2010 gri
Satılmış galiba
http://www.sahibinden.com/2010_innov...XQQdisplayitem
[QUOTE=satoyama;2018186]bu konu hakkında benimde bir bilgim yok ama o müşürü bende farketmiştim mantıklı düşünürsek büyük ihtimal ateşleme sistemi ile senkron çalışan bir müşür olabilir
arkadaşlar innovalar için orj arka çanta bağlama aparatı gören bile duyan varmı? ben bir kaç kez gördüm ama ya internette fotolarda yada motorun sahibine denk gelemedim..
honda servis o parçanın orjinal olmadığını özel yuaptırıldığını söylüyor ama bana mantıklı gelmedi, belkide doğrudur siyah bir demir destek olarak alt tarafı sinyallerin bağlı olduğu demire monte ediliyor mutlaka görmüşsünüzdür
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:20 ----------
arkadaşlar (sahibinden.com) antalya'dan bir abi ile temasa geçtim kendisinde çok kibar ve hoş bir çanta aparatı var antalyada bir firma özel yaptırmış fiyatıda çok uygun (25tl) kadar dedi kendisi merkeze indiği zaman bana bilgi verecek
anadolumun güzel insanı çok kıyak yaa adama şimdi git desem gidecek. eee innova kardeşliği
aparat bu
[/QUOE]
SELAM BEN DE ÇANTA TAŞIYICISI ARIYORUM BANA DA YARDIMCI OLUR MUSUN
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:48 ----------
Kusura bakma önceki mesajını görmeden yazdım
@bozdemir
malesef bu antalyadaki abiyi aradım oda sormuş ama bu çanta aparatından imal edilimiyormuş artık
araştırmadayım bi gelişme olursa burada yazarım
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
edremit honda bayisinde var.satoyama kardeş 2008 de 25 tl ye almıştım. şimdi kaç tl bilmiyorum.istersen sorarım fiyatını.hayırlı günler.
[QUOTE=bozdemir;2025905]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:58 ----------
[QUOTE=bozdemir;2025905]arkadasım kuşadasındaki hondada var ben daha yeni aldım gayet kullanışlı 25 tl
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:00 ----------
arkadaşlar nemli bölgelerde yaşayanlar için söylüyorum . arada bir sinyal ve uzun kısa anahtar yerlerine pas gideriçi sıkın yoksa belli bir süre sonra iletkenlik gidiyor ve arıza var sanıyorsunuz .önceki sayfada arkadaşın biri sinyal calışmıyor müşürden olabilirmi diyordu önce bir pas söküçü sık calışmazsa o zaman başka birşey vardır. bıu arada ben 2006 32000 km innovamı satıp innova i almak istiyorum bu son i modelini kullanan varmı tavsiye edermisiniz birde benim motorun ederi nedir hiç bir arızası yok sadece cok dolaştığım için cok sık benzinliğe girmekden bıktım enjeksiyonlu innovayla bu benzin alma olayı sanırsam daha aza düşer
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:30 ----------
birde bu canta için diyorum kesinlikle küçük olanı tercih edin ben 46 lt taktım diteksiyonu cok sallıyor
@innowa & @habora
bu aparat resimdekinin aynısımı? önümüzdeki günlerde sizinle temasa geçerim bana özelden cep tel. yazarmısınız?
@innowa bulamazsa @habora kuşadasın dan yollar artık.. çok teşekkür ederim
@habora:46lt çanta innovanın dengesini bozar, benim önceki innovada shad SH39 lt vardı bence 39lt tam sınırı gibi 30-35 arası ideal
bu arada beni bugün @innovacı murat abi aradı, lastik fiyatlarını öğrenince baya sinirlenmiş arka: 80küsür ön: 60küsür tl imiş
büyük ihtimal yunanistandan getiriyorlar, vergi kdv derken yunanistanda 30tl olan lastik türkiyede 80tl oluyor gayet normal
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
[QUOTE=habora;2028712] honda satış elemanına sorduğumda 100km de 2lt dedi enjeksiyonlu modeller için bn de o zaman eskisiyle yakıtta bir farkı yok dedim .enjeksiyon emisyon oranlarını düşürmek için zaten dedi innova i için ,,,izmirde 2005 model 25bin km olması lazım 1850 ye satılmıştı ben gittim yetişemedim geçen hafta,
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
ben enjeksiyonlu innovam ile 1,5 ila 1,8 lt arasında gidip geliyorum 100km deki tüketimde...
kullanıma bağlı değişiyor...
