Valla gercekten çok guzel duruyor.. Ayrıca yakından gormedim ama baya da kaliteli işçilik var gibi gorunuyor. Sele altı eksoz falan çok hoş..
Titreşim ne alemde acaba?
Bir de takıldığım iki nokta var,
- gerçekten itecekli bir motor mu var bu aracın üzerinde öyle birşey yazmışlar önceki sayfada :S
- Arkaya çanta demiri nasıl takılacak acaba? Çantasız motor olmaz ki :((
Eralp TEREM
motogiyim.com
motoregitim.com
Ya şu motoru kullanıpta bilgileri paylaşacak kimse yokmu ? sürati nedir, titreşim nasıldır. torku ne alemde.. lütfenn
FOTOĞRAFLAR açık görünüyor.bilgisayarından kaynaklanabilir ..
---------- Post added at 14:32 ---------- Previous post was at 14:28 ----------
evet motor gayet başarılı yapılmış . gören herkez soruyor nedir bu diye kanunide maşallah motorun benzin deposunu reklam alanı olarak kullanmış. komple kanuni yazılarını kaldırcam. titreşim fazla yok bana göre. motor gayet kaliteli. ama işte plastik aksamıda çok. Örneğin yanda gördüğün örgülü demir görünümündeki bölümler hep plastik. Oda olsun o kadar . Ben bu motora çanta takmam tüm spor görünümünü boza
---------- Post added at 14:34 ---------- Previous post was at 14:32 ----------
paylaşıyoruz yazılanları okumuyorsun galiba sürati nedir diye birşey şu an söz konusu değil. Kimse rodajını tamamlamadan motorun son hızını görmek istemez sonra orası burası bozuluyor markaya eleştiriler başlıyor. laf olsun diye okumadan yazıyorsun bence ..
---------- Post added at 14:48 ---------- Previous post was at 14:34 ----------
teşekür ederim .. Biraz var ama çok önemli değil benim için ço krahatsız etmiyor açıkcası .
eee ne kadar ekmek o kadar köfte )
---------- Post added at 15:47 ---------- Previous post was at 15:27 ----------
eyvallah teşekür ederim. aynen alanyadayım, işler yüzünden pek gezilere katılma fırsatım olmuyor. Ancak geceleri çıkıyorum dışarı . inş fırsatım olurda katılırım bende.
motor çok güzel duruyor
senin de belirttiğin gibi altındakinin kanuni olduğunu bilerek güzelce rodajını yaparsan
agresif kullanım yerine zorlamadan sakin kullanırsan inş.sana uzun yıllar hizmet eder.
hayırlı uğurlu olsun
harley is making love with davidson
kardeş video veya foto yüklerken sende üzerinde olursan kalıp olarak tam görsek olurmu ?
yolcu tutunma demirleri bizim gt lere olmazmıki ??
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Hocam video ne oldu merakla bekliyoruz.. Özellikle göstergeleri merak ediyorum bir de motorun motor kısmının sesini..
Bir de o.celi mesajda yazmıştım a gözden kacmis sanırım.
Bu motorun motoru itecekli mı yoksa üstten eksantrikli mı? Bi yerde itecekli diye okudum inanamadım da..
Valla ayıp yaaa... Motorun her tarafı 21. Yüzyıl çizgisi taşırken git 1950 lerin teknolojisi itecekli motor koy.. Dayaklik bunlar valla.. Üstelik ellerinde üstten eksantrikli motor olduğuna da eminim buna koyacak... Kesin elinde kalan itecekli motorlari bitirmek amaçlı yapılmış birşey..
O zaman dayaklik olan kanuni.. Onlar bu şekilde istemiş olabilirler.. bunu anlamak için aynı kasa başka marka olanları araştırmalı yurtdisindan onların üzerindeki motor nasıl diye.
Bu kasada fazla marka yok, bildiğim kadarıyla sadece um motor üretiyor bu motoru. Model adı Xtreet 180/200/250. Sadece 250'lik modelde 233 cc üstten egzantrikli motor var ama, sonuçta bu çin malı adama üstten egzantrikli 200cc motor tak desen ondan takar.
göstergeler güneşte bisüre kalınca solucak gibi duruyor, çok kalitesiz geldi.
http://www.yamaha-motor-india.com/pr...6/feature.html
Gösterge bu motordan alınma.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)