beyaz motora yakışıyor yaw
düz yolda yaptığınız son maximum hız nedir arkadaşlar :D benim motor halla ısrarla 100 kmyi düz yolda geçmiyor . şu an 860 kmde motor ))
çok rahat 120e çıkıyor kardeşim özel bir çaba göstermeden. devirli hızlanırsan 120i geçiyor ,benim aparatım olsa çekicemde tek elle o riske giremiyorum. benim motor 1800 kmde 2 kere bakıma girdi.yağını değiştirdin mi bilmiyorum ama değiştir 50 km bi git alışsın motor sonra sıkıştır açılsın iyice rodajı bitmiş sayılır.allah kazasız belasız binmek nasip etsin
diğer fotoları yüklüyorum çok yakışıklı ya... zenonlu resmini çekemedim haftaya çeker sizlerle paylaşırım.
saygılar
arkadaşlar bu motor çok ilgimi çekiyor.
GPS ile ölçüm yapan var mı ?
yakıt tüketimi hesaplayan var mı ?
hatta Ankara da olan biri varsa görüşmek istiyorum
motoru yakından görmek istiyorum
arkadaşlar ben phantom almayı düşünüyorum fakat 2. el ne kadara bulabilirim yardım ederseniz sevinirim
selam ü aleyküm motor 1100 kmde arkadaşlar yakıtı inceledim ve sonuçları sizle paylaşmak istiyorum ilk motoru aldıgımda 50 tl yakıt aldım 290 km gittim ve yakıt bitti
2, depoyu fulledim şamandra bozuk düzelir dediler tam fuledim (düzelmedi yenisini talep etim ) 85 tl aldı bu yakıtın tamını kulandım 690 km gittim
3, depo suan ful bakalım nekadar gidecek.
yakıt en son km başı 0,123 tl yakmış...
bende şandra bokluğu yatır var bazen hiç yokmuş gösteriyor fullediyimde çeyrek yada yarım defo gösteriyor şuan 30 tl yakın yakıt var ama boş yakıtın olmadıgını gösteriyor )) ama arada depoyu acıp bakıyom yenisi gelene kadar
arkadaşlar ben 2100e kmdeyim. artık uzun yola çıkabilir motor haftaya 2 kişi yalova çınarcık seyahati yapıcaz inş . benzin tüketimi can yoldaş arkadaşımızın dediği gibi yalnız sakin kullanımda tabiki. 7 bin devirleri görmeden depoyu doldurduktan tam 200 km sonra benzini tekrar fulledim 21 lira aldı.bence bedava. agresif kullanımda 15 kuruş civarı yakmakta. dişlişini değiştiricem arkadaşlar. eğer beğenirsem tavsiye ederim yokuş yukarı tatmin olmassam aynı gün eskisine dönücem. canyoldaş arkadaşım şamandıran bozuk düzelmicektir. benimkide bozuktu garantiden değiştirdim.
arkadaşlar lüften dikkat!!! bu motoru kullanan arkadaşlar ön disk freninin 2 civatasınıda iyice sıkın yada sıktırın.tesadüfen gözüm takıldı gevşemişti. ilk parti olduğu için hepsinde olabilir.
bu arada bugün cbf150 ile kapıştım çok komik oldu ya geçmeye çalışıyor, sıkıştırdığım an çok geçmeden aynada kayboluyor deneyin mutlaka eğlenceli oluyor
istanbuldaki phantomcular buluşalım bir araya gelelim ya nerdeyseniz gelirim ben haberleşelim
saygılar
[QUOTE=brds;2696959]bu ölçümde hata vardır...bu zamanda bukadar az yakan motormu kaldı...
denemesi bedava arkadaşım. çok sakin kullandım 4-5 bin devir arası mola vere vere gittim.motor sesini duymadım desem yeridir. bende şaşırdım 30 lira civarı alacak dedim parayı bile hazırladım 21 lira aldı. bir gün merak eden inanmayan arkadaşlarla toplanıp tura çıkalım hata varsa sizin benzinlerde benden haftaya yalova gidicez bir arkadaşımla şirinevlerden çıkıcaz yola. tekrar test edicem. otobanda 100 110 km hız ile seyredeceğimden dolayı mutlaka bu ölçümden fazla sarfiyat olacaktır ancak söylediğim gibi karadenizin kokusunu ala ala düşük devirde çok sakin kullanımda ölçümü kesinlikle doğrudur.
