Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
5. sayfa BirinciBirinci ... 3456715 ... SonuncuSonuncu

Kanuni Phantom 180 kullanıcıları / Bilgi paylaşım başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    115 mi yapıyor bu kalıpla Şaka mı ya 6 beygir motorla 110 görüyorum ufacık bir inişte.
    Tamam işte,tam yokuş aşağı salarsanız o motoru 200 e kadar yolu var

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    sym gts 250
    :D 150i görür garanti. göstergeyi test et arkadaşım yanıltır .6 beygir motorla 110u görüyosan numaralı gözlük kullanıyosundur

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı abana1903 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    :D 150i görür garanti. göstergeyi test et arkadaşım yanıltır .6 beygir motorla 110u görüyosan numaralı gözlük kullanıyosundur
    Ettim 90'la giderken Dacia sandero 80 gösteriyor. 110'la giderken gerçekte 100 yapıyor diyebilirim. Kanuni Phantom'un sanki göstergesi çok mükemmel, telli gösterge ise dijital olması bişey değiştirmez. Numaralı gözlük değil ama numaralı lens kullanıyorum, bu saçma ifade için sizi kınıyorum

Motosikleti
    sym gts 250

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:08 ----------

telli değil kardeşim sistem bunu söyliyim baştan. abartmamak gerekir. sen motoru, görüşü tiye alıp benim 6 beygir motor 110 yapıyor diyosan bende bu yazıyı yazarım. kusura bakma.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı abana1903 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.facebook.com/photo.php?fb...=photo_comment

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:08 ----------

telli değil kardeşim sistem bunu söyliyim baştan. abartmamak gerekir. sen motoru, görüşü tiye alıp benim 6 beygir motor 110 yapıyor diyosan bende bu yazıyı yazarım. kusura bakma.
    Yapar 110 niye yapmasın 75 kilo motor, incecik lastikler ve gövde. Daha bu sabah 105 yaptım istanbulu bilirmisin seyrantepe'den maslak'a giden yolda. Kanuni güzel motor yapmış bişey mi dedik.

Motosikleti
    sym gts 250
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yapar 110 niye yapmasın 75 kilo motor, incecik lastikler ve gövde. Daha bu sabah 105 yaptım istanbulu bilirmisin seyrantepe'den maslak'a giden yolda. Kanuni güzel motor yapmış bişey mi dedik.
    sevgili mengü arkadaşım bendede trex vardı 110 gösteriyordu ibre ama bi türlü sol şeride geçemedim test ettim alakası yok.zaten belli. reel hız olarak saatte 110 km hız yapması imkansız gps ile ölç istersen o yolu biliyorum tatlı bir yokuştur. gerçek rakamı gps ile bulabilirsin. motoruna kesinlikle bi lafım yok sevgili arkadaşım yada şahsına.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:21 ----------

http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=3&theater

inş olmuştur saygılarımla iyi akşamlar dilerim

Motosikleti
    kanuni phantom 180
    selam herkese ben şu an 400 km,lerdeyim ilk yağını değiştirdim arka frenle alakalı sorunum vardı servisler çözemedi hareket halindeyken bir kaç kere freni basınca kilitleme yapıyordu ama dün kendim çözdüm ayak pedalının üstündeki merkezden kaynaklanıyormuş kablo bağı girmiş araya oda hava yapmasına zebeb veriyordu 3 tane servise götürdüm bulamadılar sorunu fiatına göre motor benim görüşüm gayet iyi çok fazlada bişi beklememek gerek ben şu an en son 125/130 za yaklaştım bundan fazlası şamda kayısı şimdi daha çok sevmeye başladım motorumu torku mükemmel seri kalkışı var vibrasyon çokta rahatsız edici değil normal daha motor tam anlamıyla açılmadı 2000 km yi bi bulalım ekzoz seside baya toklaşmaya başladı yani ne diyeyim başka mutluyum
    makseli ve googan bunu beğendiler.

