveye bile 5 tl lik benzin alıyorum 50 60 km arkama bile bakmıyorum şehir içinde, ah bide 125 i yi alabilsem....Neyse shell dediğim kadar varmış dimi mustafa
ben o yağı kullanırken tok bi ses geliyodu makinadan özelliklede gazı bırakınca ''potur potur''
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:26 ----------
Hazır gitmişken bide 145 cc kiti sipariş verseydin bitek orda var, orjinal honda.. O yağı fazla kullanma derim 10/40 adana için çok ince kalır ...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:30 ----------
Kardeş bugün servise uğracağım bi sorayım ancak 30-35 tl gibi bişey zincir dişli takımı ..
ben 6 ay önce değiştirdim kuşadasında 68 tl tutmuşdu
-
06 Mayıs 2010, 20:40
Cümleten iyi akşamlar innovamanialar!Ben yağ konusunda biraz acemice davrandım kabul ediyorum ama,önemli olan hatamdan dönmem diye düşünüyorum.
-
06 Mayıs 2010, 21:27
Cümleten iyi akşamlar innovamanialar!Ben yağ konusunda biraz acemice davrandım kabul ediyorum ama,önemli olan hatamdan dönmem diye düşünüyorum.
estagf. hocam biz ne için varız hepimiz birşeyler öğreniyoruz birbirimizden, yeterki kıskançık çekememezlik bilmediği halde biliyorum diye inat olmasın. hepimiz insanız hepimiz yanılabiliriz
-
06 Mayıs 2010, 22:18
Ybr mi satarak tekrar İnnovaya geri döndüm o kronik sorunlardan kurtuldum
Şehir içi İnnova gibisi yok harbiden
-
06 Mayıs 2010, 22:30
Ybr mi satarak tekrar İnnovaya geri döndüm
o kronik sorunlardan kurtuldum
Kardeş hayırlı olsun kaça aldın ?
-
06 Mayıs 2010, 23:36
victorist abi hayırlı olsun kazasız belasız inş...
[COLOR="Black"][B][I]Hep O Kıyamadıklarımız [/I][/B][/COLOR]
[I][B][COLOR="Red"]Kıyar Bize..! [/COLOR][/B][/I]
-
07 Mayıs 2010, 12:40
victorist yeni innovan hayırlı olsun kazasız binmen dileğimle...
4 Teker bedeni, 2 Teker Ruhunu taşır.
-
07 Mayıs 2010, 13:07
Knight_eagle adlı üyeden alıntı
victorist yeni innovan hayırlı olsun kazasız binmen dileğimle...
Teşekkürler arkadaşlar 2007 model 26 binde 2000 tl ye aldım ama aldığım gün sahibi bakım yaptırdı arka teker rulmanlarını değiştirdi lastikler balatalar zincir dişli seti yeniydi yani km ye göre çok temiz ve hor kullanılmamış
-
07 Mayıs 2010, 13:45
s.aleyküm arkadaşlar öncelikle victorist innovan hayırlı uğurlu olsun allah kaza beladan uzak tutsun benim innova motoru yapalı 1000km oldu şimdi şimdi güzelleşmeye başladı bgn yarın bi arkadaşım var satoyama diye sheel 15-50 tam sentetik yağ getirecekte vallada billada yağı değiştiremedim diye huzursuz oldum
-
07 Mayıs 2010, 15:00
Ybr mi satarak tekrar İnnovaya geri döndüm
o kronik sorunlardan kurtuldum
hayırlı uğurlu olsun commuter den innovaya binince insan bi tuhaf oluyor değilmi? sanki innovanın altında v2 motor varmış gibi geliyor (tork açısından)
fotoları bekliyoruz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:57 ----------
innovacı adlı üyeden alıntı
s.aleyküm arkadaşlar öncelikle victorist innovan hayırlı uğurlu olsun allah kaza beladan uzak tutsun benim innova motoru yapalı 1000km oldu şimdi şimdi güzelleşmeye başladı bgn yarın bi arkadaşım var satoyama diye sheel 15-50 tam sentetik yağ getirecekte vallada billada yağı değiştiremedim diye huzursuz oldum
abi sirkeciye gideyim gidemedim bi türlü
-
07 Mayıs 2010, 15:25
hayırlı uğurlu olsun commuter den innovaya binince insan bi tuhaf oluyor değilmi? sanki innovanın altında v2 motor varmış gibi geliyor (tork açısından)
fotoları bekliyoruz[COLOR="Silver"]
Aynen öyle tork sesi kendini çok belli ediyor yalnız şu varki Ybr de sürüş daha güvenli innovada ani Frende öne fırlayacak gibi hissediyor insan
bir ara çekip koyarım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler