zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
aynen 200cc giderdi bu alete vespa bile o küçük kasaya 300 cc koymuş görünce inanamadım ps tipsiz motor bu bir gerçek..anlamadığım şey ps arkadan aynen mondial scooter gibi gözüküyor bu hoş değil dylanla yan yana geldiğinde sanki dylan daha yeni tasarım gibi bu hondaya akıl erdirmek zor ha bide dylanda dijital odo metre varken ps enjeksiyonlu olmasına rağmen numerik çok ilginç..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:37 ----------
sen o zinciri değiştirmeden gergiyi bir kontrol ettir bence geçenlerde ben wavenin eksantrik gergisini serviste değiştirdim hışır huşur çalışıyordu motor şimdi normale döndü 35 tl ye mal oldu..
bu kapağı açarken çok dikkat etsinler orada işaretli vidalar kolay bırakmaz çekiçle bir iki defa kafasına vurmak istiyor eksantrik ziniciri ve gergisi bu kapağın altında görünüyor zaten (bu bir c90 motoru ama sistem aynı)
ehliyeti almaya hak kazandım onbeş gün sonra setifika verecekler emniyetten gidip ehliyetimizi alacakmışız hayırlısı ile darısı ehliyeti olmayanların başına
selam... benim makinenin yakıt tüketimi , rodaj yağını değiştirmeden önce 1 litre ile 60 km idi... çok bastığımda 55 e düştü... yavaş kullandığımda 65 e çıktı , bu aralıkta yani...
yağını değiştirdikten sonra daha deneyemedim , depo bitmedi henüz...
Şu sıralar gene bi götüreyim pek fazla işleri yokken!...sen o zinciri değiştirmeden gergiyi bir kontrol ettir bence geçenlerde ben wavenin eksantrik gergisini serviste değiştirdim hışır huşur çalışıyordu motor şimdi normale döndü 35 tl ye mal oldu...
Şok oluyorum şok demekki 45 50 km süratle gidildiği zaman 70 km rahat gidecek yav psi150 nasıl acaba!
<<<<<VEDALAR HEP ZAMANSIZDIR..!!>>>>>
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
arkadaşlar, depo yine bitti fulledim, 180 km de 3,10 litre yakmış bu sefer... yani 1 lt ile 58 km gitmiş... biraz fazla bastım sanırım... 100km hızın üstüne çıkmaya çalıştım bu aralar, ama bir türlü olmadı, 100 ün üstüne milim çıkmıyor, tam gaz gitmeme rağmen... yol düz, hava güzel, ben de 67 kiloyum öyle ağır da değilim, yağı da yeni değişti... neden 120 yapmıyor benim innova, acaba daha açılmadı mı motor? şuan 1200km de...
bu bir sorun mudur, tabiki 120 yapma delisi değilim, uzun yolda en fazla 80 ile giderim, hız meraklısı değilim, ama altımdaki aletin de tam performans sergilemesini isterim , eğer 100 geçememesi sorun ise servise danışacağım?
Cevabını biliyorum ama sen bana cevap yazmadığından söylemem
Ne cavıbı hocam ? bir soru mu sordun , kusura bakma görmemişimdir...
arkadaşlar geçen sabah bir kalktım benim innovanın ön teker gitmiş...
hayırdır inşallah dedim benzinliğe kadar beraber yürüdük kendisiyle
bir hava bastım 1-2 saat snra yine fısss..
artık dedim patlak götürdüm bi lastikçiye tamir için meğerse sibobun ordan pas yapmış dibinden çürütmüş ordan kaçırıyor iç lastik...
5 liraya bir içlastik aldık hallettik sorunu..
yalnız bana bir de iyi bir dış lastik lazım ön için.
yavaş yavaş o da gidiyor.
götürdüğüm yer michelin satıyordu fakat onlarda yokmuş 2,75 17''
galiba michelinin yok o ebatlarda.. hep 18 vardı...
temin edebileceğim bir yer var mı bildiğiniz?
Hmm gayet makul 3 litreyle 180 km yol 100 km's geçmemeside normal daha henüz 1.200 km de. biraz daha açılacak.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)