bizim motorda devir kesicide varmış Geçenlerde denedik.
O sakın benzin yetiştiremiyor olmasın. Aynı muhabbetbenim motordada vardı. Servis devir kesici var dedi fabrika yok dedi. Karbüratürü 27mm den 32 ye çıkarttım sorun halloldu. Hem gidişi hem çekişi hem yakıtı değişti. Phantom kullanan bir arkadaşa tavsiye etmiştim fakat uyguladımı bilmiyorum. Bu forumdan biriydi.
video çektim çekerken sesten telefon kafayı yedi video biraz kötü çıkmış.
devir sona gelince kesiyor gibi ama tam anlayamadım.
96 yılından bu yana motorsiklet kullanıyorum. Bilgim motoru indirecek rektefiye yapacak yerine takacak kapasitede. Zira motorumu LPG li kullanıyorum. Videodaki ses bahsettiğin ise kesinlikle ve kesinlikle devir kesici değil. Bahsettiğim gibi yakıt yetiştirememe olayı. Üzerindeki karbüratörün markası nedir ve şekli nasıl bilmiyorum. Fakat iğne değişimi yada komple yeni karbüratör değişimi ile sorun kalmaz kanaatindeyim. Buna bağlı olarak çekeceği havada artacağından filtreni daha yüksek mikronlu filtre ile değiştirmen gerekebilir. Bunu hava filtresiz deneyerek anlayabilirsin.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
öyle diyosanız o zaman yok demekki devir kesici. Ama kesin bir şeyler öğrenirsem yazarım gene.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:07 ----------
bizim motorla alakalı çok şey buldum . Birkaç adı daha var başka ülkelerde satılan.
bizdeki phantom, diğerleri um xtreet, minerva x road.
http://www.minerva.co.id/minerva/product/50
biraz araştırdım bir kaç resim motoru ne hale getirmişler.ilk bi kaçının photoshop olduğunu düşünüyorum.
Kawasaki Z1000
Derbi GPR125
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:12 ----------
burda da birisi mono kapak mı neydi. ondan yapmış.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:16 ----------
en çok beğendiğim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:19 ----------
devir kesici?? emin misiniz?
Arkadaşlar bu motor yedek depo ya nasıl geçirilir ?
Arkadaşlar adım ahmet arif turan makina teknikeriyim daha bu model ilk çıktıgında yazmıştım aradan yaklaşık 1-2 sene geçti kısmetse önümüzdeki hafta bende phantom saybi olucam bankadan olumlu bi cevap beklemekteyim tecrübem sadece scooter oda fazla değil taş çatlasa 100 km falan o yüzden sorucağım çok soru olucak okuyan ve cidiye alan bütün herkeze teşekürler.
Arkadaşlar ybr 125 grubunda gördüm bence bizde whatsapp tan bir grup kuralım .
Kardeşim herşey güzelde avatardaki fotoğraf ne iş?
---------- Post added at 04:22 ---------- Previous post was at 04:01 ----------
https://www.facebook.com/groups/113951412099673/
Bekleriz.
bende gruba katıldım kısmetse bu hafta yada önümüzdeki hafta phantom saybi olucam
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)