önemli değil ! ben tecrübemi yaşadıklarımı yazdım ve malesef bu tecrübeler forumlarda motorları yarıştırarak kazanılmıyor birebir alacak binecek kıyaslaycaksın, hiç binmediğim test etmediğin yada satın almadığın para zaman harcamadığın bir motoru eleştirmek pek mübah değildir. yani şimdi benim gidip
kawasaki er-5 vs suzuki gs500 topiğine girip
"o yer bu parçalar, bu geçer bu takar" demem nekadar doğru olur ? çünkü duyduklarım sadece kağıt üzerinde ve arkadaş ağzındandır o motorlara para saymadım alıp binmedim..
yakın bir arkadaşımda 2005 model kymco activ110 var 50bin km de, çok büyük sorunlar çıkartmadan bu km lere kadar gelmiş bir motor. kendisi de gayet memnundur, ben o motora bindim emin ol benim acente activ125 den daha güzel geldi bana
kendiside benim activ125 e bindim ve şaşırdı ve oda bir gariplik olduğunu söylemişti. bundan sonra burda kararı size bırakıyorum.
yine forumda kymco straigth 150 kullanan bir arkadaş (@tolme) bir takım ince ayarlardan sonra motorun kendine geldiğini ve düzeldiğini titreşimin azaldığını kompresyonun ve benzin sarfiyatının düştüğünü söyledi
umarım yardımcı olmuşumdur.. kimseyi hiç bir marka hakkında yanıltmak istemem arkadaşın parası yetmiyorsa kymco alsın almasın demem ama kymco dan aşşağı bişeyde almasın