Ben en çok sizin motorun jantlarını merak ediyorum sürüş stabilitesini veya tüketimi etkiledimi? birde iç lastik ilemi kullanıyorsunuz? orjinal lastiklermi üzerindekiler..
Ben en çok sizin motorun jantlarını merak ediyorum sürüş stabilitesini veya tüketimi etkiledimi? birde iç lastik ilemi kullanıyorsunuz? orjinal lastiklermi üzerindekiler..
evet üstündekiler orijinal iç lastikli dunloplar(bunların bitmesini benkliyorum,metzeler toubless ayarlamak üzereyim)bu arada alaşım jantlarla herhangi bir hakimiyet kaybına rastlamadım,gayet stabil(95-100 arası dahi gayet sorunsuz.ama jantların balans olayını mutlaka yaptırmak lazım dşye düşünüyorum.
yakıt tüketimi konusunda anf 125 i'ye binen birisi diğer 125 likleri kesinlikle ağzına bile almaz.Bana motorsikletimi almadan önce söylemişlerdide inanmamıştım atıyorlar diye ama gerçekmiş.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:31 ----------
evet şimdi fotolarımı atmaya başlıyorum ve dahasınıda çekip atıcam arkadaşlar.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:34 ----------
hala 24 mesaj inanamıyorum:(wallahi hayret yaaa.neden bu kadar apsürk bir kural koymuşlar.
Tüketim karbüratörlü ilede çok düşüktü, enjeksiyon olayı abarttı yakıtsız gidecek neredeyse innova
hahahaaaa.wallahi katılmıyor değilim.petrole gidipte 5 tl lik döker misin demeye utanıryorum ne yalan söyleyeyim.
motorhocası kardeş ben resimleri profilime attımda sen buraya nasıl atıyorsun?bu arada resimlere profilden bakabilirsiniz dahasınıda atıcam
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:45 ----------
arkadaşlar ben erkenden okula gidiyorum.sizlere iyi geceler dilerim.yorumları bekliyorum artık.
Foruma fotoğraf ekleme konusu kaybolmuş yine
bir saniye
burada bişey kafama takıldı! neyin bitmesini bekliyorsunuz? ne bitince metzeler tubeless alacaksınız?
eğer burada kastınız dunlop lastikler ise onlar en az 15bin km gidiyor ayrıca metzellerin innova için lastiği varsa mutlaka banada haber verin (üzerindeki dunlop lastiklerden daha kaliteli başka 17" lastik görmedim)
tabi bu ölçülerde olmak kaydıyla
ön 70-100-17"
arka 80-90-17"
eğer 17" lastik bu ölçülerde değilse innovanın dengesi acayip bozuluyor, sonra moralinizde bozulmasın
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Metzeller in innovaya ön lastik olarak en uygun 2.50 var 2.75 bulunmuyor bilgi için LAPAŞ a sorabilirsiniz
ve kesinlikle öne 2.75 takmayın çünkü 2.75 daha geniş olduğundan lastik iç tarafdan ani ön fren yapıldığına çamurluğa sürtüyor kenarlardan innova için ön lastik gerçekten sorun
istanbul dışında olan arkadaşlar rica etsem bulunduğunuz şehirlerdeki mobil 15w-50 4t yağın fiyat araştırmasını yada nekadara temin ettiğinizi yazabilirmisiniz
evet, benzinciler bana da gıcık... ayda bir gidiyorum yanlarına 180km de bir fulluyorum, netice olarak 3 lt civarı alıyor, bazen aşağısı bazen de , özellikle hız denemeleri yaptığım zamanlar , 3 lt nin azıcık üstünde alıyor...
yakıt performansı çok istikrarlı...
geçen bir yokuşa vurdum , ama çok uzun bir yokuş değil, 4. viteste 70 ile giderken, yokuşta 60 a düştü hızı... yokuş bitince tekrar 70 e çıktı, gazla hiç oynamadım...
ha kafama bir şey takıldı bu arada, vites koluna yarım bastığımda otomatik olarak boşa alıyor... bazen bir kavşağa geldiğimde nasıl olsa yavaşlayacağım için gaz vermemek ve motor freni ile çok yavaşlamamak için yarım basıyorum boşta gidiyorum... acaba bir zararı olur mu debriyaj sistemine... hatta geçen ona basıp ara gazı verdim, sonra düşündüm acaba zarar verir mi diye aklıma takıldı...
selamlar hepinize...
herkese iyi akşamlar!satoyama kardeş adanada bahsettiğin yağ 20 tl.ama pazarlıkla 18'e veriyorlar.benim sana tavsiyem (castrol power1 10w/40)performans ve vites geçişleri fena değil.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:32 ----------
Satoyama!size bir sorum daha olacak.bu innova lastiklerini istanbulda hangi bayii satıyor ve söylediğin fiyatlar güncel mi?ayrıca lastikler taze mi(dot tarihi yeni mi?)
Üretim tarihi yeni lastik almak isteyenler
Anlaş veya Lapaş dan direk alsınlar bunlar ana disbrütörlerdir kargo ücreti de almıyorlar Anlaş almıyor Lapaş ı bilmiyorum
victorsit arkadaşım bilgi için teşekkür ederim.Bir ricam daha olacak :anlaş'ın telefon numarası mevcut mu sizde?veya internet adresi?
http://www.anlas.com.tr/page16.html
burda bilgiler mevcut yetkili kişi ile görüşürsünüz Anlaş türk üretimi lastikler temiz eder
Metzeller ve prelli için ise Lapaş ile görüşün
http://www.lapas.com.tr/
Tavsiye edebileceğim lastik ise
Irc 80/90 17 NF25 arka için
Irc 2.50 17 NF29 ön için
arka lastik olarak iyide öne tam bir şey diyemem ama desen güzel benim için
tekrardan innova alacağım için bende takipteyim
Bunu fazla yapma, yıllardan beri bende alışkanlık olmuş bende çok yaparım hatta yokuş inerken 4 de basarım tam iniş bitene kadar...(boşta inerim hem riskli hem zararlı)balatalara yük biniyor debriyaj sıkıyormuşsun gibi farzet işleyiş aynı çok yaparsan içerdeki saplama zamanla yamulur ve kırılabilir balataları ve plakalarıda hızlı yersin, benim wavede başıma gelmişti .
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)