Kapat
Üye Giriþi
Motovento
Reklam Alaný
Motomax
Reklam Alaný
19. sayfa BirinciBirinci ... 91718192021 ... SonuncuSonuncu

Kanuni Phantom 180 kullanýcýlarý / Bilgi paylaþým baþlýðý

Motovento
    REKLAM ALANI
    kanbayrak1 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-Treme MAX
    Beyler motoru bu gün görmeye gittim gelmiþ. Bir biniyim dedim bindim. Resimde yuvarlak içindeki vitesi tutan segment çýktý ya da takýlý deðildi. Daha önce bu sorunu yaþayan var mý?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Motosikleti
    X-Treme MAX
    segment demiþim sagman olacak yanlýþ yazmýþým. yerine yenisini taktýlar. Ama motorunuza bir bakarmýsýnz o gösterdiðim yerde resimdeki gibi bir þey var mý?

iþte resim

Þehir
    Ýstanbul
    Motosikleti
    Hyosung GV650
    arkadaþlar bu ay phantom almayý düþünüyorum. motor konusunda pek tecrübem olduðu düþünülemez. sýfýr ikinci el konusunda gidip geliyorum. ikinci ellere baktým fakat ikinci el alýnýrken nelere dikkat etmek gerek pekte bilmiyorum. düþük kmli 1-2 tane baktým sahibinden.com'da fakat bu iþin usulu nedir ne deðildir bilmediðimden sizden yardým istiyorum. siz ne tavsiye edersinizi sýfýr'mý yoksa ikinci elmi? ikinci else sarýyer maslak taraflarýnda bulunanýz varmý yeni köyde birtane buldum bana cazip geldi. adam 4000 tl'ye býrakýyor 600 km'de bir motor. tanýdýðým bildiðim usta yok. direk servisemi baktýrmak lazým yoksa alelade bir usta baksada olurmu?

Mengu16 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Þehir
    Ankara
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alýntý kanbayrak1 adlý üyeden alýntý Mesajý göster
    segment demiþim sagman olacak yanlýþ yazmýþým. yerine yenisini taktýlar. Ama motorunuza bir bakarmýsýnz o gösterdiðim yerde resimdeki gibi bir þey var mý?

iþte resim
    http://l1304.hizliresim.com/18/n/m874w.jpg
    Sagman da yanlýþ olmuþ doðrusu sekman olacak
    korbygs bunu beðendi.

Uway - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Þehir
    Ankara-Samsun
    Motosikleti
    Rks Titanic 150-SYM Wolf 250-Hyosung RT125
    Alýntý nines adlý üyeden alýntý Mesajý göster
    arkadaþlar bu ay phantom almayý düþünüyorum. motor konusunda pek tecrübem olduðu düþünülemez. sýfýr ikinci el konusunda gidip geliyorum. ikinci ellere baktým fakat ikinci el alýnýrken nelere dikkat etmek gerek pekte bilmiyorum. düþük kmli 1-2 tane baktým sahibinden.com'da fakat bu iþin usulu nedir ne deðildir bilmediðimden sizden yardým istiyorum. siz ne tavsiye edersinizi sýfýr'mý yoksa ikinci elmi? ikinci else sarýyer maslak taraflarýnda bulunanýz varmý yeni köyde birtane buldum bana cazip geldi. adam 4000 tl'ye býrakýyor 600 km'de bir motor. tanýdýðým bildiðim usta yok. direk servisemi baktýrmak lazým yoksa alelade bir usta baksada olurmu?
    4000 TL yi gözden çýkardýysan sana Apache yi tavsiye ederim kardeþim.Sýfýr alýrsýn sorunsuz kullanýrsýn

Þehir
    Ýstanbul
    Motosikleti
    Hyosung GV650
    tavsiyen için çok teþekkür ederim fakat o motoru gördüm birtürlüde kaným ýsýnamadý.

Þehir
    Ankara-Samsun
    Motosikleti
    Vallahi kardeþim ben phantomu yakýndan hiç görmedim karþýma çýkmadý.Hep video ve yorumlardan takip ediyorum..Motorun sesi mondial 125 lik köylü modelleri gibi..takur tukur tukur tukur.. (Burda phantomcu arkadaþlar beni topa tutacak ama ) benim demek istediðim verdiðin paranýn karþýlýðýný son kuruþuna kadar almalýsýn..Apache birçok ülkede kendini kanýtlamýþ bir motor..büyükte bir motor.Yedek parça sýkýntýsý yok ..En basiti phantomun 2.el ilanlarýna bak 10 binden yukarda satýlýk motor yok demek istediðimi anlamýþsýndýr..

