http://satis.kanuni.com.tr/ypproduct.aspx
bu linkten phantomu seçip sase kısmından yakıt deposunu bul oradan tüm parçaları ne kadar öğren neresi yamulduysa ona göre fiyatı bil bayi ye söyle.
http://satis.kanuni.com.tr/ypproduct.aspx
bu linkten phantomu seçip sase kısmından yakıt deposunu bul oradan tüm parçaları ne kadar öğren neresi yamulduysa ona göre fiyatı bil bayi ye söyle.
Merhaba arkadaşlar en kısa zamanda bnde bir phantom alıyorum .
Aklıma takılan bir soru var. ön tekerlek çamur sıçratıyormuş bilgisi olan var mı ?
evet çamurluklarda bir sıçratma var. özellikle ön çamurluğun arka ucundan yukarı doğru sıçrayan çamurlar yukarı çıkıp tam deponun üzerine konuyor, şaşırtıyor gerçekten
Çözümü yokmudur bunun sadece yazınmı gezebilcez .s
bilen birine uydurulabilecek daha uygun çamurluk varmıdır sormak lazım
phantom almaktan vazgeçtim ya :\ buraya neden yazıyorum diye soran olacaksa sorumluluk hissettim biraz
sıfır almayı planlıyordum baya da araştırmıştım sıfırı 4800 motor 500 plaka 5300 patlıyor.
Arkadaşlarımda yok yolda kalır birşey olur felan diye hep söyleniyorlardı.
Phantom kullanan biri ile konuşmuş arkadaşım vites aralığı uzunmuş memnun değilmiş gibisinden bir muhabbet oldu aramızda,
bende honda cbr 125r geçmeyi karar verdim ama biraz daha para biriktirmem gerekecek.
motoru kredi kartı ile almayı düşünüyordum ben plaka ile göre değişir fiyatı 300 tl gerçekten iyimiş
arkadaşlar cahilliğimi bağışlayın ama kullanma kılavuzunda bu motorda alt sehpa olduğu yazıyor fakat resimlerde ben bunu göremedim. acaba bu motorda alt sehpa yokmu ?
yarından itibaren bende phantom kullanıcısıyım.mardin yakınlarında kullanıcı veya motor gurubu varsa yardımlarını bekliyorum.
Hayırlı ugurlu olsun.. Kazasız belasız inşallah..
Herkese iyi akşamlar.. 18 Mart 2013 günü 2012 model 890 km. de Kanuni Phantom almış bulunmaktayım. 1000 km bakımına 30.03.2013 cumartesi günü götüreceğim motorumun resimlerini aynı gün paylaşıp yorumlarımı anlatırım. Benim ilk izlenimim motorda aşırı titreşim oluşu, onun dışında her şeyden memnunum şuana kadar...
hocam galiba forumu pek takip eden yok. yakında bende A2 ehliyet alıyorum ve kısmetse ilk motorum phantom olacak. fakat daha öncede yazmıştım ama cahilliğime bu motorda orta sehpa denen şey varmı? resimlerde göremedim fakat kullanım kılavuzunda yan sehpanın(yan ayak) yanı sıra orta sehpadan(orta ayak) bahsediliyor
arkadaşlar benim merak ettiğim konu son hızı nekadar bu motrun beygiri çok düşük geldi 180lik makineye göre cc ne göre özelikle 135 lik mondial mh drift le aynı beygir ama cc bayaga fazlaona oranla vitesler arası uzun demişsiniz 1. 2. 3. 4. ve 5. vitesde 7 bine gelinceye kadar kac yapıyor (yanı 1. vites 7 bin devirde duz yolda kac yapıyor v.b) yakıt nasıl? 100km de nekadar hiç ölçeniniz var mi devirli veya 6 binlerde.. bide cc ve dişli değiştiren arkadaşlar güç farkını tam terif edebilirmi mesale 100 yapıyordu şuan 120 yapıyo gibi böğle bir motorun 120 130 u görmesi gerekiyor kilosu cc sine bakılınca ama işte bu beygiri bukadar az oluşu büyük sıkıntı..
hocam bilgilendirmen için çok teşekkür ederim. beni bu soruyu sormaya kullanım kılavuzunu incelerken yan sehpanın kısa süreli parklarda kullanılması gerektiği yazısı itti. hatta kaynakta göstereyim http://www.kanuni.com.tr/upload/idosyalar/101_Phantom_Kullanm_Klavuzu.pdf 10. sayfadaki ilk satırda yazmakta.
arkadaşlar bagaj sorununu görüntüyü bozmadan nasıl halledebilirim?fikri olan var mı ya da siz ne kullanıyorsunuz?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)