on disli 12 bizm 14 yapan yok mu hic veya arka disliyi kuculten? Usta bunu yaparsan 150 gorur senin makine dio ama guc nasil deisir onu ogrenmek istiyorum
abiler selamlar
motor dıkkatımı çekti iki saattir araştırıyorum.. aşağıdaki motora bi bakasım var alıcı olarak.. piyasası nasıl motorunuzuz? memnun kalmazsak satabilir miyiz? bir de kendime ait ilk motorum olacak. drift mr vulture arasındakalmıstım. onları 1400-1700tl aralıklarında alıcaktım. sizin motorlarınız nasıl ? tecrübesiz biri olarak elimde patlamaz değil mi?
yardımlarınızı esirgemeyeceğinize eminim iyi forumlar
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...44153853/detay
ya da bu
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...44123150/detay
kırmızı olanı bilmem ama çanakkaledeki neredeyse 1 senedir satılık. adam durmadan ilanı yenileyip duruyor. yada o ilanda katakulle birşey var şimdi kimsenin günahını almayayım. sana şukadarını söyleyeyim her motorun bir alıcısı vardır. tutupta sıfırı 5bin tl'lik motorun ikinci elini 4900'a satmaya kalkarsan kimse almaz. ama almadan önce bir ustaya göstermende fayda var.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kanuni-kanuni-phantom-144236737/detay/
bu ilanın sahibiyle görüştüm telefonda. herhangi bir problemi yok dedi.. kırmızı motoru aradım plaka ruhsat yok..
çanakkaledekini aramadım, bir senedir satılık olması ilginç. sabah arayacağım onu da. merak ettim.
ruhsatı olmayana bakma ozaman. yada 500 lira civarı bir rakam daha vereceksin ruhsat için oda 3000 tl'yi bulacak. bağcılardakine bakman daha iyi gibi hem km'si daha düşük hem plaka ruhsat uğraşmazsın hem de kırmızıdan ziyade beyaz rengi bu motora daha çok yakıştırıyorum tabi zevkler tartışılmaz. hangisine karar kılarsan kıl servisine göstermeden alma. adamların senden alacağı en fazla 50 lira filan.
"Ruhsatı yok"un anlamı şu oluyor. "Ben bu motoru bayiden aldım, nasılsa satacağım diye rodaja falan bakmadan her türlü eziyeti yaptım, canına okudum, şimdi satıyorum". Böyle motorlardan uzak durun.
virajı alırken dağılacak bir tip var bu motorda..
Merhaba Arkadaşlar;
Çok severek kullanmış olduğum ve sizlerle her türlü bilgisini paylaşmış olduğum motorumu motor fazlalığı sebebi ile satma kararı aldım.
İlgilenen tüm arkadaşlarım bana buradan veya aşağıda belirtmiş olduğum ilandan ulaşabilirler.
İlan numarası sahibinden.com: 147203122
Bilginize ve yardımlarınıza
Ak1n, başına birşey geldi sandım vallaha. Ne zamandır görmüyordum seni.
Senin gibi bir insanın dişli değişimini anlaması lazım. Drift gibi çok kısa bir sürede maksimum hıza ulaşıp orada kilitli kalıyorsa motorun mutlaka değiştirmelisin. Yok zaten zar zor o hıza ulaşıyorsa gerek yok. Ama 12 ön dişlide çok küçük değil mi arkadaş ?
Merhaba Arkadaşlar;
Çok severek kullanmış olduğum ve sizlerle her türlü bilgisini paylaşmış olduğum motorumu motor fazlalığı sebebi ile satma kararı aldım.
İlgilenen tüm arkadaşlarım bana buradan veya aşağıda belirtmiş olduğum ilandan ulaşabilirler.
İlan numarası sahibinden.com: 147203122
Bilginize ve yardımlarınıza
phantomda cc yukselten varmı kaç cc ye yukselttı +ları -leri nelerdir ???
Merhabalar, bundan 2 ay önce sitedeki yorumlar ışığında da ilk motosikletim olması için phantom tercih ettim ve öylede oldu. Ancak benden daha deneyimli arkadaşlarım sorarım size bu kadar titreşim normalmi ? Resmen motordan indiğimde kollarım uyuşmuş oluyor. Arka süspansiyondan çok gıcırtı geliyor heleki bi artçı olduğunda dahada yüksek. Zincirde şakırdıyor sanırım uzun geliyor zinzir kısaltabiliyormuyuz onu ? Şimdiden teşekkürler kazasız belasız sürüşler..
Yardımcı olabilecek kimse yokmu arkadaşlar ?
Zinciriniz muhtemelen genleşmiş, yani değişim/gerdirmek gerekli, bu işlemi yaptırmak için "iyi bir usta" 'ya gidin o karar verir değişimmi, yoksa gerdirmekmi olacağına.
Modeli bilmesemde aklıma motorun yükleme kapasitesinin üstünde kilogram değerde kullanıldığı ortaya çıkıyor sanki, kitapçıkta belirtilen limit üstü yükten fazlasını taşımayın.
Hasılı kelam bulunduğunuz yerdeki en iyi ustaya/servisine motoru ve şikayetlerinizi belirtin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)