Arkadaşlar bende bugün phantom siparişimi verdim. plaka çıkar çıkmaz yollardayım
Arkadaşlar bende bugün phantom siparişimi verdim. plaka çıkar çıkmaz yollardayım
Hayırlısı olsun kazasız belasız sürüşler. ;)
---------- Post added at 10:41 ---------- Previous post was at 10:39 ----------
Şimdiden hayırlısı diyelim ozaman.
---------- Post added at 10:50 ---------- Previous post was at 10:41 ----------
Kendi motorum.
---------- Post added at 11:13 ---------- Previous post was at 10:50 ----------
Dostum topa tutacak diyorsun kimseye izin vermeden başlıyım ben dilersen bu motoru benim kadar inceleyen uğraşan bak eden emek sarfeden yoktur. Sen değil en başta o alıp 300-500km lerde ölü fiyatlarına ilan koyup kötüleyenlere diyecek hiç birşeyim yok "Bu ürüne binicek kişi önce oturup beklentilerini önüne koyucak.." Sonra araştırıcak uyarsa kendine alıcak, öyle elin oğlu desin ben gidiyorum motor almaya aaa phantom çok güzel görünümlü büyük motor gibi 150-160km gibi hızlar bekliyip daha rodaj nedir bilmeden motorun ciğerini sökene kadar zorlar motorun orasından ses gelmiş hemen boku atar ilana koyar. Arkadaş bu görüntüye bu kalıba Dünya çapında yılın tasarım ödülü almış birde buna rağmen rodaj sonu uzun yolda 12 - şehir içi 15 kuruş yakan ekonomik yapıda bir motora o fiyat gayet normal hakkıda. Benim elimden çok motor geçti federasyona bağlı yarışçılığımda var ybr - apache gibi motorlarla karşılaştırılamaz bile dediğim gibi sadece makinası burda yapılma Almanyada da üretiliyor ama teknoloji farklı. Neyse bir de sen söylüyorsun yakından görmedim karşıma çıkmadı fakat tavsiye bile veriyorsun. Ses demişsin sen rahat olsana zaten köylü motoru altındaki biz böyle iyiyiz dahada diyecek birşeyim yok ama yorumuna baktıkça ekleyesim geliyor Türkiyedeki uzak doğu ürünlerinde en iyisi daima Kanuni olmuştur yedek parça sıkıntısıda olmasına imkan ben Kanuni sahipleri Kuralkan holding ile irtibatada geçtim genel müdürlüğüne kadarda konuşmalarım gitti ne sorunum varsa hallettikleri yetmedi motoru baştan aşağı ücretsiz bakıma aldılar hiç birşey olmadan km bakımı gelmeden. Gayet tabi ilgililer bende diyorumki bu dedigimde ciddiyim phantom cıkmadan hep tvs apache yi takip eder savunurdum ybr den bile iyi derdim herkese klasmanının en iyisi derdim ama hiç binmedim araştırırken öğrendimki titreşim makinasıymış alınmaz ozaman ben binmedim ya almasın kimse. O ilan koyanlarda ztn 2-3 tanesi benim fotoğraflarımı netten çalıp yalan ilan açan kişiler gitmiş ilana yazmış 3000lira afedersin ama o koyduğun fotoğraftaki motorda 1000lira extra var. Neyse bu motorun bir değeri ücreti var bu motora çalışıp didinip para veren alıp değer veren seven insanlar var o yüzden hiç farklı konulara girmeye gerek yok yinede görüştür saol varol. ;)
---------- Post added at 11:28 ---------- Previous post was at 11:13 ----------
---------- Post added at 11:37 ---------- Previous post was at 11:28 ----------
Grup= https://www.facebook.com/groups/113951412099673/
Fan sayfası= https://www.facebook.com/pages/Phant...47432238672315
Çanakkale'li
[/COLOR]Şimdiden hayırlısı diyelim ozaman.
