Honda ANF 125 İnnova Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
15 Nisan 2010, 18:14
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Reklamlar
-
16 Nisan 2010, 00:40
arkadaşım 0256 613 10 00 kuşadası honda ararsan onlar yardımcı olur evt aparat resimdekinden
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:37 ----------
satoyama adlı üyeden alıntı
@innowa &
@habora
bu aparat resimdekinin aynısımı? önümüzdeki günlerde sizinle temasa geçerim bana özelden cep tel. yazarmısınız?
@innowa bulamazsa @habora kuşadasın dan yollar artık.. çok teşekkür ederim
@habora:46lt çanta innovanın dengesini bozar, benim önceki innovada shad SH39 lt vardı bence 39lt tam sınırı gibi 30-35 arası ideal
bu arada beni bugün
@innovacı murat abi aradı, lastik fiyatlarını öğrenince baya sinirlenmiş arka: 80küsür ön: 60küsür tl imiş
büyük ihtimal yunanistandan getiriyorlar, vergi kdv derken yunanistanda 30tl olan lastik türkiyede 80tl oluyor gayet normal
arkadaşım 0256 613 10 00 kuşadası honda ararsan onlar yardımcı olur evt aparat resimdekinden
-
16 Nisan 2010, 01:40
bende 2005 model var şehiriçi için ideal bir motor ama 2 kişi kullanıma pek uygun değil ancak sürücü ve artçı minyon ise sorun olmuyorda benim gibi insanlara pek uygun değil japon icadı sonuçta . hız konusuna gelince düz yolda 110 km , eğer race motordaki gibi üzerine yatarsam 120 km , bayır aşağı 130 km yi biraz geçiyo bazen ama motor çok fazla bağırıyor . aynı yollarda artçı ile beraber düz yol 100km , üzerine yatarsak 110 km ye yaklaşıyor , bayır aşağı 120km civarı .
Son celsede boşadım aşkımı , tadilatta kalbimin boş beyaz sarayları !!
-
16 Nisan 2010, 12:28
S.A Arkadaşlar bugünlerde pek yazamıyorum, mümkün olduğunca takip etmeye çalışıyorum malesef daha alamadık motoru waveyle idare ediyoruz lastik meselesi ne oldu bide Abuntu, kardeş ön kafadan ses gelme olayı nasıl şu sıralar?
-
16 Nisan 2010, 14:28
valla ben 3. viteste 60 geliyorum öyle 4 e atıyorum dediğimde servis , yapma o kadar bağırtma motoru dedi... ben de acemiyim tamam dedim, 3. viteste 50yi geçmem dedim... o yüzden böyle kullandım, muhtemelen motorda tam açılmadı düşük devirli kullandığım için...
ayrıca hız denemelerimde o kadrandaki son limitlerine kadar denedim. 1. vites 40 , 2. vites 60 a, 3. vites 90 a getirdim makineyi sonra 4 e attım ama 100 ü geçmiyor
(abuntu arkadaş deimiş Aykan, sanırım bana seslenmiş... önden ses filan gelmiyor, ama duvar yanlarından yavaş geçerken bir cızıltı duyuyorum, sanırım zincirdir...
selamlar...
-
16 Nisan 2010, 17:45
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
16 Nisan 2010, 19:59
bugün motorla gezerken birden ön tekerin yamuk gittiğini fark ettim ve hemen tamircime gittim öğrendimki ön teker akorda gelicekmiş ve motorumu bıraktım ama galiba biraz diskte sorun vardı uygun fiyatlı fdisk bulabilirmiyim?
[COLOR="Black"][B][I]Hep O Kıyamadıklarımız [/I][/B][/COLOR]
[I][B][COLOR="Red"]Kıyar Bize..! [/COLOR][/B][/I]
-
16 Nisan 2010, 23:11
Herkese Merhaba. Benm karakaçanında arka jantın teli kırılmış kırıldığı gibi de yok çemberin içine giren çok canm sıkıldı. Neyse Siboplarada bakılacak... bitmez benmkinin sıkıntısı bitmez ömür biter innovanın derdi bitmez.
