Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda ANF 125 İnnova Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    teşekkür ederim arkadaşlar

aykanın ve cengizhanın daha bombadan haberi yok

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:24 ----------

arkadaşlar! bir sinirle bu topiğe daha dönmem demiştim ama 2006 dan beri bu topicdeyim. hiç bir geyik muhabbeti beni bu topic den uzaklaştıramaz, bir honda cub fenomeni ve 2. innovayı eskitme gönüllüsü olarak sizlerle tekrar paylaşım içinde olmak benim için önemlidir
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    audiophile34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı satoyama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @audiophile34 geçmiş olsun kardeş

arkadaşlar tekrar bir innova ile aranızdayım artık

2005 model "made in japan" gümüş renk 14500km

şunu anladım herşey boş muş kymco macerasını btirip tekrar innovaya dönüş yaptım sanki ilk kez innovaya biniyor gibi oldum ,doğan slx den inip mercedese bindim sanki saat gibi tereyağ gibi titreşim yok 90km/h de 4. vitese atmanın keyfi hiç bişeye değişilmezmiş

Teşekkür ederim satoyama eksik olma innovan hayırlı olsun En önemlisi Allah kaza bela vermesin güle güle bin. ne kadar aldın ayıptır sorması

Motosikleti
    Alıntı audiophile34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim satoyama eksik olma innovan hayırlı olsun En önemlisi Allah kaza bela vermesin güle güle bin. ne kadar aldın ayıptır sorması
    teşekkür ederim arkadaşım hepimize inş..
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    teşekkür ederim arkadaşım hepimize inş..
    fotoğraf isteriz hacı sato...üzerinde ama...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tamam abi en kısa zamanda çekeceğim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:33 ----------

arkadaşlar bu orj arka çanta aparatı ile ilgli bilgisi olan varmı ? malum topcase olmadan olmuyor

Knight_eagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda İnnova ANF-125/ Yamaha YZF R25 Race Blu 2016
    Hayırlı olsun satoyama Allah kazasız binmek nasip etsin.
    Yakın bir arkadaşım sıfır km kymco almak istiyor.Hep söylüyorum ama İnnovaya param yetmeyecek diyor :(
    Satoyama sen kymco ile epey km yapmışsındır.En büyük eksileri nedir ?
    4 Teker bedeni, 2 Teker Ruhunu taşır.

Motosikleti
    Alıntı Knight_eagle adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun satoyama Allah kazasız binmek nasip etsin.
    Yakın bir arkadaşım sıfır km kymco almak istiyor.Hep söylüyorum ama İnnovaya param yetmeyecek diyor :(
    Satoyama sen kymco ile epey km yapmışsındır.En büyük eksileri nedir ?
    çok teşekkür ederim kardeşim, mavisini sattığıma çok piişmandım şimdi gümüşünü aldık gümüşü evmezdim ama şimdi kargaya yavrusu şahin gibi geliyor
    motorla çok km ler yapmadım 4300 de aldım 5500 de sattım motor sıfır gibiydi zaten aldığımda bazı sorunları vardı zaten önceleri sürekli honda cub ve innova bindiğim için bana bu motor yavan geldi en büyük eksileri titreşim-vites oranları-dengesizlik-yol tutuşu güvensiz-çalışma sorunu marş motoru akü zayıf mış gibi motoru zor çeviriyor ama aslında akü zayıf değil... ayrıca 105kuruş yakan bir sarfiyat

bu ilk aldığımdaki izlenim
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...enimlerim.html

bu servisten sonra ki durumu
    http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...ar-galiba.html

şimdi daha önce çinli cub yada hiç cub a binmemiş kişi için ideal ama poposu honda innova yada honda cublardan birine değmiş olan asla beğenmez onu söylemek isterim arkadaşının parası yetmiyorsa almasın demem benim motorda fabrikasyon bi sorun hata vardı (bukadar hata nasıl fabrikasyonsa artık) yoksa sağlam motor aslında ama keyif vermiyor orası başka ..

aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    woooow kankam hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela musibet vermesin biliyordum tekrar alacağını

Motosikleti
    yorumların için teşekkür ederim satoyama arkadaşıma aynen ileteceğim tercih ona kalmış

Motosikleti
    lifan 100 a(satılık)

s.a

arkadaşlar sizin motorların iç lastiğin markası nedir benimki çok ince galibe uzun yolda ısınınca patlıyor
    lifan 100

Motosikleti
    Alıntı tetikçi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar sizin motorların iç lastiğin markası nedir benimki çok ince galibe uzun yolda ısınınca patlıyor
    markasını bilmem ama orjinalde heralde dunlop dur! hiç dikkat etmedim eski innovada 2 kişi yüklü ve sıcak havada benim de lastik patlamıştı, kalitelisini almakta fayda var

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:30 ----------

yoğun istek üzerine buda ben ve innova arkadaşlar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:50 ----------

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster

oldumu abi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:52 ----------

yorumların için teşekkür ederim satoyama arkadaşıma aynen ileteceğim tercih ona kalmış
    önemli değil ! ben tecrübemi yaşadıklarımı yazdım ve malesef bu tecrübeler forumlarda motorları yarıştırarak kazanılmıyor birebir alacak binecek kıyaslaycaksın, hiç binmediğim test etmediğin yada satın almadığın para zaman harcamadığın bir motoru eleştirmek pek mübah değildir. yani şimdi benim gidip kawasaki er-5 vs suzuki gs500 topiğine girip "o yer bu parçalar, bu geçer bu takar" demem nekadar doğru olur ? çünkü duyduklarım sadece kağıt üzerinde ve arkadaş ağzındandır o motorlara para saymadım alıp binmedim..

yakın bir arkadaşımda 2005 model kymco activ110 var 50bin km de, çok büyük sorunlar çıkartmadan bu km lere kadar gelmiş bir motor. kendisi de gayet memnundur, ben o motora bindim emin ol benim acente activ125 den daha güzel geldi bana kendiside benim activ125 e bindim ve şaşırdı ve oda bir gariplik olduğunu söylemişti. bundan sonra burda kararı size bırakıyorum.

yine forumda kymco straigth 150 kullanan bir arkadaş (@tolme) bir takım ince ayarlardan sonra motorun kendine geldiğini ve düzeldiğini titreşimin azaldığını kompresyonun ve benzin sarfiyatının düştüğünü söyledi

umarım yardımcı olmuşumdur.. kimseyi hiç bir marka hakkında yanıltmak istemem arkadaşın parası yetmiyorsa kymco alsın almasın demem ama kymco dan aşşağı bişeyde almasın

buda kymco dan bir kare

Motosikleti
    önemli değil ! ben tecrübemi yaşadıklarımı yazdım ve malesef bu tecrübeler forumlarda motorları yarıştırarak kazanılmıyor birebir alacak binecek kıyaslaycaksın, hiç binmediğim test etmediğin yada satın almadığın para zaman harcamadığın bir motoru eleştirmek pek mübah değildir. yani şimdi benim gidip kawasaki er-5 vs suzuki gs500 topiğine girip "o yer bu parçalar, bu geçer bu takar" demem nekadar doğru olur ? çünkü duyduklarım sadece kağıt üzerinde ve arkadaş ağzındandır o motorlara para saymadım alıp binmedim..

yakın bir arkadaşımda 2005 model kymco activ110 var 50bin km de, çok büyük sorunlar çıkartmadan bu km lere kadar gelmiş bir motor. kendisi de gayet memnundur, ben o motora bindim emin ol benim acente activ125 den daha güzel geldi bana kendiside benim activ125 e bindim ve şaşırdı ve oda bir gariplik olduğunu söylemişti. bundan sonra burda kararı size bırakıyorum.

yine forumda kymco straigth 150 kullanan bir arkadaş (@tolme) bir takım ince ayarlardan sonra motorun kendine geldiğini ve düzeldiğini titreşimin azaldığını kompresyonun ve benzin sarfiyatının düştüğünü söyledi

umarım yardımcı olmuşumdur.. kimseyi hiç bir marka hakkında yanıltmak istemem arkadaşın parası yetmiyorsa kymco alsın almasın demem ama kymco dan aşşağı bişeyde almasın
    Tecrübelerini ve yorumunu paylaştığın için tekrar teşekkür ederim.