Þehir
    Ankara
    Motosikleti
    Motorun tek sorunu pahalý olmasý bence. Her malýn bir fiyatý vardýr, ancak 4800 lira bu phantom 180'e çok fazla.

Þehir
    Ankara-Samsun
    Motosikleti
    Alýntý Mengu16 adlý üyeden alýntý Mesajý göster
    Motorun tek sorunu pahalý olmasý bence. Her malýn bir fiyatý vardýr, ancak 4800 lira bu phantom 180'e çok fazla.
    Katýlýyorum..

Þehir
    Ýstanbul
    Motosikleti
    Yamaha Fazer
    Cidden merak ediyorum. Motoru hiç görmemiþ ve binip test etmemiþ biri nasýl bir motoru kötüleyebiliyor? Neyse.. 2. olarak motorun 2012 model olarak piyasaya çýktýgýný ve kurye olarak kullanýlmadýgýný düþünürsek 10000 km üzeri motor olmamasý da ayrýca dogal. Ve son olarak bir motor bu kadar satýlýp 2. el e düþmüyorsa motor kötü oldugu için deðil alanlarýn memnun olmasýndan kaynaklanmaktadýr. (Bknz. Volvo...)

Þehir
    Ankara-Samsun
    Motosikleti
    Alýntý nesil adlý üyeden alýntý Mesajý göster
    Cidden merak ediyorum. Motoru hiç görmemiþ ve binip test etmemiþ biri nasýl bir motoru kötüleyebiliyor? Neyse.. 2. olarak motorun 2012 model olarak piyasaya çýktýgýný ve kurye olarak kullanýlmadýgýný düþünürsek 10000 km üzeri motor olmamasý da ayrýca dogal. Ve son olarak bir motor bu kadar satýlýp 2. el e düþmüyorsa motor kötü oldugu için deðil alanlarýn memnun olmasýndan kaynaklanmaktadýr. (Bknz. Volvo...)
    Vallahi tutulan bir motor olsa görüp inceler hatta binerdik diye düþünüyorum..Araba klasmanýnda Volvo ile bunu kýyaslarsan gerçekten saçmaKime sorsam 10 kiþiden 7 si memlun deðil vallahi..Vallahi çin iþi..kimisi güzel bir çinliyi getiriyor kimiside bunun gibi abuk subuk makinalarý getiriyor ..

Þehir
    Ýstanbul
    Motosikleti
    Hyosung GV650
    arkadaþlar bu tartýþmalar çok yapýldý dahada çok yapýlýr. mümkünse bu tartýþmalarla cevap kalabalýðýný arttýrmasakta sorusu/sorunu olanlara öncelik tanýsak???
    googan bunu beðendi.

osmanfeza - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Þehir
    izmir
    Motosikleti
    bajaj pulsar
    Bence temiz ikinci el alabilirsin. Kalan para ile kask mont alirsin. Servis heryerde var kanuninin, kontrol etririr alirsin. Bende 200 kmde kirmizi phantomu mu ikinci el aldim.
    5000-6000 devirlerde sakin kullanda hem inanilmaz ekonomik, hemde titreÅŸimsiz. Fakat ust devirlerde titreÅŸim var. Kullanimi zevkli kolay dengeli. 3500- 4000 tl fiyat kategorisinde alinilirligi olan bir motosiklet. Åžuanda 2250 kmdeyim. Hic piÅŸman olmadim.

Þehir
    Ýstanbul
    Motosikleti
    Hyosung GV650
    Alýntý osmanfeza adlý üyeden alýntý Mesajý göster
    Bence temiz ikinci el alabilirsin. Kalan para ile kask mont alirsin. Servis heryerde var kanuninin, kontrol etririr alirsin. Bende 200 kmde kirmizi phantomu mu ikinci el aldim.
    5000-6000 devirlerde sakin kullanda hem inanilmaz ekonomik, hemde titreÅŸimsiz. Fakat ust devirlerde titreÅŸim var. Kullanimi zevkli kolay dengeli. 3500- 4000 tl fiyat kategorisinde alinilirligi olan bir motosiklet. Åžuanda 2250 kmdeyim. Hic piÅŸman olmadim.
    hocam çok teþekkür ederim. kaskýmý almýþ bulunuyorum lazer lz6 sharp testten 5 yýldýz almýþ fiyatýda bayaðý uygundu. mont için bir tavsiyen varmý peki?

osmanfeza - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Þehir
    izmir
    Motosikleti
    bajaj pulsar
    2006 yilinda aldigim shark montumu kullaniyorum halen. Korumalar konusunda fikrim yok ama soðuk ve yaðmur koruma si mükemmel. 5 saat saðanak yaðmurda kutahya Ýzmir yaptim, gram yaðmur alma di.
    Yakin zamanda alisveris yapanlar daha iyi fikirler verebilirler.