2lt ortalamayı hiç görmedim... motor şuan 1700km de...
denemedim, ama denerim... siz iki kişi ve uygun vites / hız limitlerini verin hafta sonu deneyeyim kardeşimle... yaylaya çıkayım...
benim tek sıkıntım, 100 km hızı geçmiyor makine... motor daha açılmamış dedi bir arkadaş geçen... 1700 km de neden açılmasın ki?
genelde düşük devirde kullanıyorum, bundan dolayımı acaba... şehir içinde 3. viteste 35 le giderim... düz boş yolda da 4. viteste 50 ile giderim... hatta bazen ara sokaklarda 4. viteste 40 ile gittiğim de olur... yanlış bir kullanım tarzı mı bu?
,
ewet sato dedigin gibi ben lastigi buldugumda fiyata bakmadım muhtemelen )
son bakımlarddan sora uzun yola gittim,geneel olarak performansı gayet iyiydi cekiş hızlanma 4 de hafif gazda 80 e cok rahat cıkmakta,yakıt olarakta 100 km. yi tamamladıgımda benzin göstergesi 4den 3 e düşmüştü.masallah hersey ilk günkü gibi...
normal innova 3.7lt ile tamı tamına 155km gidiyor (performanslı&şehir içi) yani 2lt geçiyor.. ama enjeksiyonlu model sakin kullanımda 2lt altına düşüyormuş
doğrudur...
şimdi yeni innovayı hiç test etmedim ama vites/hız oranlarınız eski innovaya göre bana baya düşük hız/yüksek vites gibi geldi..
ön yargıda bulunmak istemiyorum çünkü şöyle bir detay var, 125i de 3000rpmde 10nm tork sağlıyor,(sıkıştırma oranı bile çok düşükken) bu 125cc için gerçekten eşsiz güzel bir değer
yani eski innova 4. vitesde 50-55km de bayılıyorsa yeni 125i için aynı şey söylemek yanlış olabilir demekki arkadaşımız rahat gidiyor ki o devirde o vitesde vites düşürme ihtiyacı duymuyor. eee tabi bu kullanımda 1.5l bile yakarsın
Tahminim yüksek hıza çıkarken 3'le devri yükseltip hızlanmadan 4'e erken atıyorsun ve yüksek hıza çıkmak zor oluyor tabi. 130 Km/h görmeni beklerdim you-tubedaki standart enjeksiyonlular bu hıza çıkabiliyor ama eğilmek,lastik havalarını biraz fazla şişirmek,aşınıp dişi kalmamış lastik, rüzgar,yolun sürtünmesi,eğim... bir sürü etken son hızı sınırlandırır.
Makinen zorlanmadıkça kullanım tarzının zarardan çok faydası var,uzun ömür için.
abuntu;
1700 km innova için çok düşük bir kilometre, makinaya zaman tanı motor 5000 de anca kendine geliyor, ancak 100 km/s den fazlada hız bekleme 100 km üstü zorlamaya girer bu motorlarda düzde en fazla 115 eğimde 122/125 km max hız görürsün, motorda bir sorunmu var acaba diye düşünme, ben innovamla düzde 110 km yi hiç geçememiştim açıldıktan sonrada eğimdede max 1 kere 120 görmüştüm çok şey beklememelisin.Tabi burada ağırlık boy, hava durumu vs etkenleride unutmamak gerek bende 1,75 boy 85 kilo ağırlık var bu limitlerde dolanabildim.
s.aleyküm arkadaşlar 560km oldu ufak ufak asılmaya başladım maşallahı var çekişi yakıtı herşeyi süper ps 150 yi delirtim bir depo ile 160km gitti aşırı rüzgarlıydı ama baya etkiledi rüzgar yağ eksiltme kötü koku ters giden hiçbir şey yok lastiklerin harici bu arada 4.vites 40km hız anormal normal değil 2 bilemedin3.viteste gideceğin hızı 4 viteste nasıl yapıyosun yakıtmı önemli motorun ömrümü devirsiz motoru mahvediyosun artı debriyajıda zorluyosun benimki gibi pistonu sekmanı birde debriyajı eline alırsın
istanbulda kaç tane innovacı var el kaldırsın
yorumlarınız için teşekkürler... ben ilk aldığımda bu hız ve vites değerlerini servis verdi bana... yani 45-50 e gelince 4 e at dedi , hatta ben 60 a gelince atıyorum dedim, o kadar bağırtma motoru dedi
yani servise göre sesini dinleyecekmişim motorun, arı vızıltısı gibi gitmem gerekmiş, öyle dedi... 50 ile giderken 4 te, çok sessiz rahat gidiyor... aynı ivmeyi 40 ile giderken 3. viteste duyuyorum... mesala 3. viteste 40 ın üstüne çıkayım ses artıyor ben de hemen 4 e atıyorum...
eğer bu kullanım tarzım zararlıysa devirli kullanırım, sorun değil.. zaten yakmıyor alet
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)