Motosikleti
    honda-ınnova cbf 150
    güle güle kullan

Motosikleti
    Arkadaşlar İnnova Ngk buji almak istiyorum.Bir sitede buldum bir bakarmısınız
    http://www.sahibinden.com/honda_anf_...XQQdisplayitem

NGK CPR7EA-9 model numaralı buji ararken bu modeli buldum.Arayıp sordum bu bujiyide innovalarda kullanıyorlarmış.
    http://www.yildizticaret.com/pro/2156/86/CPR6EA-9-BUJI

mücahit_89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    Arkadaşlar İnnova Ngk buji almak istiyorum.Bir sitede buldum bir bakarmısınız
    http://www.sahibinden.com/honda_anf_...XQQdisplayitem

NGK CPR7EA-9 model numaralı buji ararken bu modeli buldum.Arayıp sordum bu bujiyide innovalarda kullanıyorlarmış.
    http://www.yildizticaret.com/pro/2156/86/CPR6EA-9-BUJI
    bu ngk tarzı performans bujileri bizim gibi düşük cc motorlarda performanstan ziyade zarara yol açıyomruş forumda konusu var anlatamıcam uzun uzunbende cbf var ve cup motor var ikisinede orjinal kullanıyorum tavsiyem orjınal kullanmanama yinede bir araştır derim.

victorist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150
    Alıntı tetikçi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Irc alabilirsin böyle sorunun olmaz

Motosikleti
    Alıntı mücahit_89 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu ngk tarzı performans bujileri bizim gibi düşük cc motorlarda performanstan ziyade zarara yol açıyomruş forumda konusu var anlatamıcam uzun uzunbende cbf var ve cup motor var ikisinede orjinal kullanıyorum tavsiyem orjınal kullanmanama yinede bir araştır derim.
    Orjinal bujisini nereden bulabilirim.Antalya/Finikedeyim orjinal bujisini bulamadım.

audiophile34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar soruldumu bilmiyorum

bizim makinalara alarm taktıran varmı?
    bazı motorlarda olduğu gibi alarm soketi hazır mıdır?
    Birde Lastiklerini ve Jantını orjinal ebatlara bağlı kalmaksızın tubeless e çeviren varmıdır? yardımcı olursanız sevinirim...

mücahit_89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    Alıntı audiophile34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar soruldumu bilmiyorum

bizim makinalara alarm taktıran varmı?
    bazı motorlarda olduğu gibi alarm soketi hazır mıdır?
    Birde Lastiklerini ve Jantını orjinal ebatlara bağlı kalmaksızın tubeless e çeviren varmıdır? yardımcı olursanız sevinirim...
    benım cupta koltugun altında hazır soket var ınnovada kesin vardır

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:42 ----------

Orjinal bujisini nereden bulabilirim.Antalya/Finikedeyim orjinal bujisini bulamadım.
    kardeş orjinalini nerden bulursun bilemiyorum anyalyada ama servise bi sor istersen yada netten bakabılırsın

innovacı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda 600rr
    slm millet dün benim innovanın debriyaj balatasını değiştim çok fark etti sonradan hızlanıyodu şimdi çok aktifleşti fiatıda makul 30tl kendim değiştim çokta kolay değişmesi balatalar eskisi ileyenisi aynı kalınlıkta ilk dikkatimi çeken eskisinin rengi kömür rengi idi demeki yanmış bu yüzden kaçırıyomuş şimdi muhteşem

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)

Bu Konudaki Etiketler