arkadaşlar ben de dün satın aldığım innovamla aranıza katılmış bulunmaktayım.
ilk olarak acaba arka çanta taşıyıcısını nerden bulabilirim bir bilgisi olan varsa söylerse sevinirim
arkadaşlar ben de dün satın aldığım innovamla aranıza katılmış bulunmaktayım.
ilk olarak acaba arka çanta taşıyıcısını nerden bulabilirim bir bilgisi olan varsa söylerse sevinirim
öncelikle hayırlı olsun allah kaza bela vermesin doğru bir seçim yapmışsın
arka çanta aparatı konusunu geçen sayfada ele aldım banada bu aparat lazım fakat büyük markaların aparatları abartı pahalı ve € bazında, neredeyse çanta parası. bulmak zaten ayrı bir dert ama ben sahibinden.com da aparatı olan motorlara bakarken antalyada bu motorru gördüm sahibini aradım yarın birgün tekrar arayacağım ve bana kendi satın aldığı firmanın bilgilerini verecek ilerleyen zamanlarda sanada bildiririm
geçen sayfada bu konuda
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Sayfalarca okudum çok hoşuma gitti ama son sayfada bazı kişilerin mesajını görünce sayfanın o güzeliği berbat bi hall aldı Neyse. benm innovanın çırrr çırrr diye sesi devam etmekte Pistonun üzerindeki piyanolardan olabilir demişti usta bi türlü götüremedim korkuyorum kitleyecek bi yerde diye yağıda gayet makûl şekilde yalnız dün gelirken bişey farkettim Sinya müşürümü diyeyim yoksa genel olarakmı desem sağ veya sola çevirdiğim zaman devreye girmiyo veya giriyosada takılı kalıyor ne iş çözemedim bnmkinin sorunları bunlar...
<<<<<VEDALAR HEP ZAMANSIZDIR..!!>>>>>
ewet aykan eksantrik setide gecen hafta degişti,debriyajda aynı sekilde en son o ses problemide parcaların gelmesiyle bir hafta sonra ortadan kalktı,sıfır motora biniyormusum gibi geliyor , cekiş cok farketti kardes.
saolasın,al su innovayı artık bak lastik işi de halloldu yaw
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:18 ----------
ewet cevran o ses aynen ordan gelmekte mil,contalar vs...degişimi gerekli ama bu bakımdan sora motor baya bi farkettiriyor daha sonra cekişden farkedeceksin,daha önce 2 de cıktıgım bir yokusu 3 de cıkmakdayım hani o kadar...
cengizhan hoşgeldin öncelikle, seni özledik kardeşim
sen yinede bazı konuları olmamış gibi farzet boşa ağzımızın tadı kaçmasın boşver. herkese burada ve mt de yer var bizim kapımız gönlümüz herkese açık, benim yüzümden tatsızlıklar oldu inanki üzülüyorum bidaha olmayacak sana garanti veriyorum ben işimi sağlama aldım eğer benden yana bir yanlış kelime görürsenizde boynum kıldan incedir, konular kapanmıştır 1 kelime yazmam.
innovası olanda olmayanda buraya yazar kimse gık diyemez hepinizi seviyorum
senin motor olayına pek eğilemedim ama bu konuda @innovacı murat abi baya tecrübeli sanırım sana yardımcı olcaktır, az bildiğim her konuya atlamak istemiyorum yanlış yönlendirme olmasın
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
murat aynen dedigin gibi sadece cekişi ve yakıtı deil cansıkıntısıda yapıyo ),cevranın konuyla ilgili yazdıklarımla ilgili ne düsünüyorsun uzman olarak ?ben yakın zamanda yasadıgım için öyle bi yorumda bulundum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:47 ----------
arkadasım motorun hayırlı olsun,zaman içinde ne kadar dogru bir tercih yaptıgını anlıyacaksın güle güle kullan...
@emrekrbrn : bugün murat abiyle beraberdik, onun lastikler orjinal değil bende bir çift yedek olarak alacağım, izmirden senin dediğin yerden sipariş edeceğiz sen oradan 1 kezmi aldın orj dunlop innova lastiği ve tam fiyat neydi
cevran nasılsın kardeşim usta piyona miline ihtimal vermiş ama alakası yok emreninki gibi eksantrik mili aşınıp boşluk yapmışsa yada sente bi diş kaçıksa olabilir yada büyük ihtimal sübap ayarı çok açıktır başka hiç bişey olamaz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:55 ----------
ya emre satoya anlattım düz yolda giderken motoryattı düştüm beraber abi ön lastiği aldım arkadaş sato bi anlatsında gülün öküz mobilet lastiği takmış korkudan adam gibi bi yere gidemiyom şu lastik işini hemen halletmemiz lazım
) ya bu lastikten ne kadar derliymişiz be yaww ,yukardaki numara honda yükselişin servi no su dur bir yere kaydedin.içiniz rahat olsun lastik siparişle getirtiyorlar artık böyle bi sorununuz yok GÖZÜMÜZ aydın
motoru ilk aldımda(2005) o zamanlar lastigide getiriyorlar zannederdim( sene 2007)de lastik degişimi olacak güne kadar ve servise sordugumda getirtmediklerini sölemişlerdi sora ırc aldım ve bunaldım zırt pırt patlamalar,kaydırmalar 1 sene sürdü taki servise bakım için gittigimde lastikleri hala getirtip getirtmediklerini sordum ewet dediler getirtiyoruz ve ben daha bitmemiş ırc lerden o anda feragat ettim hemen degiştirdim.
yasamakta oldugunuz sıkıntıyıda bu yüzden iiii bilirim
motor sıfırlanınca debriyajda olunca nasıl oluyor değilmi zıpkın gibi gaza dokunulmıyor valla ben biryerlere gidince yol hiç bitmesin istiyorum ama innovaya yolmu dayanıyoki?
Arkadaşlar geçenlerde Honda Bayisine uğradım son bir innova i125 kalmış gri,başka rengi var mı diye sorayım demeye kalmadı gride az önce satıldı dediler motoru hazırlamak için servise götürdüler İnnovalarımızın kıymetini bilelim. iyi pazarlar...
4 Teker bedeni, 2 Teker Ruhunu taşır.
İstanbulda 2 el innova 125i bulamıyorum yav hep antalya muğla taraflarında
istanbulda var ama temizine çok para istiyorlar ben 2007 modeli 2008 de sattığım temizlikte ve km de bu sene sattığım fiyata zor bulurum doğrusu.
hele hele egede satma amaçlı değil eş dost görsün diye abartı gösteriş için fahiş fiyat yazanlar var, onlara çok gülüyorum bide adam altına şiir yazıyor motoruna lakap filan takıyor hey Allahım
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)