saygılar
saygılar.
vallahi ne desem dostum bilemedim...yani inş hata yoktur...ama 1-2 ölçümü daha hassas yap bakalım ne çıkacak...hayırlısı
haftaya sakin kullanım imkanım olmıcak ama yakın zamanda sakin kullanımında tüketilen benzini tekrar test edicem.bana böyle bir değer söylense inanmazdım haklısın ama durum bu.
Yağmura yakalandığımdan ötürü hızımı biraz daha kestiğim için ve en az nekadar yakar diye özel çaba sarfettiğim için bu rakamı yakaladığımı düşünüyorum. haftaya uzun yolda edindiğim izlenimleri ,2 kişi hızını,gidişini vs videoya çekmek istiyorum; yeni olduğu için hız ve yol tutuşu gibi sorularınıza yanıt olabilir inş, bir aksilik olmassa çekip paylaşıcam.
phantom kullanıcıları arka sele bağlantı aparatı arayışınız varmı ben windy 150nin çanta bağlama aparatını takmaya çalıştım ufak oynamayla oldu ama sağlam olmadı tutacakları taktım mecbur bilginize . çözüm bulan bir arkadaşımız varsa yazarsa sevinirim.
saygılarımla
selam pantomcular bende kanuni windy s 150 LX modeli var bazı yorumlarda hızının 120 son oldugunu yazmişsınız benım motorumda daha yenı yenı 120 gôruyor 2800 km lerden sonra ibre hatam felanda yok hondası yamahası arabası bir cok araçlada karsılastırdım.demek ıstedıgım bu pantom gider 1500 ten sonra sıkıştırın 3.4.5 bu viteslerde son devırlerde son gaz yokuş asa zorlayın göreceksinizki nasıl canavarlasacak
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:11 ----------
ben 120yi düz yolda görüyorsam pantom 130ları görmesi lazım beygir gucleri aynı ama arada 30 cc lik farkvar
selam yakıt kunusunda abana1903 arkadaşımız haklı motoru yakıt tasarufu için kulanırsan hiç yakmıyor desem yeridir. yok ben yolda giderken herkezin dikatını çekmek istiyorum desen o zaman yakıta bakmayacan...
motoru banka önüne park etim geldiğimde devrilmişti sağ tarafa meraktan bakmışlar devrilmiş motor ve sağ ayaklık kırıldı deviren ordaydı masrafı ben karşılayacam dedi gitik servise sadece parça ücreti 82,00 TL ve parça 3 iş gününde geleceğini söyledi bende sanayi götürdüm ordan laim yaptım 10 tl yeni parca gelene kadar. devrilmeye dikkat ediniz...
motorun güzel tarafı erken hızlanması yanı kolu cevirince motoru hissediyon ( 2 -3 günde bir eyer çok basarsanız MUTLAKA VİDALARI SIKIN) bunu sıkma işlemini 2 veya 3 kere yapsanaız sorun kalmayacak...
dün motoru oto yıkamaya götürdüm. köpük ve tazikli suyla yıkatırdım.. giderken bir sıkıntı yoktu. kapının önüne çektim . akşam olunca çalıştırdım motoru elektirik aldı .. marşa basınca tüm elektirikler kesildi .. ayak marşıyla tekrar aktif hale getirdim elektiriği ... tekrar marşa basınca yine elektirikler gitti komple... şimdi servisi bekliyorum... ilk arızam ...... motor 1100 kmde ... sudan kaynaklanan bir sıkıntıdır muhakkak .ulaşmaması gereken yerlere su girdi sanırım..
iyi günler arkadaşlar küçük bir hız denemesi yaptım...
http://www.youtube.com/watch?v=CN5cx...ature=youtu.be
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)