Kanuni Phantom 180 kullanıcıları / Bilgi paylaşım başlığı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Bu motordan almış bir Allah'ın kulu yok mudur :D
Şunun tablosunu birisi Allah Rızası için çalışırken çekip yayınlayabilir mi ?
Bizim burda bayilerde yok. Motoru merak ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
-
bence millet kanuni diye köşe bucak kaçıyor bu motordan
-
http://umglobal.com/es/index.php/sport/xtreet
Alın size motorun asıl kaynağı verileri vs. Kuba fastwind 200R yi getirtti satamadı. Kanuni xtreet getirdi. Yani aynı... laciverti.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
-
O kadar yerden yere vurdunuz ki, bir kişi bile çıkıp aldım diyecek cesareti kendisinde bulamıyor.
Memlekette bir tane bile satmadı mı acaba :D , Bayiye soruyorum elinizde var mı gelip görmek istiyorum diye.
bayi bana pahalı motor olduğu için alan olmuyor. kapora bırak getirteyim diyor. Komedi dükkanından daha komik bir olay
Şaka bir yana kanuni kullanıcısı olarak şaşırdım kaldım bu olaya, yanlış şeritte gitmişiz :(
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
-
Tolga Can adlı üyeden alıntı
O kadar yerden yere vurdunuz ki, bir kişi bile çıkıp aldım diyecek cesareti kendisinde bulamıyor.
Memlekette bir tane bile satmadı mı acaba :D , Bayiye soruyorum elinizde var mı gelip görmek istiyorum diye.
bayi bana pahalı motor olduğu için alan olmuyor. kapora bırak getirteyim diyor. Komedi dükkanından daha komik bir olay
Şaka bir yana kanuni kullanıcısı olarak şaşırdım kaldım bu olaya, yanlış şeritte gitmişiz :(
Tolgacım imza sirkülünde yazmışşın'' HIZINIZLA DEĞİL, DİKKATİNİZLE FARK EDİLİN.'' diye. Bu motorda aynen böyle bişey. Görüntü var tamamda üzerindeki motor bunu gölgede bırakıyor.
---------- Post added at 16:54 ---------- Previous post was at 16:49 ----------
Yanlış anlama sakın. Bendeki Fastwind 200R de aynı. Görüntü güzel motor eski sistem. Olmuyormu motor bukasaya, oluyor ama bu fiyata olmuyor. Bendeki196cc itecekli. Buda 180cc itecekli.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
-
Hocam benim altıma 1000cc de versem ben yola göre giderim.
Asfalt ağladı be derken anamızı ağlatmayalım. :D , Kendine güvenen basar, bizde o yürek yok, tavuk yüreği var bizde :D
xtreet de kanuni den farklı değil, ben bu satış ve reklam işini kime yaptırıyorlar çok merak ediyorum.
Kesin A2 ehliyeti olmayan biridir. Bir kullanıcı en çok göstergeye bakar, çeksene şunun açık kapalı halini, bir görselliğini görelim.
---------- Post added at 17:15 ---------- Previous post was at 16:58 ----------
Um xtreet den yola çıkarak muradıma erdim. Teşekkür ederim Search16
Benim gibi merak edenlere de janjanlı bir reklam vereyim. :D
[IMG][/IMG]
http://www.youtube.com/watch?v=oj-LrbYCnk8
-
göstergeyi bile çalmışlar türkiyeye gelmeyen yamaha fazer 150 nin ibresi km saati :D
-
Bu gün itibariyle bir adet kanuni phantoım 180 sipariş vermiş bulunmatkayım. Plaka fiyatı dahil toplam 5.100 Liraya maloldu bana ... Bir hafta içinde geleceği söyleniyor . İnşallah düşündüğüm gibi olur Motoru bir kere dahi görmedim. sadece fotoğraflarına bakıp karar verdim... Gelimce tüm izlenimlerimi sizlere aktarırım ..
saygılar
-
hayırlısı olsun fotoları bekliyoruz motor gelince
ne imzası beaaa
-
Mondi_Zc150 adlı üyeden alıntı
Bu gün itibariyle bir adet kanuni phantoım 180 sipariş vermiş bulunmatkayım. Plaka fiyatı dahil toplam 5.100 Liraya maloldu bana ... Bir hafta içinde geleceği söyleniyor . İnşallah düşündüğüm gibi olur
Motoru bir kere dahi görmedim. sadece fotoğraflarına bakıp karar verdim... Gelimce tüm izlenimlerimi sizlere aktarırım ..
saygılar
reis hayırlı olsun tipii gercekten çok güzel..
Bende hakkın kaldıysa sevildiğin yıllara say...
-
Bu gün itibariyle bir adet kanuni phantoım 180 sipariş vermiş bulunmatkayım. Plaka fiyatı dahil toplam 5.100 Liraya maloldu bana ... Bir hafta içinde geleceği söyleniyor . İnşallah düşündüğüm gibi olur
Motoru bir kere dahi görmedim. sadece fotoğraflarına bakıp karar verdim... Gelimce tüm izlenimlerimi sizlere aktarırım ..
saygılar
hayırlı olsun gelince ilk izlenimlerinizi bekliyoruz alanyada mı aldınız izmirde mi motoru
-
BROICER adlı üyeden alıntı
hayırlısı olsun fotoları bekliyoruz motor gelince
teşekür ederim . inşallah gelir gelmez hem videosunu çekerim hemde fotoğraflarını . gözlemlerimide tek tek yazarım.
-
evet arkadaşlar sonunda beklediğim Kanuni Phantom 180 Motorsikletim gelmiş bulunmaktadır. Siyah beyaz rengini aldım. Motor baya heybetli birşey. çok dikkat çekici. Yakıt tankı baya kaslı. Motorun arka tekeri gayet tatmin edici .Kuyruk ince geldiği için tekerleği ortaya çıkarmış. Daha fazla yol katetmediğim için gidişi hakkında birşey yazamıyorum. Şunu söyleyebilirim ama . Gayet seri bir motor. Ses tek silindir için tatmin edici. Zaten Naked olduğu için öyle abartı bir ses aramıyorsunuz. En güzel yanıda bu olsa gerek. . Fotoğraflarını çektikten sonra atarım. Şimdi benzinliğe gidip depoyu fulleyim
-
evet arkadaşlar sonunda beklediğim Kanuni Phantom 180 Motorsikletim gelmiş bulunmaktadır. Siyah beyaz rengini aldım. Motor baya heybetli birşey. çok dikkat çekici. Yakıt tankı baya kaslı. Motorun arka tekeri gayet tatmin edici .Kuyruk ince geldiği için tekerleği ortaya çıkarmış. Daha fazla yol katetmediğim için gidişi hakkında birşey yazamıyorum. Şunu söyleyebilirim ama . Gayet seri bir motor. Ses tek silindir için tatmin edici. Zaten Naked olduğu için öyle abartı bir ses aramıyorsunuz. En güzel yanıda bu olsa gerek. . Fotoğraflarını çektikten sonra atarım. Şimdi benzinliğe gidip depoyu fulleyim
Hayırlı olsun böyle olmaz en kısa zamanda resim isteriz
-
-
Hayırlı olsun.İlerleyen zamanlarda yakıt,hız,vites geçişleri vs. bilgilenridirsen sevinirim.Güle güle kullan arkadaşım
-
görünmüyo fotoğraflar...
ne imzası beaaa
-
BROICER adlı üyeden alıntı
görünmüyo fotoğraflar...
Hayırlısı olsun
-
Merhaba, güle güle kullanın. Merak ettiğim, titreşim var mı motorda?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)