Motosikleti
    sym gts 250
    Alıntı zekiincili adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam herkese ben şu an 400 km,lerdeyim ilk yağını değiştirdim arka frenle alakalı sorunum vardı servisler çözemedi hareket halindeyken bir kaç kere freni basınca kilitleme yapıyordu ama dün kendim çözdüm ayak pedalının üstündeki merkezden kaynaklanıyormuş kablo bağı girmiş araya oda hava yapmasına zebeb veriyordu 3 tane servise götürdüm bulamadılar sorunu fiatına göre motor benim görüşüm gayet iyi çok fazlada bişi beklememek gerek ben şu an en son 125/130 za yaklaştım bundan fazlası şamda kayısı şimdi daha çok sevmeye başladım motorumu torku mükemmel seri kalkışı var vibrasyon çokta rahatsız edici değil normal daha motor tam anlamıyla açılmadı 2000 km yi bi bulalım ekzoz seside baya toklaşmaya başladı yani ne diyeyim başka mutluyum
    allah kazasız belasız binmek nasip etsin aramıza hoşgeldiniz.Sele kilitiyle alakalı bir sorununuz varmı acaba merak ettim bir arkadaş kilitin bozuk olduğunu belirtmişte

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:28 ----------

Alıntı ümit_150_zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    açıkçası bende beya bişiler bekliyordum bu motordan ..
    yazdıklarınıza bakınca şaşırdım dogrusu...
    şekil olarak süper gerçekten..
    ama sürücüyü getiren şekil deil performans..
    belki rodajda veya yeni oldugu için bu sorunlar olabilirmi??
    arkadaşlar bu motor ilk piyasaya çıkan motor.montajda çalışanada biraz saygı sösterin ilk kez eline gelen makina.bu hatalar 3 ay sonrada devam ederse tamam dicem ama şuan 2 vidanın çıkmasıyla modeli karalamayalım.Rodajda olmadığı için hızı göstermiyor, yeni üretim olduğu içinde ufak tefek sorunlar oluyor.Garantidende fabrikanın eksikliği veya hatası olan herşey değişiyor

Motosikleti
    Kanuni Phantom 180
    lastiklerle ilgili düşünceleriniz ne arkadaşlar ? sizce 150 lik arka lastiğe gider mi ?

Motosikleti
    Kanuni Phantom 180
    buda benden yeni fotoğraf ... boy 184 cm .. kilo 98 kg ...

Tolga Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Arkadaşlar motorlarınız hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. 41.5 kere maşallah
    Sakaryada ki bayilerin hiç birinde olmadığından bu motoru alamamıştım. Benden başkada kimse almaz diye düşünüyordum.
    Onun yerine GTR250 R aldım. Mondi_zc150 dostum. 17 lt ile 260 km sen ne yaptın. ben 17 lt ile 320 km ye ağlıyorum. Gerçi bende tıntın gitmiyorum ama çok yakmıyormu ?
    4 silindir motor değil ki ? Gerçi belki sen yanlış yazmışsındır. ya ben yanlış gördüm. Kullanan arkadaşlar bir depo benzin ile en çok kaç km yaptınız.
    2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
    2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i

Motosikleti
    Kanuni Phantom 180
    Alıntı Tolga Can adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar motorlarınız hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. 41.5 kere maşallah
    Sakaryada ki bayilerin hiç birinde olmadığından bu motoru alamamıştım. Benden başkada kimse almaz diye düşünüyordum.
    Onun yerine GTR250 R aldım. Mondi_zc150 dostum. 17 lt ile 260 km sen ne yaptın. ben 17 lt ile 320 km ye ağlıyorum. Gerçi bende tıntın gitmiyorum ama çok yakmıyormu ?
    4 silindir motor değil ki ? Gerçi belki sen yanlış yazmışsındır. ya ben yanlış gördüm. Kullanan arkadaşlar bir depo benzin ile en çok kaç km yaptınız.
    yok dostum naptın 17 litreyle 260 km yazmadım :D ben benzin bitmeden dolduruyorum bol bol :D o yüzden sağlam veri alamadım :D bence az yakıyor çok yakmıyor .. bende gt250r düşünüyordum baktım bu modele spor görünüm ve istediklerim var. 10 milyar vereceğime 5 milyar veririm bakarım keyfime dedim . çünkü ilerde daha büyüüğünü alırsam bu 600 lük makina olur.

Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Şu verileri alda bizde ne yakıyor görelim. Doldurup durma kardeşim
    Şaka bi yana 100 km de kaç lira yakıyor. kaç lt tüketiyor acaba ? Phantom sahibi arkadaşlar test eder misiniz ?
    4 Gözle bekliyorum verileri
    2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
    2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i

s.a arkadaşlar bugün bana fabrikadan cevap geldi başınızın çaresine bakın arkadaşlar kesinlikle uzak durun

halen daha almak isteyen varsa bana maliyeti 5390 tl isteyen varsa 4000 tl ye bırakırım daha 450 km de

Motosikleti
    sym gts 250
    merhabalar benim benzin şamandıramda sorun olduğu için tam ölçüm ypamadım.gaçen hafta garantiden talep etttim, ettikten 4 gün sonra servise gelmiş.Uğrayip değiştirmeye fırsatım olmadı.
    1.050 kmde doldurdum 1490 kmdeyim ve benzin hatrı sayılır ölçüde var. saygılar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:04 ----------

bordomavi arkadaşım sen benimle irtibata geçsene yahu.özeldende yazmıştım. gidelim senle benim servise eğer arka sele kiliti çalışıyorsa hata sende o çıkmaz.Eğer sorun varsa kilit görevini yerine getirmiyorsa ben fabrika hatasından ötürü mağduriyetini gidermek için uğraşıcam. BİR beni ararmısın.çözelim şu surunu

leons - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ZX10R 2015
    Alıntı bordomaviber adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    s.a arkadaşlar bugün bana fabrikadan cevap geldi başınızın çaresine bakın arkadaşlar kesinlikle uzak durun

halen daha almak isteyen varsa bana maliyeti 5390 tl isteyen varsa 4000 tl ye bırakırım daha 450 km de

A.s ne dedi fabrika sizin sorun neydi ?

Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Kilit yüzünden neden üründen uzak duracaksın ki, servisin denyoluğu olur bu işte en çok.
    Mekanik ve elektrik arızası yoksa çokda büyük sorun değil. bir şekilde halledilir. hemen pes etmeyin. biraz hakkınızı arayın.

Motosikleti
    sym gts 250
    valla sahibindene koymuş bordo arkadaşımız bide pendikdeymişin. deli oldum şimdi ver şu adresini gelcem yanına alcam seni götürcem servisime, kilitte sorun varsa haklısın.Seleyi almak hakkın alırsında. onu tespit edelim önce güzel kardeşim . 200den fazla bayisi varmış kanuninin senin hakkını aramayana, ilgilenmeyene denk gelmişin.cevabını bekliyorum.

Mesele kilit değil kanunin malının arkasında durmaması yoksa 60 tl lik bir ürün cçok problem değil

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:10 ----------

Arkadaşlar sizi bir konun hakkında uyarmak isterim ben işletme üzerine yüksek lisans yapmaktayım firmaların bazı yenı satış stratejileri var bunun bir koluda internet

Nasıl oluyo internetten firmların net work ler var yani köstebek pazarlamacı
    Kısaca Şöyle anlatiyim internette forum sitelerinde popüler video sitlerinde taraftar oldukları ürün hakkında kamu oyu oluşturup sanki bilgi paylaşıyomuş gibi ürünü pazarlıyorlar DİKKAT !

Motosikleti
    sym gts 250
    Alıntı bordomaviber adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mesele kilit değil kanunin malının arkasında durmaması yoksa 60 tl lik bir ürün cçok problem değil

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:10 ----------

Arkadaşlar sizi bir konun hakkında uyarmak isterim ben işletme üzerine yüksek lisans yapmaktayım firmaların bazı yenı satış stratejileri var bunun bir koluda internet

Nasıl oluyo internetten firmların net work ler var yani köstebek pazarlamacı
    Kısaca Şöyle anlatiyim internette forum sitelerinde popüler video sitlerinde taraftar oldukları ürün hakkında kamu oyu oluşturup sanki bilgi paylaşıyomuş gibi ürünü pazarlıyorlar DİKKAT !
    bordo mavi arkadaşım bizi bu konuda aydınlatırmısın bu şirket bunu yapıyormu. 60 lira büyük sorun eğer hakkını aramıyosan hatalı sen olursun.burda bilgi paylaşan birkaç kişi var bizimi hedef alıyosun orasınıda anlamış değilim

REKLAM ALANI
5. sayfa BirinciBirinci ... 3456715 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)