Egsozuda yok
o motor ölüdür sakın alma bende sağa düştüm motorla 2 yıl önce sağ bakalit çizildi alıcaksan benimkisini vereyim sana 2007 model 9000 km 2.200 tl
[COLOR="Black"][B][I]Hep O Kıyamadıklarımız [/I][/B][/COLOR]
[I][B][COLOR="Red"]Kıyar Bize..! [/COLOR][/B][/I]
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
satoyama bana bi yardımcı olurmusun 2000 2500 tl arası kredim var ve motor seçemiorum ybr cbf istiorum ama şuan için evdekiler izin vermıor kanuni windy S 125 e ikna ettım gibi bakalım nolacak ama buyuk bi ihtimal windy s 125 alacam çok iyi bi motor diolar senın bi bılgın var mı bu konuda ?
ve vitesli kullanmadım şimdiye kadar vitesli motora alışmak zor olur mu sence ?
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
evet bu bilgilerden sonra, kesinlikle buradaki servise uğramıyorum... İskenderun a merkeze gidiyorum... mobil 15/50 tam sentetik veya shell adwance vsx tam sentetik 15/50 koyduruyorum... ama önce şu ehliyetimi alayım , sınavdan 100 almışım, bu hafta sonu da direksiyon sınavı var... ehliyeti alayım rahat rahat gider gelirim ilçeye...
bu arada benzini sürekli shell den alırım, arabamıza da motora da...
selamlar, saygılar hepinize...
Öncelikle herkese iyi akşamlar.mettoxin arkadaşımızın konusuna bende katılmak istedim.O innova resmen bitmiş.bu arada söylediğin diğer markalar ise ondan çokçok daha kötü(sıfırı dahi olsa).Ben adanadayım ve 1850-2300 tl arası öyle innovalar varki bura dudağını ısırırsın.satoyama arkadaşımızla birlikte bulamazsanız.Adanadan bulup yollarım size)))
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:13 ----------
evet ben bu gün mesj sayımı doldurup foto atmak için bol bol konuşacağım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:21 ----------
evet arkadaşlar formda bulunmaktaysanız mesajlarınızı bekliyorum
Yaz o zaman motorundan memnun olduğun veya olmadığın kısımlar, şurası daha iyi olur dediğin yer var mı...
motorhocası arkadaşım.sorunuz bana mı?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:45 ----------
memnun olmadığım iki kısmı var:1-Egzost-fren pedalı-vites kolu'nun mat siyah olması
2-Jantlarının tel olması(ben bu sorunu alaşımlı takarak çözdüm.)Bu yazdıklarım hariç P E R F E C T(özellikle düşük devirlerde torklanmasına bayılıyorum.
Maşallah diyelim o zaman, düşük devirde tork motoru uçuran o ve egsoz sesi de hiçbir 250 altı cc'de yok. Egsoz sesini duymadım yeninin yine gümbür gümbür mü.
Motordan tıkırtı vs. bişey geliyor mu
Aynı zamanda soğuk havada çalışmama,sıcak havada avans tutmama problemi de injeksiyonun sihirli elleriyle kayboluyor.Siz sadece kontağı açıp 2 saniye bekleyip çalıştıryorsunuz.injeksiyon her şeyi sizin yerinize ayarlıyor(ısıtma,avans vb)
Yüksek hız tam gaz ve yüklüyken denediniz mi yakıt aşırı artıyor mu 3 lt/100km yakıt yakmak mümkün mü.
haha bu soruyu hiç duymamış olayım.Yeni innovada en çok tuttuğum konu;diğer modellerdeki yüksek devirlerde çok azda olsa gelen grenaj sesinin tarih olması ve selesi'de daha geniş ve uzun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:13 ----------
yok yok kesinlikle.size şöyle bir örnek vereyim:hafta sonu 110 km yol yaptım sadece 8 liralık benzin yaktı(hız 85-95 arası gidip geldiğim, TARSUS TURU)
En fazla kaça çıkabilir yakıt bir de resim atma mesajı dolmadı mı daha
yok yaa hiç sormayın hala resim atma mesajım dolmamış 6-7 tane daha yazı yazarsam ilk siz göreceksiniz bu gece resimleri.motor çok rahat bir şekilde 110 görüyor ama ben gazı kıvırmaya kıyamıyorum.85-95 arası bile bana fazla zorlamışım gibi geldi(alışmışım kıymadan kullanmaya)YBR min yüzünü unuttum zaten.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:19 ----------
az kaldı 4-5 mesaj daha sonra fotolar burda
İki tane 125'lik makine mi var Bende de Cgl 125 var 3lt/100km'de yakıyor çinli cupa geçiliyor. Ama çok masraf ettim satmam bu ciguliyi senin gibi 2 tane kullanayım bari.
inşallah bu arada honda'nın yeni cbf si ve cbr125 hariç her modelini beğeniyorum ben...
darısı başına ama ben ybr'yi satacam.innovadan sonra petrolcüler düşman oldu bana
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)