Honda ANF 125 İnnova Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
05 Nisan 2010, 17:52
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Reklamlar
-
05 Nisan 2010, 18:39
-
05 Nisan 2010, 20:52
audiophile34 adlı üyeden alıntı
Evvet arkadaşlar innovam çıktı sonunda 860 TL. masraf tuttu tabi %100 karşı taraf suçlu olduğu için cebimden bi para çıkmadı.
1-Karbüratör (Komple)
2-Hava Gririş Borusu
3-Far Atomu
4-Sağ Ön Sinyal
5-Jant Komple Arka
6-Braket Ana Sehpa
7-Basamak Demiri
8-Ağırlık Gidon
9-Çamurluk (Ön)
10-Sağ Kanat
11-Sol Kanat
12-Sağ Kuyruk
13-Somun
14-Mekanik İşçilik
15 Ls2 Kask
(2010 Model Sipariş Ettim Chrono Modeli Tawsiye Ederim)
Şimdi işin kötüsü motor ustanın da dediğine göre piston sekman değişçekmiş
gri duman atıo yağ yakıo dedi
anlamadım ama herzaman o dumanı göremioz tabi bölede bişiy var ama eksoz çıkışının ordaki yer siyah olmuş. Şimdi tekrardan piston sekman değiştirmek mi (motor yapmak heralde)
yoksa motoru satıp daha temiz bişiymi almkakmı daha mantıklı? bu arada alım satım düşmüş heralde eskisi gibi büyük rakamlar çıkmıo 50-60 ne kadar doğrudur bilemem. Dolayısya satıp daha temiz almak sanırım daha mantıklıdır heralde fikirleriniz benim için önemli innova ustaları motor ne kadar tutar tahminen?
Gel Ybr yi verim sana takas yapalım
satayoma
senin dediğin çanta bağlama demiri bu ve çok sağlam
http://www.motorturk.com.tr/kappa/ca...arat/KR27.html
-
06 Nisan 2010, 01:10
orjinal kappa aparatı ve çok kaliteli gerçekten ama fiyatları € ile ölçülüyor, eğer antalyadaki olmazsa buna bakarım teşekkürler
çanta olarak hepco becker düşünüyorum
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
06 Nisan 2010, 01:12
İnnovaya yöneliş devam edecek...
-
06 Nisan 2010, 06:14
Bence çanta bağlantı demirini bir araya gelip toplu özel yaptırın Kappa nın o bağlantı demiri 150 tl gibi bir fiyatı var birazda çirkin duruyor açıkcası
İnnovaya en yakışan çanta bence Shad Sh33
-
06 Nisan 2010, 13:09
-
06 Nisan 2010, 16:57
-
06 Nisan 2010, 23:39
audiophile34 kardeşim sana mesaj yazdım ama okumamışın anlaşılan piston gömlek sekman sübap lastikleri contası yağı hepsi180tl tuttu servis tanıdık olduğu için bana indirim yaptılar ayrıyeten motoru ben kendim yaptım ustayım diye bas bas bağrıyorum okumuyosun galiba istanbuldaysan sana yardımcı olabilirim istersen arayabilirsin 0532 707 47 82 murat usta okey kardeşim
-
07 Nisan 2010, 02:00
innovacı adlı üyeden alıntı
s. aleyküm arkadaşlar dün ve bugün toplamda 170 km civarı yol yaptım malum motoru sıfır yaptım rodaj meselesi yüzünden yüklenmiyorum sesi kompresyonu özellikle yakıtı şahane 10 gün öncede debriyajı değişmiştim şu an herşey mükemmel ben motoru değilde torna makinası kullanıyomuşum motorculuğa honda ile başlamam aynı zamanda otomobiliminde honda olmasının etkisi idi, tabikide tavsiyeleride göz önüne almıştım pişman olmayacağımı biliyodum tereddütte olan arkadaşlar hiç düşünmeden alabilirler asla pişman olmayacaklar büyütmek istediklerindede yüksek cc, honda alacaklar kesinlikle ne demişler honda hayat onda selamlar saygılar.
Murat, hayırlı olsun yeni innovan bu arada ben de Cigulinin eksiklerini nihayet tamamladım Honda'nın deve kervanı geldi sonunda.
-
07 Nisan 2010, 06:23
audiophile34 adlı üyeden alıntı
irfan bi kere ne işin var senin burda ya gitsene kardeşim sen yamaha sayfana
ayrıca üstüne 1 lira da versen yine vermem innovamı ybry miş peh görüntü var icraat yok
innova ustaları son durum ne yardımcı olabilirmisiniz bana?
Ybr mi görsen böyle söylemezsin ama
İnnova ruhu bırakmadı beni hala bir gün 125i ile dönüşüm muhteşem olacak
-
07 Nisan 2010, 10:07
hayırlı olsun
-
07 Nisan 2010, 20:35
cuguliyi yaptın sonunda
motorhocası adlı üyeden alıntı
Murat, hayırlı olsun yeni innovan bu arada ben de Cigulinin eksiklerini nihayet tamamladım Honda'nın deve kervanı geldi sonunda.
s. aleyküm gökhan nasılsın saol ya sıfır oldu sonunda innovam bgn de burg manı sattım
-
07 Nisan 2010, 20:39
-
08 Nisan 2010, 01:10
bugün muayenedeydim tek seferde geçtim bu aralar işim rast gidiyor
-
08 Nisan 2010, 11:23
Allah herkesin işini rast getirsin
4 Teker bedeni, 2 Teker Ruhunu taşır.
-
09 Nisan 2010, 01:18
innovacı adlı üyeden alıntı
bugün muayenedeydim tek seferde geçtim bu aralar işim rast gidiyor
abi bende gidicem muayneye detayları sormak için bir ara uğrarım yeni sistemi bilmiyorum, artık vergi dairesinden harç yatırılmıyormuş
Knight_eagle adlı üyeden alıntı
Allah herkesin işini rast getirsin
amin kardeşim
-
09 Nisan 2010, 02:13
bugün servise son degişimi yapılması gerekn parca için gittim,silindirin oradan bir ses geliyordu(tınlama sesi gibi) galiba kam miliymiş neyse degiştirildi eski mildeki boşlugu cıkartınca gördük 70,000 ne gelince milde sos veriyo demek,zincir dişli setinide degiştirdim saat kaldıgı yerden devam...sorun halloldu cekişide baya bi farketti kendine geldi.
-
09 Nisan 2010, 11:18
şampiyonu sattım arkadaşlar.paylaşımlar için herkese teşekkürler görüşmek üzere.bakmak isteyenler için sahibinden com 15816007.
-
09 Nisan 2010, 13:00
emrekrbrn adlı üyeden alıntı
bugün servise son degişimi yapılması gerekn parca için gittim,silindirin oradan bir ses geliyordu(tınlama sesi gibi) galiba kam miliymiş neyse degiştirildi eski mildeki boşlugu cıkartınca gördük 70,000 ne gelince milde sos veriyo demek,zincir dişli setinide degiştirdim saat kaldıgı yerden devam...sorun halloldu cekişide baya bi farketti kendine geldi.
70.000 bu maşallah, gayet normal bi durum cam, aşınmalar zamanla boşluğa dönüşürek ses yapar zicir dişli takımı değişince gelen şıkırtılar azalıyor, çok iyi yapmışsın yakında değişmediyse bide eksantrik seti isteyebilir dediğim gibi bu km lerde son derece normaldir güle güle bin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)
Bu Konudaki Etiketler