Motosikleti
    X-Treme MAX
    Motorumu aldým 100 km yaptým titreþim diðer bindiðim tek silindirlere göre normal.Ýlk gün iþe gittim ve motosiklet akþam çalýþmadý. Dedik vardýr bir hayýr. Býraktým orda. Sabah servise götürmek için çalýþtýrdým ve tek marþta çalýþtý.Servise götürdüm uðraþtý baktý yaptý birþeyler sorun yokmuþ. Akþam ne olduysa çalýþmadý.

Alarm taktýrdým ve lastikleri beyaz yazý kalemiyle boyadým. Resimleri de çekince atacaðým.

---------- Mesajlar birleþtirildi - 21:18 ---------- bir önceki mesaj zamaný 21:16 ----------

Alýntý Mengu16 adlý üyeden alýntý Mesajý göster
    Sagman da yanlýþ olmuþ doðrusu sekman olacak
    Evet :D bi türlü yazamadýk gitti.

Þehir
    Ýstanbul
    Motosikleti
    Hyosung GV650
    Alýntý kanbayrak1 adlý üyeden alýntý Mesajý göster
    Motorumu aldým 100 km yaptým titreþim diðer bindiðim tek silindirlere göre normal.Ýlk gün iþe gittim ve motosiklet akþam çalýþmadý. Dedik vardýr bir hayýr. Býraktým orda. Sabah servise götürmek için çalýþtýrdým ve tek marþta çalýþtý.Servise götürdüm uðraþtý baktý yaptý birþeyler sorun yokmuþ. Akþam ne olduysa çalýþmadý.

Alarm taktýrdým ve lastikleri beyaz yazý kalemiyle boyadým. Resimleri de çekince atacaðým.

---------- Mesajlar birleþtirildi - 21:18 ---------- bir önceki mesaj zamaný 21:16 ----------

Evet :D bi türlü yazamadýk gitti.
    Hocam hayýrlý olsun. sýfýr aldýn sanýrým. sormasý ayýp anahtar teslim sana nekadara mal oldu?

Motosikleti
    X-Treme MAX
    Alýntý nines adlý üyeden alýntý Mesajý göster
    Hocam hayýrlý olsun. sýfýr aldýn sanýrým. sormasý ayýp anahtar teslim sana nekadara mal oldu?
    5100- sigorta plaka falan dahil.

bugün yakýt denemesi yaptým. 17 kuruþ yaktý.

ls2 dynasty kask aldým ama mont konusunda kararsýzým.çok albenili olmasýn çünkü dikkat çekmek istemiyorum ama þýklýktan da vazgeçmemek gerek. venom deri mont baktým ama korumasýz olaný da alýp almamakta kararsýzým. ayrýca mardin sýcaðýnda giyebilirmiyim yazýn o da soru iþareti.bir sorum daha olacak. motorumun sürekli freni takýlý kalýyor. sorunu bir türlü çözemedim.

Þehir
    Ankara
    Motosikleti
    Alýntý mardin47 adlý üyeden alýntý Mesajý göster
    ls2 dynasty kask aldým ama mont konusunda kararsýzým.çok albenili olmasýn çünkü dikkat çekmek istemiyorum ama þýklýktan da vazgeçmemek gerek. venom deri mont baktým ama korumasýz olaný da alýp almamakta kararsýzým. ayrýca mardin sýcaðýnda giyebilirmiyim yazýn o da soru iþareti.bir sorum daha olacak. motorumun sürekli freni takýlý kalýyor. sorunu bir türlü çözemedim.
    Yazýn mont giyemezsin, benim montum var geçen yaz motor üzerinde bikaç kere sýcaktan bayýlacakmýþ gibi hissetiðimde mont giymeyi býraktým, sýcaktan bayýlýp kaza yapmaktansa mont giymeyip yaralanma riskini artýrmayý tercih ederim bir de ben ankaradayým mardin kimbilir nasýl sýcak olur. Ankarada bile yazýn bir yokuþta kamyon arkasýna falan denk gelirsen fýrýna girmiþ gibi oluyorsun.
    viper17 bunu beðendi.

REKLAM ALANI
19. sayfa BirinciBirinci ... 91718192021 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanýcýlar

Þu an bu konu içerisinde 1 kullanýcý var. (0 üye ve 1 misafir)