[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 10:50 ---------- Previous post was at 10:41 ----------
Çok teşekkür ederim. bu motoru kötüleyenlerin tavsiye ettiği motorların ilk çıktığı zamanki forumlardaki mesajlara bakarsak aynı kötülemeler o motorlarada yapılmış. tvs yerden yere vurulmuş millet hint malından bi cacık olmaz ybr var cbf var demiş keza ybr ve cbf içinde aynı laflar edilmiş tabi daha eski model motorlar tavsiye edilmiş hep. insanlar ister istemez yeni şeylerden çekinir çünkü tam sonuçlarını bilmezler. bakalım artık bizde bir yola girdik. umarım memnun kalırız. herkese kazasız sürüşler.
motoru bu gün zorladım 300 km ye geldi. en fazla 107 yaptı. Galiba son hızı bu.Belki iyice açıldıktan sonra dahada hızlanır.
Arkadaşlar bu arada bu motosikleti alırken pazarlık etmeyi unutmayın. nakit alımlarda 4500+plaka şeklinde alabilirsiniz. enazından ben böyle aldım. belki daha fazla zorlayarak biraz daha ucuza bile gelebilir.
400 km de yağını değiştirtip vidaları sıktım. Gevşeyen 1 vida dılşında gevşek vida yoktu. Onada gevşek denilmez. Artık motoru açma zamanı geldi. Arada kırmızı çizgiye getiriyorum vites değiştirirken.Titreşim biraz azaldı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:08 ----------
hayırlı olsun.
motorumu dün teslim aldım az biraz gezdim. görünüşüne diyecek yok zaten. sadece viteslerde boşa zor geçiyor okadar. sanırım zamanla düzelir.
debriyaj kavrama dibe yakın ise biraz teli gerin, yoksa zamanlada biraz alısır, ilk bakımda da kaliteli bir yağ koydunuz mu yumasar iyice, sorun etmeyin, metallerin birbirine alısması biraz zaman alacaktır
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
boşa geçme sıkıntımı çözdüm. gaza basıp 1 cm daha ilerleyince lap diye geçirebiliyorum. bu arada fakültedeki herkes motoruma hasta oldu. yamahamı diye yanıma gelenler bile var tabi kanuni diyince herkes bir şaşırıyor kanuni böyle motormu yaptı diye :D
valla kim ne derse desin kanuni phantom motosikletteki ilk göz ağrım. ve motorumu seviyorum. rodajda olduğu için 4-5bin devirler arasında kullanıyorum enazından aldığım yer öyle söyledi. onun dışında arada bir stop ettiriyorum malum daha alışamadık tam.
Motoru yeni alan arkadaşlara hayırlı ugurlu olsun Tekeriniz hep düz bassın inşallah..
arkadaşlar motorla giderken önden bir zırıltı geliyor. önceki sayfalardada okumuştum bu durumu fakat ne olduğu veya nasıl giderildiği belirtilmemiş. bu olayla ilgili bilgisi olan varmı acaba?
arkadaşlar şu bahsettiğim zırıltı kendi kendine geçti. sanırım parçalar birbirine tam oturana kadar oluyor.
bugün yakıt denemesi yaptım. tüm herşeyiyle resimde. ortalama hız 90.
phantomcular hiç sesiniz çıkmıyor. Bari ben paylaşayım.
Video yaptım buyrun.
bir kaç resim
hacım sağ aynana ne oldu öyle? resimlerde göremedim :D
yerinde yerinde :D sıkıntı yok.
beyaz şerit çektim. parçalı keiti.
Arkadaşlar merhaba. Motorun artçılı kullanımdaki dengesi nasıl. Artçılı viraj almada sıkıntı yaşanıyormu ve toplamda 150 kğ lık bir yükle, 120 km hızı düzde yakalayabilirmi. Motor aksamı bendeki ile aynı. Fakat cc farklı. Takibindeyiz bu motorun. Almaya çekinir hale geldik. Burada kullanıcısı pek yok. Şimdiden teşekkürler.
150 kg la düzde 120 yakalayamaz.
artçılı sürüşte sıkıntı yok.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)