<<<<<VEDALAR HEP ZAMANSIZDIR..!!>>>>>
-
17 Nisan 2010, 01:00
aynn bitmedi gitti dertleri
-
17 Nisan 2010, 01:22
akort ayarı
Fistd16 adlı üyeden alıntı
bugün motorla gezerken birden ön tekerin yamuk gittiğini fark ettim ve hemen tamircime gittim öğrendimki ön teker akorda gelicekmiş ve motorumu bıraktım ama galiba biraz diskte sorun vardı uygun fiyatlı fdisk bulabilirmiyim?
s.aleyküm arkadaşım akort ayarını yaptırdın heralde sorması ayıp olmassa ne kadar aldı usta ayar için birde nasıl oldu ayardan sonra vereceğin cevap için şimdiden teşekkürler bu arada cevran sanada sıfır bi innova yakışır artık yoksa bu seni hasta edecek allah muhafaza
-
17 Nisan 2010, 12:05
Fistd16 adlı üyeden alıntı
aynn bitmedi gitti dertleri
aliii öyle çok översen motorunu nazara gelir işte imzana bakınca ne dediğimi anlarsın
hayalinin peşinden ne kadar çok koşarsan alacağın zevkte sabırın kadar yüksektir :):queen:
-
17 Nisan 2010, 13:23
valla innovacı abi az sonra gidip alıcam 25 tl istedi usta ama inegöldeki en güvenilir motorculardan kendisi artık 25 -30 demedim verdim parayı gidicem alıcam ona göre yazarım foruma ben
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:42 ----------
hondastar adlı üyeden alıntı
aliii
öyle çok översen motorunu nazara gelir işte imzana bakınca ne dediğimi anlarsın
öyle bea motorun varmı derdin var:D dün bi takoz değiştrdik 5 dk :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:44 ----------
akorddan çıktı motor valla ustanın eline sağlık çok gzl yapmış
-
17 Nisan 2010, 15:14
-
17 Nisan 2010, 15:21
berbat olm ne bu benim innova çakar buna:D şaka bi yana harbiden müthiş olmuş elinize sağlık
-
19 Nisan 2010, 18:31
Aaa o nası bi arka tekerdir öyle yahu şaşırdım neyse.Cumartesi günü götürdüm ustaya Arka tel değiştirilmiş akord da yapılmış fren balatasıda değiştirilmiş iyi güzel motor kısmından gelen sesi ellememişler fren ve sinyalleri söylemiştim es geçilmiş bende onları bugün es geçtim Motoru indiren usta Honda bayiisine geçmişti oraya geçtim oda inceledi KRANK MİLİ ve PİYANO'ları değiştirilecek dedi.!!! Bu parçaların fiyatları ne kadardır bilen varmı ? bana cmrtesi gün kü bakım 50 tl ye maal oldu servise götürsek ondan iyidi gibi geldi ya neyse...
-
19 Nisan 2010, 19:18
cevran07 adlı üyeden alıntı
Aaa o nası bi arka tekerdir öyle yahu şaşırdım neyse.Cumartesi günü götürdüm ustaya Arka tel değiştirilmiş akord da yapılmış fren balatasıda değiştirilmiş iyi güzel motor kısmından gelen sesi ellememişler fren ve sinyalleri söylemiştim es geçilmiş bende onları bugün es geçtim Motoru indiren usta Honda bayiisine geçmişti oraya geçtim oda inceledi KRANK MİLİ ve PİYANO'ları değiştirilecek dedi.!!! Bu parçaların fiyatları ne kadardır bilen varmı ? bana cmrtesi gün kü bakım 50 tl ye maal oldu servise götürsek ondan iyidi gibi geldi ya neyse...
usta akorda götürmeden önce arka takozları değiştirdim 3 yaşında motor olmasına rağmen arka takozlarda çok az bi bitiklik vardı bende bi bayisine götürsem iyi olucak ama şu aralar para durumları kritik... ondan dolayı götüremiyorum ayrıca motorda titreşim başladı çok azda olsa....
-
19 Nisan 2010, 20:00
cevran07 adlı üyeden alıntı
Aaa o nası bi arka tekerdir öyle yahu şaşırdım
dağa bayıra çamura taşa gelebilen bi lastik
hayalinin peşinden ne kadar çok koşarsan alacağın zevkte sabırın kadar yüksektir :):queen:
-
19 Nisan 2010, 20:59
belli zaten kendin gibi aynı:D
-
20 Nisan 2010, 00:15
Daha yakından resimlerini talep ediyorum ahah:D:D
-
20 Nisan 2010, 00:44
ewet arkadaslar bugün itibariyle 2005 innovamala 70,000 i devirmiş bulunmaktayım...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)
Bu Konudaki Etiketler